alexa-tracking
Selamat Guest, Agan dapat mencoba tampilan baru KASKUS Masih Kangen Tampilan Sebelumnya
Kategori
Kategori
Home / REGIONAL / All / ... / Malang /
Tempat Info dan Konsultasi Problem Komputer,Toko Komputer Murah dll di Malang
4.56 stars - based on 27 vote 5 stars 0 stars
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000001528593/tempat-info-dan-konsultasi-problem-komputertoko-komputer-murah-dll-di-malang

Tampilkan isi Thread
Halaman 439 dari 467
Permisi sam,mau takon again emoticon-Big Grin

Toko laptop calosa iku recomended gak sam?
Trus nek ndek dieng plasa, lapak sing rekomended iku sing sebelah ndi yo sam?
Bingung lek nang dieng, keakehan lapak emoticon-Ngakak (S)
Quote:


rekomend ko ndek calosa emoticon-Big Grin
lek ndek dieng,hmm...yo ngunu iku emoticon-Embarrassment
Quote:


Ngunu pie sam?
Ayas gak ngerti iki emoticon-Big Grin
ujung2 yo tuku windows sing asli emoticon-Malu
1.600.000 emoticon-Hammer2
Spoiler for asli:
Quote:


Akeh oknum kncoku tas winginane mek ganti hardisk sampe mbalek peng 3 padahal tak delok hddne diganti seagate 320gb kenek 800ewu WTF emoticon-Cape d...

Quote:


Emane emoticon-Big Grin krungu2 tahun ngarep metu win 9 lho emoticon-Big Grin
Quote:


Ranugrati lho onok sak durunge dalan mudun jembatan,kiri jalan lak tekan sawojajar emoticon-Big Grin
Quote:


Waduuuhh emoticon-Takut (S)
Iyo seh sam, wes akeh sing ngomong ngono
Winginane aku ke dieng coba ndelok2,rata2 rayuane maut kabeh, sakno sing gak ngerti komputer iso2 dadi korban

Oiyo, enek sing ngerti authorized dealer resmi dell ato HP ndek malang sam? Duduk servis lho ya

Btw wedus 9 gak enek sam setau ayas emoticon-Big Grin
Langsung ke wedus 10
Jarene pengguna wedus 8.1 oleh upgrade gratis,mbuh bner gak
Diubah oleh agungz.bali
Quote:


iyo sakno sg gak ngerti emoticon-Big Grin
==
ng callosa duduk authorized tah ?
byuh tambah sipp ae tp tetep nek koyok aku ngene bajakane seng digawe emoticon-Ngakak (S) emoticon-Ngakak (S)
Quote:


windows 10 gan sing arepe metu emoticon-Malu
windows 8.1 kui asline windows 9 emoticon-Ngakak
Quote:


Kliru sitik kok emoticon-Ngakak
wes metu jare tp sg beta yow ? emoticon-Ngakak
==
Nek aku timbang tuku ori mending tak gawe upgrade cpu emoticon-Ngakak
Ker, nunut takon.
Tuku kabel sata3 sing lurus ndek ndi yo? Golek ndek mbatu onoe sata sing biasa tok.
Masang nggawe kbel 90° gawanane mobo nglengkuk, ga iso nutup casing

Suwun emoticon-Angkat Beer
-------

Quote:


Nunut ngopi "cendelo 8.1" oleh a gan? Timbangane donlot iki emoticon-Hammer
Quote:


fjb sam,ng malang dewe angel golek sata 3 sg lurus emoticon-Big Grin
==
monggo iki dipilih emoticon-Big Grin

Spoiler for nyooh:
Diubah oleh hazard
Quote:


ahahaha. iyo gan.
iki aku tuku asli masalahe apa dipasang nang mekbuk emoticon-Malu (S)

Quote:


nah ini yg dicari emoticon-Malu (S)
Gan help.

Permisi, ndek malang panggene sing gawe rakit pc tapi kenek kanggo jasa adira ndek endi sam ?

sam, golek hdd ata/ide kondisi masih baru dk mana?

hdd ata

sam, golek hdd ata/ide kondisi masih baru dk mana?
Gan tanya..
Kenapa ya modem ane mau ndetek nya kalo usb di device managernya di disable baru mau ndetek,tapi kalo enable gak mau ndetek...

Mohon bantuanya gan..

Karo arep takon sam,panggon servis lepi sing murah nandi?tak servisan e laptop ku
Quote:


yng di disable opone? storage e? yo biasane yo ngunu emoticon-EEK!:
kan biasane detek awal storage buat driver modem.

rusak opo o? roto2 podo regane serpisan... emoticon-Stick Out Tongue
Halaman 439 dari 467


×
GDP Network
© 2018 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di