alexa-tracking
Selamat Guest, Agan dapat mencoba tampilan baru KASKUS Masih Kangen Tampilan Sebelumnya
Kategori
Kategori
Home / FORUM / All / Games / ... / Online Games /
[Coming Soon] Gundam Online
5 stars - based on 4 vote 5 stars 0 stars
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000011896119/coming-soon-gundam-online

Mobile Suit Gundam Online

Tampilkan isi Thread
Urutan Terlama
Halaman 10 dari 11
Ada tritnya jg...ane ada masalah nih, kenapa pas login screen in game setelah ane klik login selalu balik lg ke layar login screen, harusnya kan masuk ke menu milih server. Kira2 masalahnya dimana ya?
Ane pake mudfish plus udah reg jepang, windows 8, directx sudah paling update

Edit : solved, ganti vpn ke wtfast
Diubah oleh FreedomG
4/20/2016 Update Preview
https://msgo.bandainamco-ol.jp/membe...ag=Maintenance

ADDITIONS/CHANGES

-Taklamakan Desert Changes
Spawn Point for Bases B and Y
Carrier Bases starting altitude change

-Items Added to Exchange Page
'Seasonal Passes' added to exchange page which can be used to unlock Coordinate Items from previous events that ran from between December 2013 to April 2015.

-Dijeh and Dowadge Kai Edits
EFSF: Dijeh
Beam Naginata: Dash Melee distance, recovery frames changed
Jump Performance changed
Armor: Increased from 2000 to 2080
Boost Regen: Increased from 250 to 270
ZEON: Dowadge Kai
Heat Sabre: Dash Melee distance, motion changed
Boost Cap: Increased from 1360 to 1400

-Rank/Rating Function Changes
Changes made to Rating Threshold needed for Promotion/Demotion into some ranks
Rebalancing what counts for contribution in Massive Battle (?)
Changes made to Rating Loss for dropping out of Massive Battle

-Cosmetic Changes
Some Weapon Icons for Sturm Dias and Striker Custom Changed
Results Screen renewed:
Before: http://msgo.bandainamco-ol.jp/upload...460706459b.jpg
After: http://msgo.bandainamco-ol.jp/upload...460706459a.jpg

EVENT/CAMPAIGN

-Awaken the Pulse(?) Campaign
From April 20 to May 18
Sounds like another farm and redeem for things event. More details after Update.

END OF:
-Technical Research Event

Credit to: Polar Dash
Quote:


caranya gi mana gan? ane sdh ganti wtsfast tp tetep aja unknown eror-9316 nya muncul lagiemoticon-Bingung (S)
waaaah gue udah berhasil sampai training tapi pas main gelap gulita kayak belon ada listrik emoticon-Ngakak (S)

ada yang tau gimana caranya supaya robotnya keliatan? apa karena vga gue engga support ya?
Quote:


wah ane masalahnya cuma pas login screen ga masuk ke screen berikutnya, ganti wtfast langsung bisa pilih server and lancar.

Quote:


ganti region komputer dan time & date agan ke Japan
Sorry, telat post Update ><

[2016/04/28 23:07:26] PolarDash: 5/11/2016 Update Preview
https://msgo.bandainamco-ol.jp/membe...ag=Maintenance

ADDITIONS/CHANGES

-Map Edits/Changes

A Baoa Qu Interior:
Some Terrain Objects edited.
Odessa Base:
Version for Mirror Match/CIvil War added.

-New MS Color Schemes Added:

For:
GP-03, G-Line Standard Armor, Late Production GM(Assault), Tetra , Zaku Half Cannon
http://msgo.bandainamco-ol.jp/upload...461647206b.jpg
http://msgo.bandainamco-ol.jp/upload...461647206a.jpg

EVENT/CAMPAIGN

-Event: Armament Expansion Project
From May 11 to May 18

During this event, winning games can mix rare drops in loot boxes like DX and Gold Mechanic Tickets. Also blue tickets like garage and deck cost ones.

This Armament Expansion Event will also increase rate of drops for 'Mass Production MS Development Project Reports' used for the Anaheims's Ambition Event.

END OF:
-Unspent Badges for Heir of the Stars Event.
-EX Ticket drops for EX Volume 16.
Tickets can still be spent until May 18
[2016/04/30 20:31:22] PolarDash: MGO Survey Translation
https://msgo.bandainamco-ol.jp/membe...o=1532&tag=Etc
Fill out before May 11th. Gets you 10 Gasha Tickets.

