alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / Sports / ... / Liga Italia /
(★★★) Juventus 2018 - 2019 (★★★) @IndoJuveJOFC @JuveKaskus #FinoAllaFine - Part 3
3.63 stars - based on 24 vote 5 stars 0 stars
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5d2e4d52c8208418ee61abe1/juventus-2018---2019--indojuvejofc-juvekaskus-finoallafine---part-3

(★★★) Juventus 2018 - 2019 (★★★) @IndoJuveJOFC @JuveKaskus #FinoAllaFine

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 90 dari 225
(★★★) Juventus 2018 - 2019 (★★★) @IndoJuveJOFC @JuveKaskus #FinoAllaFine - Part 3

wakakakakkaa enggak ade tirinya, skrg kakanya.. aduhhh jablay jablay.. wakakaka.. ane bingung sama 2 team sekota itu. team sejarah.. udh lah gamau ngomong apa2 cape terserah mereka lah ya.. wakakakka...
profile-picture
profile-picture
profile-picture
anung_rahay dan 6 lainnya memberi reputasi
Lihat 1 balasan
Juvefc.com


@juvefcdotcom

Fenerbahçe still very intrested in Sami Khedira and actively pursuing the player who will leave Juventus this summer. Ongoing contacts and clarity expected in the coming days. [Ahval]
profile-picture
profile-picture
profile-picture
reiii...jr dan 4 lainnya memberi reputasi
https://www.facebook.com/58796426166...6805612117654/



ane liat beberapa video yg nunjukin kedekatan mario ama crisno. mereka becanda terus keliatan bgt disini ya kekeluargaan nya juve. apalagi ronaldo kerjaan nya brcanda trus, .. wahh seneng ngeliatnya... udh lah keep aja mandzukic biar jadi temen becandaan nya ronaldo, klop bgt mereka uy
profile-picture
profile-picture
profile-picture
anung_rahay dan 4 lainnya memberi reputasi
Diubah oleh danieljuve
Quote:


gue malah berpikir positif

kali aja demiral di milendaru itu bukan merih demiral pemain juve

tapi PERIH DEMIRAL emoticon-Wakaka
profile-picture
profile-picture
profile-picture
born.as.ghosts dan 4 lainnya memberi reputasi
Diubah oleh diditwariap.
Balasan post danieljuve
Wakakakakakakakkaka ini fans milan pengen demiral halu nya uda kyk lucinta luna 😂😂😂
profile-picture
profile-picture
profile-picture
born.as.ghosts dan 5 lainnya memberi reputasi
Balasan post bencongsalon
Gw sih pengen Juve bikin jersey away yg item lagi

Atau yg warna biru lagi macam desainnya nike

Gak ngerti gw orang jerman ternyata selera fashionnya rendahan bngt nih

Padahal bikin mobil macam Benz, Audi sama BMW yg bener2 mewah interiornya

Lah ini bikin jersey mcm corak hasil muntahan mabok gitu..

Soal Melon sm Iler

Biarin aja, udah dr dulu mereka jagonya Halusinasi

Blm lagi iler yg nista cm nganggap main bola 70 menit doang trs pake pemain cabe2an alesannya

Lah ini Dybala, Alex Sandro, kean, DC11 sm Ramsey juga belum turun loh ler. Klo udah turun jd samsak hidup dah tuh handa no pig
profile-picture
profile-picture
profile-picture
anung_rahay dan 3 lainnya memberi reputasi
Balasan post venta77
Quote:


Yup duit hasil Dybala mending buat si Son

Paling nanti klo Son masuk dpt julukan Son Goku dr Turin hahaha

Klo gak salah sih inceran free trf musim depan si Eriksenn nih si om FFP
profile-picture
anung_rahay memberi reputasi
Quote:


emoticon-Wakaka emoticon-Wakaka
Wuassuuuh.. Ngayal ketinggian..
Lon bangun woeiiii.. emoticon-Wakaka emoticon-Wakaka

Untuk demiral ini.. Apa karena banyak peminat nya smp ada wacana buat di loan..
Atau cuma gorengan media aja..
Kalo bener gorengan.. Lon melon.. seneng amat sm gorengan, banyak minyaknya tuuh.. emoticon-Ngakak
profile-picture
profile-picture
profile-picture
anung_rahay dan 3 lainnya memberi reputasi


Quote:


Dah... kita balikin kapten lu aje ya lon... mehri demiral anak baru di juve... jgn lu jadikan caldara ke 2... kasian bakatnya...ambil aja kapten lu kembali si bonucci
profile-picture
profile-picture
profile-picture
sajojojo dan 8 lainnya memberi reputasi
Pjaca sudah mulai berlatih juga neh...

