profile-picture

cu3ngkrink cu3ngkrink is offline

newbie
UserID: 5578692
Member since: 16-6-2013
Total posts: 0

Ngahiangna Pajajaran Pun, sapun kula jurungkeun Mukakeun turub mandepun Nyampeur nu dihandeuleumkeun Teundeun poho nu baréto Nu mangkuk di saung butut Ukireun dina lalangit