Q01
How many games have you played? (Totaling both sides)
Q02
Which side do you main?
Q03
Which terrain types do you like the most?
Q04
Rate the following land maps:
Left is funnest, second from right is boringest, right is have not played
I'd google translate the maps. Match with the cheat sheet page.
Q05
Rate the following space maps:
Q06
Tell us how bad we are at making maps.
Q07
Select up to 3 features you like about your favorite maps:
promotes MS vs MS combat
don'T promote combat
easy to farm points
bases are easier to defend
bases are easier to attack
manuevering between capture points is easier
uncomplicated in construction
confusing in construction
any MS class can do well in
only certain classes can do well in
several strategic options
few strategic options
more prone to come backs
tend become one sided
gundam lore-like, immersive maps
Q08
Select up to 3 features you hate about your soul crushing maps:
promotes MS vs MS combat
don't promote combat
hard to farm points
hard to defend bases
hard to attack bases
maneuvering between capture points is difficult
uncomplicated in construction
confusing in construction
any MS can do well in
only certain classes can do well in
several strategic options
few strategic options
more prone to combacks
tend to become one sided
gundam lore-like, immersive maps
Q09
Rate the following mirror match/civil war maps:
Left is funnest, Right is boringest/have not played
Q10
Rate the following map gimmicks:
Left is funnest, RIght is boringest/have not tried
-Battle Area
-Carrier Type main bases
-Mobile Armor main bases(Psyco Gundam)
-Player Controlled Aces
Q11
Any other comments you like to make about map gimmicks
Q12
On gravity space maps, agree or disagree to the following:
Left is Fully Agree, Right is Fully Disagree/have not played
Ability to attack/defend bases are balanced
Easy and fun to MS vs MS fightingu
Many MS classes can be used effectively
Map construction and strategy is easy to understand
Moving to destinations is not stressful
Map design and character voice overs is immersive to gundam lore
Q013
Rate the amount of focus you put into the following while you play:
Left is super focus, Right is super who cares
Tier Rank
The other Rank(that's tied to deck cost)
Your personal stats(KD ratio, Tracked score totals)
Unlocking Titles
Collecting Ribbons
Farming GP
Mobile Suit Veterancy XP
Completing Daily Challenges
Number of Wins per Week (for the Gold mechanic tickets)
Weekly Ranking
Clan XP
Clan Challenges
Events/Campaigns
gan ane kok gk bisa masuk dh udah ber kali kali login gak berhasil berhasil pdahalah udah pake WTfast berbayar. smua prosedur sudah terpenuhi di How To Play gundam Online . tapi kok gk bisa . kasih tips nnya dong gan agar bisa masuk ( id . pw sudah di buat )emoticon-Sorry
gan ane kok gk bisa masuk dh udah ber kali kali login gak berhasil berhasil pdahalah udah pake WTfast berbayar. smua prosedur sudah terpenuhi di How To Play gundam Online . tapi kok gk bisa . kasih tips nnya dong gan agar bisa masuk ( id . pw sudah di buat
Quote:


Saya ga pernah make WTFast gan jadi kurang tau ;D Dan bisa jadi region-nya belum diganti plus Unicode-nya. Coba diliat lagi gan.
How fast Psycho Zaku damaging the enemy? Here's some footage along with other Suits

ADDITIONS/CHANGES

-BGM Set 6 and 7
6 is the rest of the Zeta BGM, 7 is Thunderbolt BGM.
Purchasable in SHOP for 800 and 600 BC.

-Ribot Colony, Operation Rubicon Renewal
Looking less and less like Ribot Colony with each re-release.
http://msgo.bandainamco-ol.jp/upload...467352574a.jpg
http://msgo.bandainamco-ol.jp/upload...467352699a.jpg
http://msgo.bandainamco-ol.jp/upload...467352699b.jpg
http://msgo.bandainamco-ol.jp/upload...467352699c.jpg

-Changed speed of animated cues for weapon/ms upgrading.

EVENT/CAMPAIGN

-That 7 Event that happens in July Event
http://msgo.bandainamco-ol.jp/event/20160706/
From July 6 to July 13(1week event)

7 percent bonus to crit and regular upgrade/build success chance
for a 14percent less chance to fail.

Daily Challenge completion bonus upgraded to give DX and Gold Mechanic TIcket plus 77777 GP moneys instead of the standard 50k.

Credit to: Polar Dash
doh ada ga VPN yg rekomend?

pake soft ether gada yg nyambung VPN dr jepang sama sekali

mau pake mudfish tp ga punya cc

ada cara lain?
Guys, good news! MSGO sekarang available di Taiwan! No need VPN, no need tunelling, just play it to your contents! Ini game masih Open Beta but hey! Setidaknya masih bisa dimainin kan? Tapi hanya ada satu masalah di sini, yaitu bahasa yang dipakai adalah bahasa mandarin Taiwan. Tapi kalau masih mau main tanpa VPN ya gw recommended yang ini.



Ini site untuk daftar. Yang bisa bahasa mandarin kalau bisa tolong bantu untuk diterjemahin biar pada mengerti emoticon-Big Grin

http://msol.goone.tw/

Quote:


Solusi ada di atas gan. Kata temen luar negeri gw sih katanya ga make VPN.
Quote:


woooogh?
eh swever TW?
doh pingmya msh gede klo ke TW
klo ke HK sih ga terlalu
Quote:


Berdoa gan semoga ada yang di Singapore.
Halo agan2 semua salam kenal, ane baru maen nih emoticon-Smilie

IGN: SkyDiver
Server: Shangri-La

Ada guild indo kah?

Terus ada yang punya translate-an challenge yang tutornya ga?

Ane baru bisa selesai in yang open option menu & create ms, sisanya ga ngerti krn kanji hehe

Mohon bantuannya gan
ada yang mau ambil alih trit ni?
Post ini telah dihapus oleh sokie
kata temen ane ini game seru tapi kalo udah main cash jahat ya gan? butuh pencerahan (senter)
Masih ada yg main ga? Kalo ada rame ga anak indonya gan
Halaman 10 dari 11


×
GDP Network
Copyright © 2018, Kaskus Networks, PT Darta Media Indonesia.
Ikuti KASKUS di