alexa-tracking
Kategori
Kategori
Pengumuman! Mau dimodalin 25 Juta untuk acara komunitas? Ceritain aja tentang komunitas lo di sini!
Home / REGIONAL / All / ... / Karesidenan Kedu /
~ஜ۩۞۩ஜ~ Gudang Curhat Karesidenan Kedu ~ஜ۩۞۩ஜ~
5 stars - based on 3 vote 5 stars 0 stars
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/510d23fb197608381b000010/gudang-curhat-karesidenan-kedu

~ஜ۩۞۩ஜ~ Gudang Curhat Karesidenan Kedu ~ஜ۩۞۩ஜ~

Tampilkan isi Thread
Halaman 22 dari 22
Quote:


huehue pie kabare wonosobo kang?
duh id kaskus emaile mati password e lali tapi jek login nang laptop ki huehuehue
Quote:


Wonosobo aman kang. Aku saiki manggon ng muntilan kang emoticon-Big Grin. Warnete isih eksis?
Quote:


wogh manggon nandi pak? warnet wis punah pak.. aku nang ngarep warnet kae saiki.. tetel nang gatak lamat kulon jembatan pass aku. konter hale
Quote:


Wkwkwk piye om..

Piye kabare iki? Suwe ra ketemu sampean iki, saiki mbukak usaha opo om Jundab?
Quote:


aku ngekost nang cerak SMK pangudi luhur om
wah kapan2 tak mampir om emoticon-Salaman
Quote:

Sae om.. iki jogo konter om. isih nang gatak lamat iki nang nduwure warner kae

Quote:

kerjo nandi om? kene dolan mang priyacell gatak lamat om

Quote:


Priyacell kui gonmu to mas heheheu
Woalah kapan2 mampir ah wkwk
Quote:


udu gon ku pak.. gone juragan ku.. aku meng jogo
Quote:


aku ngajar ng Sawangan om
karo jembatan ndine tho?
Halaman 22 dari 22


GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di