alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/5161aa73601243a679000003/forum-ugd-usaha-golek-duit
gan, aku ki meh lulus d3ti uns tapi pekok emoticon-Ngakak
pengen ajar usaha bisnis ngono .. kiro2 opo ya? meh bukak jasa gawe website saingane wes sak abrek, dodolan hape yo ra enek seng ngedol murah saiki emoticon-Ngakak biyen ngono akeh seng khilaf ngedol hape murah emoticon-Cape d... (S)
kiro opo yo kang? opo malah enek enterpreneur solo seng wes usaha gede aku entuk ajar rono ? emoticon-Bingung (S)
opo malah enek seng arep nawani aku gawean? tak tompo gan...
seng penteng gajine patut nek ditekoni wong tuwo gan emoticon-Ngakak
Sing pekok aku wae gan..

emoticon-Frown
Quote:Original Posted By atmaja.cold
gan, aku ki meh lulus d3ti uns tapi pekok emoticon-Ngakak
pengen ajar usaha bisnis ngono .. kiro2 opo ya? meh bukak jasa gawe website saingane wes sak abrek, dodolan hape yo ra enek seng ngedol murah saiki emoticon-Ngakak biyen ngono akeh seng khilaf ngedol hape murah emoticon-Cape d... (S)
kiro opo yo kang? opo malah enek enterpreneur solo seng wes usaha gede aku entuk ajar rono ? emoticon-Bingung (S)
opo malah enek seng arep nawani aku gawean? tak tompo gan...
seng penteng gajine patut nek ditekoni wong tuwo gan emoticon-Ngakak


lhooo sink bner meh usaha dewe opo melu wong iki???emoticon-Ngakak

Quote:Original Posted By pekok boy
Sing pekok aku wae gan..

emoticon-Frown


pekok knp gan???emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By diaz85


lhooo sink bner meh usaha dewe opo melu wong iki???emoticon-Ngakak



pekok knp gan???emoticon-Ngakak


Pekok merga kakehan emoticon-Ngakak gan..

emoticon-Frown
mantap kan dulu mau jadi pegawai atau usaha sendiri.. biar agan2 yang lain membantunya jelas....
Quote:Original Posted By atmaja.cold
gan, aku ki meh lulus d3ti uns tapi pekok emoticon-Ngakak
pengen ajar usaha bisnis ngono .. kiro2 opo ya? meh bukak jasa gawe website saingane wes sak abrek, dodolan hape yo ra enek seng ngedol murah saiki emoticon-Ngakak biyen ngono akeh seng khilaf ngedol hape murah emoticon-Cape d... (S)
kiro opo yo kang? opo malah enek enterpreneur solo seng wes usaha gede aku entuk ajar rono ? emoticon-Bingung (S)
opo malah enek seng arep nawani aku gawean? tak tompo gan...
seng penteng gajine patut nek ditekoni wong tuwo gan emoticon-Ngakak


Lha yo bingung kudu piye...
Sing nglakoni ae bingung dhewe..
emoticon-No Hope
Quote:Original Posted By atmaja.cold
gan, aku ki meh lulus d3ti uns tapi pekok emoticon-Ngakak
pengen ajar usaha bisnis ngono .. kiro2 opo ya? meh bukak jasa gawe website saingane wes sak abrek, dodolan hape yo ra enek seng ngedol murah saiki emoticon-Ngakak biyen ngono akeh seng khilaf ngedol hape murah emoticon-Cape d... (S)
kiro opo yo kang? opo malah enek enterpreneur solo seng wes usaha gede aku entuk ajar rono ? emoticon-Bingung (S)
opo malah enek seng arep nawani aku gawean? tak tompo gan...
seng penteng gajine patut nek ditekoni wong tuwo gan emoticon-Ngakak


niatmu bukak usaha dewe opo melu wong
kabeh usaha mesti ono saingan, copet wae saingan e yo sak ndayak emoticon-Takut (S)


gigolo solo sek sepi mas
Quote:Original Posted By atmaja.cold
gan, aku ki meh lulus d3ti uns tapi pekok emoticon-Ngakak
pengen ajar usaha bisnis ngono .. kiro2 opo ya? meh bukak jasa gawe website saingane wes sak abrek, dodolan hape yo ra enek seng ngedol murah saiki emoticon-Ngakak biyen ngono akeh seng khilaf ngedol hape murah emoticon-Cape d... (S)
kiro opo yo kang? opo malah enek enterpreneur solo seng wes usaha gede aku entuk ajar rono ? emoticon-Bingung (S)
opo malah enek seng arep nawani aku gawean? tak tompo gan...
seng penteng gajine patut nek ditekoni wong tuwo gan emoticon-Ngakak


reseller baulan rri / gilingan wae gan emoticon-Recommended Seller
Quote:Original Posted By nueseason


reseller baulan rri / gilingan wae gan emoticon-Recommended Seller


keri mbok ajari wae brarti kih emoticon-Recommended Seller
Quote:Original Posted By diaz85


