CARI
KATEGORI
KATEGORI
Pengumuman! Ikuti Surveynya, Dapatkan Badge-nya! Klik Disini
Home / REGIONAL / All / ... / Banyumas /
Kereta Api Terakhir
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000016205848/kereta-api-terakhir

Kereta Api Terakhir

keluyuran nang yutub nemu pilem lawas kereta api terakhir koh kayane mak sreset rasane. apa maning pas adegan nang stasiun sumpyuh.

ana maning ora siyah, pilem pilem jadul sing latar belakange daerah banyumas dan sekitarnya. nek ana sing duwe impo tulung dibagi. sukur ana sing duwe pisidine nyong gelem lah dinei.

mbok ana sing penasaran, nyoh contone mangga dibaper



mbok ora metu gambare klik kene bae http://www.youtube.com/watch?v=jZR8APvZqPM

suwun lik..
emoticon-I Love Indonesia (S)emoticon-I Love Indonesia (S)emoticon-I Love Indonesia (S)
duh ora bisa buffer gyeh, tek bukmak dipit lah. emoticon-Bookmark (S)
basane banyumasan emoticon-Big Grin

maen banget kie film'e emoticon-Big Grin

tek donlot kabeh lah emoticon-Ngacir
ana sing duwe link donlode sek full ora yah? males wafering neng yutub part2an emoticon-Frown
emoticon-Ngakak dialognya keren
kenapa film begini bisa hilang dari peredaran sih? emoticon-Berduka (S)
belum pernah naik keretaan gan emoticon-Matabelo emoticon-Recommended Seller
lucu deneng emoticon-Ngakak (S)
tp deneng langka sambungane ? emoticon-Bingung (S)







+1
iya ndi kiye link e sing full, pengen download juga.
mumpung esteh karo susu ne esih urip.
esih bisa download buanter
wingi mbengi bar nonton film e emoticon-Big Grin emoticon-Big Grin

maen koh.. malah siki lagi penasaran kuburan sing neng ngisor ril sepur, mbok ana sedulur sing ndue foto apa link info ne aku pengin ngerti emoticon-Smilie

===

nek sing arep ngopi film e maring mabes baen emoticon-Big Grin
size e 400mb emoticon-Smilie
Quote:


sip

kapan2 tk copy lah emoticon-Big Grin
wow maen kie kang enyong be seneng kie nntn film2 jaman perjuangan kie kang

selendang sutra juga maen kang emoticon-Malu (S)
film jaman aku cilik kyeh....

Syuting taun 80an... emoticon-Big Grin
medoke katon yaa emoticon-Big Grin
dadi kepengin nonton sing full kie emoticon-Belo
wah mbien bgt kue ya emoticon-Big Grin tulisane be esih ejaan lawas
tayang stik mau film'e neng kompas tv acara bab yg hilang
nyritaknya perjalanan kereta dari pertama di indonesa nganti saiki
tahun 1939 panjang rel kereta di indonesia 6000KM
sekarang tinggal 2000an KM
edan apa ya bisa kurang semono
kie filme persis rute sing sering tak lewati angger bali klaten numpak sepur emoticon-Big Grin
emoticon-Ngakak (S) deneng suarane kaya indro warkop yah??? jan medok-medoke pada plek kuwe....
sing duwe njaluk sih gaaan emoticon-Big Grin
sukur film'e.. link donlode ya orapapa emoticon-Big Grin
pengen duwe arsip sejarah emoticon-Ngakak (S)
anu jane, pada kepriwe sih..
Wah kampung bokap ane nih, sumpiuh, banyumas...

Kulo neng lebeng mas'e...


GDP Network
© 2021 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di