alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / Story / ... / Stories from the Heart /
Petualangan Indigo by: dokterkungtop
4.71 stars - based on 28 vote 5 stars 0 stars
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5b55d009d9d770940a8b4575/petualangan-indigo-by-dokterkungtop

Petualangan Indigo by: dokterkungtop (bahasa jawa)

Tampilkan isi Thread
Halaman 27 dari 29
kok suwi men ra di update to paklek
Ayo diupdate gan
Ojo mancing terus...emoticon-Wow
update tahun ngareeep...
wis ganti taun
Walah kung Ra update2 ki , Opo sajak duwe bojo 5 to ki?

Kentang e nganti dadi telo Lo Iki . . . 😌
Sundul meneh ben lek metu
PETUALANGAN INDIGO
(anii... oh anii... 7)




Jenasah kang wes ujud tengkorak ,di kukup di gowo neng RS di teliti kapan perkiraan hari kematiane , keno opo kok iso mati. Nek miturut aku wong mati ki mergo ilang nyawane. Gandeng iki dinggo urusan kepolisian makane datane kudu komplit. Ming gumunku kok yo ono ilmu seng dinggo ngerteni ,iki matine kapan, keno opo mleseto yo ora adoh.

Aku karo si p yo melu ngeterke jenasah neng magelang. Langsung njujug neng makam, tekan kono di rukti di dongani tros di kubur dadekke siji. Ora okeh seng layat lur. Ming keluargane Nurul . Bareng wes rampungan aku sak rombongan leren ndisik neng omahe mbak sri mbakyune Nurul, ngiras pantes melu tahlil ndongakke Anii sak bapak ibune..

Jam limo sore aku sak rombongan njaluk pamit mulih. Kluargane sri banget anggone mator nuwun karo bapak bapak polisi ,lan pesen nek wes ketangkap penjahate kon ngabari.

Quote:


Ahmadi ngerti aku ro si p ganti jeneng, ming ngekek.

Quote:


Neng perjalanan seng di bahas ming piye carane nemoke dukun apus apus si mr Gareng , alias Romo su prapto , iki. Miturut dugaanku wonge saiki mesti isih urip.

Quote:


Mbasan tekan omah aku njujuk mlebu kamare Anii. Neng dipan ono kembang mawar sak ceplok isih seger neng Anii ne ora ketok. Koyo biasane njuk krungu ono sek ngundang aku ora pangling suarane Anii. Aku tros noleh . Wes tak bedek Anii wes nggandeng wong tuwane.. Ani njuk marani aku tros ngekep awaku..

Quote:


Quote:


Setiawan karo nurul kang wes dadi badan alus njuk nyedaki aku njuk do ndeprok nengarepku

Quote:


Njuk sitik sitik wewujutan telu ilang tak kedepke meng kari aku.





..........tamat.........
Next Petualangan Indigo ( kyai lumajang )
Diubah oleh ffernando69
Ayo mbah...gek ndang di update critone meneh.
Ra sabar le nunghmgoni ki
walah lek kok banjur tamat critane ane, lhaa tak kiro bakal ketemu sing mateni jee, emoticon-Bingung
Quote:


Penangkapan pelaku di seri berikutnya
sedih aku ig kang
lah tersangkane durung kecekel iki.... pie jal
Balasan post ffernando69
Lha ngono lho lek, update e aja kesuwen.
Kentang e nganti Tukul uwite . 😁
Post ini telah dihapus oleh Kaskus Support 15
[quote=renata500;5c36e130af7e936a3d25a551]Anak Indigo biasanya terlahir dengan jiwa atau tingkat kedewasaan yang jauh lebih cepat. Terutama dalam kesehariannya yang sering memperlihatkan sifat kedewasaan. Seseorang dalam kategori Indigo bahkan bisa melakukan sesuatu sejak mereka masih bayi. Misalnya, kemampuan analisisnya akan suatu masalah, menilai karakter orang dan masih banyak lagi.

Ndak percaya gw..emoticon-Ngakakemoticon-Ngakak
Post ini telah dihapus oleh kaskus.support16
ijin save page karyamu yo kang.. arep tak woco pas mulih emoticon-Big Grin
Bro dan Sis, tolong kunjungi https://modelpria.com/muhammad-dwi-harry-sandy/ dan berilah voting (klik gambar jempol) untuk aku (Muhammad Dwi Harry Sandy). Terimakasih...
Gajul mumbul ben duwur
Taksih sibuk mancing mbahemoticon-Sundul Up
Halaman 27 dari 29


×
GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di