Spoiler for Pjaca:
profile-picture
profile-picture
profile-picture
exoar dan 5 lainnya memberi reputasi
Higuain sends another signal to Juventus: exit not an option

Gonzalo Higuain doesn't want to listen to any offers, he only wants Juventus. For weeks, the Argentina striker and his entourage have reiterated the will to stay in Turin and fight for a spot in the starting eleven next season.

Therefore, there is no opening for Roma. In fact, no contacts have taken place between Higuain and the Giallorossi's manager Fonseca. For the striker, Juve is the only team on his mind, confident that he can break into the starting eleven.

Furthermore, according to IlBianconero, Higuain has found a new home in Turin, ready to leave his adventure in London behind. Of course, this doesn't have to mean that he will be a Bianconeri striker when the season kicks off, but it's an indication of what the striker himself wants.

The management, meanwhile, will try to convince Higuain to leave the club this summer as Roma are ready to make a tempting offer for the Argentinian.

https://www.calciomercato.com/en/new...n-option-64137
profile-picture
profile-picture
profile-picture
mblunk dan 5 lainnya memberi reputasi
Khedira could depart Juventus: Fiorentina and Arsenal are interested

Juventus are examining the squad and considering selling players, with Sami Khedira the latest name who could depart. There is interest around Italy and Europe in the German midfielder. Arsenal, Valencia and Fiorentina are among his suitors.

Fiorentina are currently pressing to sign Khedira, who will take time to evaluate his possible destinations. Khedira, who arrived at Juve in 2015 could be departing the club this summer, the next few days will be decisive for his future.

https://gianlucadimarzio.com/en/khed...are-interested

Ternyata masih banyak juga yg menginginkan service Bang Khedir.. emoticon-Leh Uga
profile-picture
profile-picture
profile-picture
exoar dan 5 lainnya memberi reputasi
Paulo Dybala considering Juventus future amid Tottenham interest

Paulo Dybala is considering his future at Juventus amid reports linking him with an £80m move to Tottenham, according to Sky in Italy.

The Argentinian international forward, who is currently on an extended break after playing for his country at the Copa America, has reportedly attracted interest from Spurs.

n four seasons at Juventus following a move from Palermo, Dybala has scored 78 times in 182 appearances.

Tottenham would have to break their transfer record for a second time this summer though, following the £63m spent on Tanguy Ndombele from Lyon.

However, after Tottenham's 2-1 defeat to Manchester United in the International Champions Cup in China, manager Mauricio Pochettino refused to talk about potential signings for the club.

Pochettino said: "I don't want to talk about signing players, selling players, extending contracts of players. That is going to be through the club to update you if they want.

"I'm not going to communicate, I'm not going to talk. I'm going to talk about football, I'm going to talk about how to manage the squad that we have.

"If you are going to ask me [about transfers], I am not going to answer because I don't have an answer."

Talking following the signing of a new sponsorship deal worth £40m a year, Tottenham chairman Daniel Levy also said: "If I'm honest we don't feel the pressure. Our view is wherever we can, we will improve the team.

"I think it is fair to say we have embarked over recent years on two very major capital projects [the new stadium and training ground] which I think will be a great benefit to the club. But we will continue wherever we can to improve the team."

Manchester United were also thought to be interested in the 25-year-old, with a swap deal for Paul Pogba a potential option, but this has not been confirmed by anyone at the club.

https://www.skysports.com/football/n...enham-interest
profile-picture
profile-picture
profile-picture
mblunk dan 5 lainnya memberi reputasi
Juventus won’t sell Merih Demiral

Juventus have reportedly come to a decision on the future of Turkish centre-back Merih Demiral.

The 21-year-old joined the Bianconeri this summer after a successful stint for Sassuolo and played an important part in their friendly victory over Inter Milan yesterday.

Gazzetta Dello Sport, Goal Italia and a host of others report that despite strong interest from teams across Europe, Juve will keep the defender they signed for €18m just a few weeks ago.

Atletico Madrid, AC Milan, Zenit St.Petersburg and Tottenham Hotpsur have all reportedly made enquires to Juve about Demiral but sporting director Fabio Paratici has turned down all offers.

https://www.juvefc.com/juventus-wont...merih-demiral/

Demiral amaaaan.. tinggal nunggu duet DE-DE.. emoticon-Leh Uga
profile-picture
profile-picture
profile-picture
x7x6x5 dan 6 lainnya memberi reputasi
Rugani's agent blasts Juve and opens up to AC Milan, Roma moves

After the arrival of Matthijs de Ligt at Juventus, the Bianconeri will likely be obliged to sell one of their current centre-backs and one of the names linked to an exit from the Allianz Stadium is Daniele Rugani whose agent spoke to TMW Radio today.

