alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / ... / Nightlife & Events /
EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG - Part 4
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5ccebfb4337f9312290010aa/everything-about-nl-in-palembang---part-4

EVERYTHING ABOUT NL IN PALEMBANG

Tampilkan isi Thread
Halaman 64 dari 263


Quote:


Laen nian yg berkesan oleh umlam dodok emoticon-Ngakak

P*lita S*hat

Iseng la lamo dak ke PS celentang ...
Masuk samo yg lamo t la
Si : u*ci

Massage : 5 ( maleng waktu jg samo kurang traso dktau apo jd males dio ni )
Face : stw cak tu lahh 6.5
Boob : gede khas stw
BJ : 7.5 ( CIM )
HJ : skip
FJ : males wkwkwkwk

Agak kurusan dkit dr yg dl.
Sampe d bawah ibu2 yg pny sodori hp ad yg baru nih ko emoticon-Ngakak

DC : 60k kamar , 100K tips ny BJ

Balasan post bujangcolys
Geli nian jingok Lesty ini 😆😆,jadi cerito nyo dulu pas buntu nian cuma si Frank berontak pengen di ajak jajan jadi nyarilah di microt dan ketemulah Samo Lesty ini,jadi sudah deal janjian di kandang macan(serem nian tempatnyo) pas Kito masuk kamar tejingok lah budak Alus masih bauk kelek ini lagi ngerokok Surya dalem ati newbi baw sangar nian dari rokok nyo be,jadi pas ngobrol Dio tibo" megangi Franky Kito laju ku omongi dak jadi KK dek,pas denger aku ngomong dak jadi langsung di buka bh nyo pas tejingok tete Dio tambah dak napsu Kito newbi,terpakso Kito metule duet 50 ribu buat Dio beli rokok Surya 😂😂😂,dari situ dak galak lagi aku men sekironyo nak jajan men lagi buntu.
profile-picture
profile-picture
profile-picture
D2XFREEDOM dan 2 lainnya memberi reputasi
ada yg punya room huuuu
atau join room???.
pm yoo
Quote:


Wkwkkwwk... nice fr. Smoga dr fr2 suhu d sini jd acuan buat newbie neh.

profile-picture
mrkingbeer memberi reputasi

Bimbel hu

Mintak yg rekomendasi umlam hu yg murmer saje buat besok
Balasan post Kangbajaj
ngeri2 sedep dengernyoemoticon-Ngakak
Quote:


Cak pede nian langsung nunjukke tete dio emoticon-Wakaka

Kalau buntu lemak beli sabun atau baby oil be yo hu emoticon-Leh Uga
Lihat 1 balasan
Balasan post remidy.slv
Cari Kito lah suhu nyari yang modal endep,dak tenaek men nak main yang tinggi 😢😢
profile-picture
dankurthen memberi reputasi
Quote:


kekepan do2k ini numero uno nian
emoticon-Wagelaseh emoticon-Wagelaseh emoticon-Wagelaseh
emoticon-Takut emoticon-Takut emoticon-Takut
ada mau join room???
murah bae 50 nah
pm bae
jam 9 selesai...
ado yg punyo room dak e? kentang na
profile-picture
bocahsex memberi reputasi
Quote:


Bagiwoooo pake sejam b
Lihat 1 balasan
Quote:


Itu nah di pocok ado fr room kandang macan
Quote:


Sudala papi jahat, kt dkasihke anak buah yg kntang
Quote:


Wkwkwkwkwk...

