cu3ngkrink cu3ngkrink cu3ngkrink-is-offline

newbie
UserID: 5578692
Member since: 16-6-2013
Total posts: 0

Bio

Ngahiangna Pajajaran Pun, sapun kula jurungkeun Mukakeun turub mandepun Nyampeur nu dihandeuleumkeun Teundeun poho nu baréto Nu mangkuk di saung butut Ukireun dina lalangit