"What's Rugani's future now that Juve have five centre-backs? I don't know what they have in mind. They make their own evaluations. There are so many players and all of them are great. However, due to a wide squad and an even economic balance, they could think of selling somebody," Davide Torchia said.

"Last year the decision to refuse Chelsea was also ours, of Daniele and therefore mine as a result. We were happy to stay at Juve and they were happy to keep us. He has a contract until 2024 which has given a strong position. Let's see what happens.

"A departure? In football, everyone does their part. If there is a club that really wants a player, they pick up the phone, takes a plane and goes to the other club's office. Then later, the footballer and his agent come on the scene," he concluded.

https://www.calciomercato.com/en/new...roma-mov-34483
profile-picture
profile-picture
profile-picture
mblunk dan 3 lainnya memberi reputasi
Quote:


Dybi masih laku aja ya?
straight swap sama Sonaldo boleh lah, terus buat mid Ruben Neves tuker tambah sama Moise (pake buyback option agak tinggi gpp) udah oke banget ini mercato.
Tinggal lepas Khedira, Matuidi, Mandzu/Pipita duitnya buat beli cabe2an buat modal Juve U23 bisa promosi ke Serie B musim depan emoticon-Big Grin
profile-picture
profile-picture
profile-picture
born.as.ghosts dan 3 lainnya memberi reputasi
Balasan post wawanbakwan
Ngakak gw hahaa emoticon-Big Grin, hakim garis mukanya kaya MDS, matuidi udh kaya bakarkoyo nya chelsea, emoticon-Hammer

PR tinggal di Mid sebenernya, Pjanic-Rabiot udah pasti corenya, tinggal 1 lagi,karena belum kepikiran bentacur/can bisa nemenin mereka apalagi matudi, kalau aja khedira mudaan enak beut itu bola ngalir emoticon-Big Grin

Ramsey moga2 ga encok, tapi kalau Ramsey-pjanic-Rabiot yang jadi tukang jagal siapa yaks,

Klo demiral di sassuolo udh kliatan memang, sempet kaget pas liat di whoscored nih orang ratingnya 7 keatas mulu emoticon-Angkat Beer sayang rugani gitu2 aja,atau di training jd LB buat backup Alexsandro, seingat gw dulu rugani dl dari LB pas di presison entah tahun kpn sebelum join Empoli

profile-picture
profile-picture
profile-picture
wawanbakwan dan 5 lainnya memberi reputasi
Quote:


Noh lon kalau mau pinjem pinjem ae rugani
Gak ada duit gak usah milih2 lah..
profile-picture
profile-picture
profile-picture
born.as.ghosts dan 5 lainnya memberi reputasi
Rugani wajar sih kuatir sama masa depannya.
musim ini kemungkinan jadi pilihan ke-5 di Juve. Musim depan Romero bisa balik dan satu orang mesti lepas. doi juga belum bisa step up permainannya
Sarri juga kayanya ga jamin posisi doi di tim (belum pernah ada statement dari Sarri soal Rugani kan ya?)
jadi kalo menurut gw demi karirnya mending doi cabut musim ini, dan Juve juga bagusnya jangan halangin doi pindah daripada musim depan valuenya tambah turun lagi.

sebenernya sih gw masih pengen liat gimana Sarri pake Rugani, cuma sayang sekalinya dipake di friendly, duetnya sama bonbon yang sama-sama error prone. pengen liat sekali-sekali Rugani duet sama Demiral
profile-picture
profile-picture
profile-picture
born.as.ghosts dan 3 lainnya memberi reputasi
Diubah oleh svanonima
jadiin dah itu dybala buat son,,
beuh upgrade bgt itu son dibanding dybala..
dterminasinya son mirip2 si babang robot ga mau liat timnya kalah ngotot 90 menitemoticon-2 Jempol
body balancenya juga top ga gampang oleng kaya si 10emoticon-2 Jempol
kakinya kiri kananya idup jadi ga bakal ada kepleset klo nendang pake kaki lemah kaya si 10emoticon-2 Jempol
lebih licin geolannya ga kaya si 10emoticon-2 Jempol
emoticon-Ultah
profile-picture
profile-picture
profile-picture
born.as.ghosts dan 6 lainnya memberi reputasi
Lihat 3 balasan
Halaman 90 dari 225
GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di