alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / Sports / ... / Soccer & Futsal Room /
★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★
3.14 stars - based on 50 vote 5 stars 0 stars
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b5499fdde2cf2b91a8b4568/persib-bandung--bobotoh-kaskus

★ Persib Bandung | Bobotoh Kaskus ★ Season 2019

Tampilkan isi Thread
Halaman 155 dari 174
Quote:


Lieur ah diskusi jeung umay mah salah nerjemahkeun maksud tulisan kuring, kalah puputeran sagala disebut emoticon-linux2
Diubah oleh bosthree
persib day ah teu muluk2 selisih 1 goal we 1-0 atanapi 2-1 nu matak didieu oge kunaon sepi bin sapi?
geus hoream nempo febri, malisic starter wae
Ini yang salah strategi atau pemainnya emoticon-Hammer. Ane yang lihat kurang nyaman. Bow makin parah pengambilan keputusannya. Bang pardi emang usia tidak bisa bohong. Mau pakai henhen tapi ya orangnya stuck. Ini zalnando kemana ya. Masih berharap antara dado/azis main di tengah.
ampas se ampas nya febri.belakang juga bolong mulu.paling seri 0-0.ga ada eze main kurang semangat
febri:
- ampas.
- teu jelas.
Quote:


wkwkwwk febri 2 gol tuh...
Njrit, dibutut-butut keun kalakah ngasupkeun euy si eta.
2 deui emoticon-Wakaka
profile-picture
profile-picture
maguro dan isenkdoank1 memberi reputasi
Febri diomongin dulu baru cetak gol emoticon-Big Grin, jiga lord atep. Malisic kartu merah, jupe kelihatannya juga akumulasi ya? Lawan PSIS ini phul jones sama indra emoticon-Hammer
Aya ku angger nyak eta kim jepri kunaon jadi starter wae heran emoticon-Ngacir Tubrukan

Malisic emoticon-Hammer
Lord Bow emoticon-Nyepi
Diubah oleh bosthree
Pelajaran yang bisa dipetik dari matchPersib vs Kalteng Putra malam ini adalah:

Positioning dan spatial awareness itu meskipun sederhana dan gak keliatan mewah, jauh lebih penting dan bisa jadi bagian vital terhadap efektivitas serangan ketimbang tekak-tekuk tiap kali mau cut inside.

Anu matak, cing atuh mengbal teh kudu warawuh heula, meh mun dioperan atawa wan-tu geus ngarti si bal teh kudu di through-pass ka palebah mana.
profile-picture
maguro memberi reputasi
Lihat 1 balasan
Terlepas pemain bermain goreng atau alus teu bisa di pungkiri, pemain nu aura keberadaan di lapangan menonjol moal jauh tisi :

1. Febri
2. Eze
3. Ardi
4. Hariono
Eta katingali pisan menonjol, nulain invis, nu di sayangkan mah attack midfielder invis pisan, viscara can ka top performa, gian zola invis, kim invis, si arthur lmn si eta nu nyokot sepak pojok bener2 fungsi minim pisan di lapang selain ti tendangan bebas, sesana sok jadi penyuplai emoticon-Ngakak
Quote:


Matakna mang otak heula karek otot.
Percuma cape2 ngudag bola gutak gitek ai positioning goreng.
Positioning n pengambilan keputusana alus tinggal nungguan bola dtg sorangan.

Btw urg ninggali persib aya kahayang ayeuna mah.
Aya variasi umpan2 oge loba d tengah tapi msh sok putus2 keneh tapi mendingan drpd jigana mun rene n eze maen lgsg bola loba ka gawir krg variasi tengah.
Aya harapan viscara makin top performance mungkin coba duet jeung rene di tengah next match dan febri jigana pasti di pasang secara keur on fire 2 goal tapi gozo can memperbaiki performa jigana bisa gantian jeung frets next match
Trus ieu nu d goreng2 febri malah 2 goal abdul azis dan bojan kalah mere asist.
Kunaon tah poe ieu aneh?
Kamari so gevorkyan nu goreng2 penentu.
Urg mah teu ngarti si kim d pasang wae jang ngacak2 kitu atawa naon?
Hygna mah di tengah tadi ada azis kuduna mah jeung dekus.
Btw 2 cb urg next match teu bisa maen?
Cilaka euy maenkeun si ipul mah mana supardi geus oge mulai melambat sementara zalnando n henhen atah kacida.

Next mah euy kapaksa jigana kim deui jeung hariono jang melapisi ipul dan indra tambah supardi nu main kolot.
Paur kieu euy ditambah made oge pikahariwangeun.
Kartu Merah Malisic bener bener absurd sih. Kartu koneng Jupe oge. emoticon-Hammer (S)

Siap siap ngalalajoan duet maha dhsyat lawan semarang ngke. Pul Jones-Smallindra. emoticon-Big Grin
Diubah oleh mujahidbiru
- 3 point yang uyuhan
- sebelum cetak goal performa febri emang bikin rungsing yang nonton, pengambilan keputusan super belegug, bari seuri geus najong na teh, bebel teh emoticon-Mad, tapi nuhun bow 2 goalna katampi pisan emoticon-Wink
- aziz sama viscara udah enakeun maennya tadi, tinggal nunggu peak performance saja
- ningali artur rujit pisan pas nyokot sepak pojok
- tandang ke semarang tanpa 2 center bek andalan, berharap striker disana ga kaya simic sama balde aja emoticon-Ngacir
Quote:


eta pisan, liat pemuncak klasemen macam tira kabo, bali utd, gaya maena efektif, teu loba nekuk bola, atau di gutak gitek. liat kamari persija di bantai kabo dgn gaya maen kabo yg efektif, through pass --> gol. nepi ka 5 gol na, persebaya ge sarua, nepika persib di bantai, krna sepakbola kitu mah emang efektif di indonesia.
profile-picture
profile-picture
maguro dan strongstyle memberi reputasi
Quote:


Nya nanaonan capek2 gutak gitek capek2an atuh kang bisa lgsg jos mah.
gol kadua persib asa bau mafia euy emoticon-Amazed
bek nu hiji teu ngudag febri. nu hiji deui kalahka ngajauhan febri.
apa kamari teh emg jatah bagian persib buat menang?

ngke poe minggu tah tanpa malisic mang.
ceuk urang mah sabutut bututna malisic puguh keneh tibatan mang puloh jeung indra mustafa mah
basa lawan persija ge padahal teu maen tapi dikartu koneng emoticon-Hammer
Lihat 1 balasan
Balasan post donotoki
Quote:


Ngaran na jelema can siap, wajar ngahuleng, tingali gol liverpool ka 4 lawan barcelona, eta nu ngaran na taktik set play/set piece emoticon-Ngakak
Watir kieu ningali kondisi GBLA emoticon-Frown

Spoiler for Kondisi GBLA:
Lihat 1 balasan
Halaman 155 dari 174


GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di