Minta Rekomendasi

Alasan klasik sih, tapi emang jadi silent reader terus. Hahaha
Pernah nulis FR, tapi pake akun lain dah udah lupa yg mana. Hehe.
Kalau ada yg berkenan, mau minta rekomendasi tpt spa yg enak.
Dulu pertama coba2 di mesir, abis itu geser karna mahal.
Abis itu pindah dan agak sering di Glam*r sp*. Dulu bgt langganan sama By*n, kalo suhu2 disini ada yg tau...
Krn udh lama, ada kah rekomen di Glam*r sp*?
Atau ada tpt lain yg rekomen?
Kl2 ada, nanti pasti di FR
Thx suhu2 semua
Balasan post bujangcolys
maap huu baru buka....sdh di ambil org huuu hhehehe maap yo^^
Nak fr lagi
Emang setuju nian aku samo kato" kartini abis gelap terbitlah terang
Setelah zonk kemaren akhernyo nyari lg lah tempat spa yg topcer
Jatuhlah pilihan di tempat spa hotel c*tra
Jadi abis dari parkiran motor dibelakang hotel langsonglah naik tanggo kelantai 3 ketempat spanyo
Agak bingung jg katek cici" yg biaso, abes meleh" bentar akhernyo dapetlah budak ini
Fc= 7lah
Fk= 7,5
Gfe= 9 nah cak pacar nian, dibawaknyo santai, ramah jg, mano pas selesai diajaknyo maen kekostannyo dio pulok wkwk apo dak rezeki anak zonk
Mssg= cm minta pijet punggung dikit karno la napsu cm lumayan keraso jg pijetannyo
Bj= telaten, sebentar be lngsng exe
Fj= 7,5 lah ritmenyo mantep, goyanganny jg pas wot, dak buru"
Dc=200rb+500rb pacak nego sebenernyo cm karno puas td dk masalahlah
Ro= nak gratisan dulu be dikostan dio wkwk
Lemaknyo di citr* ini dak terlalu dibatesi waktu walaupun waktu spanyo la habes,roomny jg bagus", pilihan terapisnyo jg lumayan banyak, dikasih pilihan minum jg nak mineral/wedang jahe/kopi/teh
Pas metu ado cicinyo, ngmnglah dio ado orosan td, katonyo jg ado budak baru, mahasiswi cantik masih mudo anak akbid, denger mudo samo cantik laju keinget samo budak pel*ta se*at itu wkwk jd mintak dijingokilah fotonyo, pas dibuka ig nyo emang lumayan jg, lupo pulok id ignyo gara" calon jendral baru keluar
Katonyo jg kalo bawak kawan betigo spanyo jadi 450 rb 3 uong, pacak cincai"lah samo cicinyo lumayan kalo lg tanggal tuo emoticon-Wowcantik

Cakitu dulu lah, semoga bermanfaat buat suhu" disini, sungkem nubie emoticon-Embarrassment
profile-picture
profile-picture
palepalebawang dan D2XFREEDOM memberi reputasi
Diubah oleh mikenovember101
Lihat 1 balasan

Fresh nah... Baru balek aku...

Ijin fr hu.
Tapi bingung aku hu. Nak seneng apo nak kesel ini..emoticon-2 Jempol emoticon-Ngamuk

Seneng nyo dulu be Yo hu.

Jadi. Bawak an Bu. Kito kontak nocan enjuk an suhu dimari. Setelah chit chat 3 jam alahasil deal.
Janjian di hotel putri Sekitaran IBP.
Janjian jam 8 malem. Skip cerito sampe disano la Ado 4 cewek nunggu di lobby. Termasuk doi. Aku tanyolah. Kenapo Lum booking kamar. Kami katek KTP Galo kk. Pakso pake ktp Kito boking room nyo. Skip sampe di kamar. Ngobrol cantik cak 5 menit. Kito mulai omongan. Nak sekarang apo dek. Baseng KK tulah. Katonyo. Yo sudah adek bersih2 la duluan. Baru kk abis adek bersih2. Sekitaran 2 menit. Doi manggil bareng be kk bersih2 nyo. Tanpa pikir panjang langsung be Kito meluncur ke WC.

Nah disini Kito mandi bareng. Sambil Kito peluk dari belakang. Eh doi ngadep ke arah ane. Langsung be Kito FK bibir tipis nyo. Kiss nyo menurut aku sih standar. Perlu banyak belajar. Secaro budak baru. Makin lamo tangan doi la merembet2 ke Joni. Doi mulai turun. Nge bj Joni.
Doi katek nian ngeluh salut nyo. Memang bj an nyo. Agak kurang menurut aku. Perlu banyak belajar. Next time lah Kito ajari lgi. Cak 10 menit. Ku suruh stop. Joni la mulai dak tahan. Kito ajak lah ke kasur. Kito FK lagi sambil sesekali MMC. Tangan Kito mulai nak fingering. Tapi ditahan doi. Dio dak tahan kalo di fingering. Terlalu sensitif katonyo. Jadi mudah gelian. Cak 20 menit Kito foreplay. Doi blm becek jugo. Jadi kusuruh la bj lagi cak 5 menit.