lhooo sink bner meh usaha dewe opo melu wong iki???emoticon-Ngakak



pekok knp gan???emoticon-Ngakak


Quote:Original Posted By sentfromheaven


Lha yo bingung kudu piye...
Sing nglakoni ae bingung dhewe..
emoticon-No Hope


Quote:Original Posted By modot82


niatmu bukak usaha dewe opo melu wong
kabeh usaha mesti ono saingan, copet wae saingan e yo sak ndayak emoticon-Takut (S)


gigolo solo sek sepi mas


Quote:Original Posted By nueseason


reseller baulan rri / gilingan wae gan emoticon-Recommended Seller


Quote:Original Posted By fort_hardcore


keri mbok ajari wae brarti kih emoticon-Recommended Seller


makane kui aku butuh bimbingan agan agan seng ganteng, biasa mas wong meh lulus rung due tujuan ki mesti stress emoticon-Malu (S)
nek dadi gigolo ra payu ketoke mas, wong metune cepet emoticon-Ngakak emoticon-Kiss emoticon-Najis
nek germo ketoke laris yoo ? emoticon-Ngakak
ora deng, serius aku gan pengen usaha tapi opo???
Quote:Original Posted By pekok boy
Sing pekok aku wae gan..

emoticon-Frown


Quote:Original Posted By nur.david
mantap kan dulu mau jadi pegawai atau usaha sendiri.. biar agan2 yang lain membantunya jelas....


kalau bisa pegawai sambil usaha gan emoticon-Malu (S)
Quote:Original Posted By fort_hardcore


keri mbok ajari wae brarti kih emoticon-Recommended Seller

kw barang yo iso ngajari to ndan emoticon-Embarrassment
Quote:Original Posted By atmaja.cold










makane kui aku butuh bimbingan agan agan seng ganteng, biasa mas wong meh lulus rung due tujuan ki mesti stress emoticon-Malu (S)
nek dadi gigolo ra payu ketoke mas, wong metune cepet emoticon-Ngakak emoticon-Kiss emoticon-Najis
nek germo ketoke laris yoo ? emoticon-Ngakak
ora deng, serius aku gan pengen usaha tapi opo???

lha minat mu opo emoticon-Embarrassment
nek muk takok usaha tapi opo yo ra bakal iso kejawab to yo mas emoticon-Embarrassment
Quote:Original Posted By atmaja.cold

nek dadi gigolo ra payu ketoke mas, wong metune cepet emoticon-Ngakak emoticon-Kiss emoticon-Najis
nek germo ketoke laris yoo ? emoticon-Ngakak
ora deng, serius aku gan pengen usaha tapi opo???

wogh edi tansil tho kwe emoticon-Belo
tuku obat purwoceng sek, kene ono rekomendet seller lho emoticon-Embarrassment
=====================================================
serius yo, tentukan dengan minat, coba jalani salah satu dulu
pegawai ato usaha dewe ndak tambah streesss
pegawai bingung dadi opo, golek lamaran opo sesuai sekolahmu
usaha dewe bingung, sesuaikan minat,
Quote:Original Posted By nueseason


reseller baulan rri / gilingan wae gan emoticon-Recommended Seller


trima resseler gan???emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By nueseason

kw barang yo iso ngajari to ndan emoticon-Embarrassment

lha minat mu opo emoticon-Embarrassment
nek muk takok usaha tapi opo yo ra bakal iso kejawab to yo mas emoticon-Embarrassment

makane aku yo bingung mas, ga enek inspirasi emoticon-Sorry
Quote:Original Posted By modot82

wogh edi tansil tho kwe emoticon-Belo
tuku obat purwoceng sek, kene ono rekomendet seller lho emoticon-Embarrassment
=====================================================
serius yo, tentukan dengan minat, coba jalani salah satu dulu
pegawai ato usaha dewe ndak tambah streesss
pegawai bingung dadi opo, golek lamaran opo sesuai sekolahmu
usaha dewe bingung, sesuaikan minat,

iyo mas, nek sampean usaha opo mas?
Quote:Original Posted By diaz85


trima resseler gan???emoticon-Ngakak


haduhdek masalah baulan disik dewee.
Quote:Original Posted By atmaja.cold

makane aku yo bingung mas, ga enek inspirasi emoticon-Sorry

iyo mas, nek sampean usaha opo mas?


haduhdek masalah baulan disik dewee.


Woconen trit iki soko page ngarep nganti entek...
Nek ora oleh inspirasi, yo kebangeten
Quote:Original Posted By sentfromheaven


Woconen trit iki soko page ngarep nganti entek...
Nek ora oleh inspirasi, yo kebangeten


wah brati aq kebangeten yah.... @@ emoticon-Ngakak


Btw....kapan ki gath e ugd ne??
Quote:Original Posted By diaz85


wah brati aq kebangeten yah.... @@ emoticon-Ngakak


Btw....kapan ki gath e ugd ne??


Ugd-ne sampeyan kan wis manteb...
emoticon-Embarrassment
Lokasine neng ngendi kuwi kang ?
yen aq .nge-captcha ae di sambi ndelok i forex...emoticon-I Love Indonesia (S)
Quote:Original Posted By rankgenah
yen aq .nge-captcha ae di sambi ndelok i forex...emoticon-I Love Indonesia (S)


ajari ngorex mas emoticon-Sorry
×