alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / REGIONAL / All / ... / Banyuwangi /
Lounge Reg. Banyuwangi edisi Oktober Kelabu - Part 2
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5d4ad0acfacb956f30052373/lounge-reg-banyuwangi-edisi-oktober-kelabu---part-2

Lounge Reg. Banyuwangi edisi Oktober Kelabu

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 234 dari 501
Quote:


Jelas seger om nek degan, opo maneh panas panas ngene.. diombe nang sor wit, dikancani semilir angin jann rasane maknyus
Quote:


Seru klon
Quote:


Alasan
Quote:


Titiknya mana klon ...
Quote:


Ojo mingin-<mingini om
Quote:


Ojo nangis, isin di weruhi tonggo emoticon-Frown
Quote:


Ora ono titike saiki.
Quote:


Omae makku kari metik om
profile-picture
macankepatihan memberi reputasi
Quote:


Ora kok, mung iso mbayangke emoticon-Tepar
Quote:


Klon aku wes luwe maneh
Quote:


Jarno om, ancene aleman klon iku
Quote:


Biyuuh klon...
Quote:


Quote:


Ngakak tok aku kuekel klon wkwkwk ...
Quote:


Wakeh wit kelapa ya om? Ono sing abang ora om? Nggonku mung ono sing ijo karo kuning
Quote:


Mangan aoa ya klon ...
Roti kei susu ae
Quote:


Siji tok om ...
Gae pengen2
profile-picture
macankepatihan memberi reputasi
Quote:


Wong ora dikapak kapakne kok nangis emoticon-Cape d...
Quote:


Khusus nggo ndegan yo om
Quote:


Iyo, coba ae.
Quote:


Ancen Aleman om
Halaman 234 dari 501
×
GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di