Kito tanyo lah. Dek Ado kondom dak. Katek KK Adek KB jugo kk jadi DPP kalo dak pake. Nah mulai waspada Kito. KK Bawak kok dek. Dalem ati. Nah gawat budak nih mentang KB jadi DPP kalo dak be kondom. Untung Kito la Ado persiapan.

masuk lah Joni kito ke goa Jepang. Tapi agak saro hu. Doi sampe meringis. Jadi terpakso pelan2 dulu biar doi tebiaso. Nah la tebiaso. Baru Kito genjot rpm rendah dulu. Doi masih agak meringis cak nyo. Rai nyo sampe di tutup pake tangan. 10 menit rpm rendah. Kito mulai pegel. Gantian Yo dek. Naek lah, doi Mulai goyang. Memang goyang Ngan nyo dak sehebat yang pro. Tapi jadilah secaro budak baru. 15 menit doi goyang. Keringet nyo mulai netes Galo. Jadi kutanyo lah. Capek Yo dek. Iyo kak. Gantian be dek kk diatas lagi. Kito mulai rpm rendah dulu cak 5 menit an. Eh doi request. Cepeti kk biar teraso. Nah Tanpa pikir panjang. Kito genjot rpm tinggi. Doi mulai kelemaan. desahan nyo Kecik nian ampir dak tedenger. Rainyo ini buat nafsu. 10 menit Kito genjot metu jugo lahar dingin. Kito beduo. Samo2 nguling. Kecapean.

Skip cerito kito mandi bareng lagi. Terus balek ke kasur .Chit chat cak 10 menit an. Tangan doi mulai ngeraba2 Joni. Joni mulai berontak. Sesi 2 pun berlanjut. Pasang caps. Kito mulai DS doi. Dio ngomong pelan2 dulu Yo kak. Kito turuti be. Cak 15 menit. Pinggang Kito mulai encok. Wkwkwkwkwkwkwk. Jadi kusuruh wot dulu dek bentar. Pinggang KK pegel. 10 menit wot. Dak teraso lahar dingin metu jugo. Kelar tu Kito bersih2 di WC. Pake baju. Balek lagi ke kasur.


Nah ini Dio bagian yang buat kito kesel.
emoticon-Ngamuk emoticon-Ngamuk emoticon-Ngamuk

jadi. Doi ni curhat. Kalo Dio ni Nak daftar kuliah. Jadi lagi ngumpulin duit.
Terus Dio cerito. Sebenernyo adek nak gawe dewean be kak. Ku jawab lah. Maksudnyo dek. Kawan adek yang di bawah tu jadi mami nyo kk. Job ini dari dio. Loh adek Ado mami Yo. Iyo KK. Ku tanyo lah. Adek jadi dapet berapo. Adek cuma dapet 150 KK.

Dem di situ mulai panas Kito. Nak naek aji nian maminyo itu. Jadi kutanyo lah. Kok cuma dapet 150 dek. Iyo kak dari 500 tu. 150 ck2 untuk room, 200 jatah mami. 150 untuk adek. Bew sumpah kasian nian aku disini Samo doi. Dak Sampe ati aku nak ngenjuke 500 tu. Denger Dio cuma dapet 150. Jadi ku tambahi 200 rb. Untuk Dio pribadi. Jadi ku omongi. 200 ni jangan adek enjuk tau Samo kawan adek di bawah tu. Gek takut nyo malah di potong lagi. KK kasian Samo adek cuma dapet 150. emoticon-Turut Berduka

Eh doi cium pipi ane. Doi ngomong makasih Yo KK
emoticon-Peluk

Langsung papan skor be yo

FK : 7 masih perlu banyak belajar
Namo nyo rahasia Yo. Tanyo Samo suhu2 dimari be. Soal nocan agak berat aku nak nge share nyo. Soalnyo no Dio ni dipake oleh maminyo. Ngayoi maminyo be laju kito2 ni.
Umur : 17 th
Hj : no
Bj : 7,5 standar hu. Masih perlu banyak belajar (menang nyo doi dak protes hu kalo lamo bj nyo)
Gfe : 8.5 hu. Aku setuju yang polos2 plus manja
Secaro masih budak Kecik.
Fj : 8 hu. Segalo gaya di ladeni Galo dan penurut jugo budak nyo.
DC : 500 include room + 200 pribadi ane untuk doi







profile-picture
profile-picture
profile-picture
zonker008 dan 4 lainnya memberi reputasi
Halaman 64 dari 263


GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di