alexa-tracking

Tempat Info dan Konsultasi Problem Komputer,Toko Komputer Murah dll di Malang

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000001528593/tempat-info-dan-konsultasi-problem-komputertoko-komputer-murah-dll-di-malang
Quote:


windows 10 gan sing arepe metu emoticon-Malu
windows 8.1 kui asline windows 9 emoticon-Ngakak
image-url-apps
Quote:


Kliru sitik kok emoticon-Ngakak
wes metu jare tp sg beta yow ? emoticon-Ngakak
==
Nek aku timbang tuku ori mending tak gawe upgrade cpu emoticon-Ngakak
image-url-apps
Ker, nunut takon.
Tuku kabel sata3 sing lurus ndek ndi yo? Golek ndek mbatu onoe sata sing biasa tok.
Masang nggawe kbel 90° gawanane mobo nglengkuk, ga iso nutup casing

Suwun emoticon-Angkat Beer
-------

Quote:


Nunut ngopi "cendelo 8.1" oleh a gan? Timbangane donlot iki emoticon-Hammer
KASKUS Ads
Quote:


fjb sam,ng malang dewe angel golek sata 3 sg lurus emoticon-Big Grin
==
monggo iki dipilih emoticon-Big Grin

Spoiler for nyooh:
Quote:


ahahaha. iyo gan.
iki aku tuku asli masalahe apa dipasang nang mekbuk emoticon-Malu (S)

Quote:


nah ini yg dicari emoticon-Malu (S)
Gan help.

Permisi, ndek malang panggene sing gawe rakit pc tapi kenek kanggo jasa adira ndek endi sam ?

Quote:


http://www.klikgalaxy.com/products/47/0/TP-LINK/
http://rama.komputermalang.com/
http://kkomputer.com/

cobak iku gan
image-url-apps
Quote:


oke gan makasih, tak cobak kesana emoticon-Smilie
image-url-apps
sam, golek hdd ata/ide kondisi masih baru dk mana?

hdd ata

image-url-apps
sam, golek hdd ata/ide kondisi masih baru dk mana?
image-url-apps
Gan tanya..
Kenapa ya modem ane mau ndetek nya kalo usb di device managernya di disable baru mau ndetek,tapi kalo enable gak mau ndetek...

Mohon bantuanya gan..

Karo arep takon sam,panggon servis lepi sing murah nandi?tak servisan e laptop ku
Quote:


yng di disable opone? storage e? yo biasane yo ngunu emoticon-EEK!:
kan biasane detek awal storage buat driver modem.

rusak opo o? roto2 podo regane serpisan... emoticon-Stick Out Tongue
emoticon-Sundulemoticon-Ngakak
para suhu, mohon bantuannya di kontrakan ada 3 mobo matot gara2 ne alur listrik gak stabil, setau pean kabeh buat service mobo PC di malang nengndi ya sam?
nuwus emoticon-Smilie
Quote:


mobonya merk dan tipenya apa gan?
sapa tau bisa bantu
image-url-apps
gan, minta tolong yo?
hdd ku samsul 160g. ta format lwt explorer windows xp bisa, format lwt dos bisa. tp ga bisa format mbr.
trus ga bisa di partisi lg. waktu instal partisionmagic, partisi samsul cuman ada tulisan bad. nama label ga ada. diformat lwt partisionmagic ga bisa. solusinya gimana?
bad sector nya ga ada gan.
maap nulisnya ribet. pake hp.
Quote:


cobak di wipe ae gan,, pake aaplikasi wipe roadkill diskwipe atw d lowformat..
Quote:


om aq nyuwun win 8 64 bit e om,, emoticon-Big Grin
iku win 10 basic e win opo om?? win 10 wis metu tah??
dopost,,
postingan kok nyantol2 toh.. emoticon-Bingung
image-url-apps
Quote:

Mosok angger gae modem kudu disable enable ning device manager sam..

×