alexa-tracking
Kategori
Kategori
Home / REGIONAL / All / ... / Palembang /
[REMAKE]Fitnes And Bodybuilding Palembang Anget
4.92 stars - based on 12 vote 5 stars 0 stars
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/53374a320d8b469f4d8b4567/remakefitnes-and-bodybuilding-palembang-anget

[REMAKE]Fitnes And Bodybuilding Palembang Anget

Tampilkan isi Thread
Halaman 10 dari 75
Quote:


Mokaseh penjelasannyo. Kalo nak diet lagi caknyo agak menghawatirkan soalnyo sekarang be banyak yang nyangko aku sakit. Ntah karno biaso liat aku gemuk ntah emang keliatan cak wong sakit nian. Kalo angkat beban, gerakan mano yg paling keno untuk muang bally tuh? sikok lagi. Kalo kito beli suplement complit semacam *-men gitu kurang ngefek yo? Kawan ado yg ngalami make suplemen wpi ujinyo bikin dio kena asam urat. Benar dak? Oh iyo aku balik jakabaring. Hamper tiap hari lewat depan kyoso. Rame caknyo. Kapan2 be maen kesano belajar samo suhu2 disano.
Quote:

kalo dietnyo over sampe muscle loss wajar mang keliatan kyk wong sakit
tapi kalo dietny bener di imbangi latihan beban samo cardio aku yakin badan fit n lebih seger kedepannyo
nah untung gerakan angkat beban dak ado sih yang secara spesifik langsung untuk ngilangin belly fat
intinyo tubuh kito nih ado mekanisme nyo dewek harus make lemak di bagian manonyo dlu
tinggal kito ini terus make lemak itu dengen defisit kalori
nah sebenerny kalo cak L-Men tu dak ado sangkut paut samo asam urat kykny mang stw aku
kalo asam urat itu emang lagi apes ny bae keno penyakit cak itu
soalnyo mun nak di omong aku bae lah banyak abis Whey tapi sejauh ini dak masalah mang
nah kalo cak itu boleh kalo nak gabung mang
kgek pacak latian bareng:beer
Quote:


sip lah mang emoticon-Shakehand2

tapi soal makanan aku msih blm teratur mang, soalnyo merantau jauh dri ortu + aku dk pacak masak emoticon-Big Grin
ado saran dk untuk makanan, kalu nasi di rumah makan padang bagus dk yo emoticon-Bingung (S)

kalu suplemen apo yg cocok untuk aku *badan aku kurus tapi idak kurus nian, nak nambah BB dengen nambah massa otot
payo fitnes bareng mang
Quote:

berhubung masih nak bulking kareno terbilang kurus e mang
makan lah dlu seadonyo mang yang penting latihanny tetep rutin
dak usah mikiri makanan dulu yang penting progress latihannyo

Quote:

payo payo payo
apo kabar para pecinta pitnes palembang... emoticon-Big Grin

hari ini off pitnes, tapi tadi sore pegi yoga dan maen palang (pull-up) saja...
badan terasa segar... emoticon-Ngakak

sudahkah anda pitnes hari ini ? emoticon-Cendol (S)
Quote:


samo lah mang hari nih off day
besok lanjut lagi
smoga progress kito" disini semakin baik yo
Salah post tret wkwkwkw



-Edit-
Diubah oleh kiiai_jack
cak mano hari ini latihan mamang"?
aman dak?
wkekwkewk
yooo...

mano kabarnyo yang pitnes hari ini ?
tadi pagi jam 6an aku sudah ke ardut... emoticon-Big Grin

hidup sehad tu harus jadi lifestyle...
badan bagus tu bonus... emoticon-Ngakak
Quote:


Aman lur
Yg penting sehaaat emoticon-Big Grin
Quote:


Baru nyubo pindah dari machine ke Bench. pegel galo.. emoticon-Frown hari ini treadmill bae
Quote:

yoi mang
harus di nikmatin hari per hari nyoemoticon-Ngakak

Quote:

aman kalo maca itu

Quote:

nah mantaph sudah nak cubo freeweight
oke lanjutkan mang
Kemaren abis cod samo agan niko/diablo13 mutant gainer, klo nk bli suplemen samo dio b emoticon-Big Grin
Quote:

Nah ini dio yg COD samo aku kmren, Miko gan bknnyo Niko. emoticon-Ngakak

*Stock mutant 17lb tinggal 6 ikok, mutant 15lb 4 ikok, & serious siso 8 ikok lg.

Details? 085788422989/08974131078/767c14de.. Barang *Ready Stock Palembang* & *No Ongkir*... emoticon-Shakehand2



emoticon-Kaskus Banget



emoticon-I Love Kaskus
Diubah oleh Diablo13
sore Bodybuilder palembang
cak mano latihan hari ini?
TS maen kaki n cukup mengesh jugo
yang lain cak mano ado kendala apo?
apo masih lancar" bae
cubo kalo ado masukan apo materi bagus yang pacak di masuken ke pekiwan
TS dengen seneng hati nian nerimonyo
btw ado tambahan tempat fitnes dak dari mamang" yang lain utk di masuken list gym palembang?
Quote:


Masukke Photo2 Kamu be, untuk motivasi punyo body cak suhu2 emoticon-Malu (S)
^^^^
Untuk TS pribadi belum pantes mang
mgkina ado suhu" yang lain mau di tarok di pekiwan?
Quote:


ane jg maen kaki td mang, diawali maen back, lanjut maen kaki, ditutup dengan deadlift,, asli gemeter pas tegak,, emoticon-Ngakak
ado yang nak daftar gym bareng dak? PM aku yo emoticon-Big Grin

minta saran kalu sarapan lemak makan apo e?
Halaman 10 dari 75


GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di