alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000013286322/1758-saung-sukapura---lounge-regional-tasikmalaya-1758---part-2
wilujeng wengi sadayana emoticon-Big Grin

mana sandro mana emoticon-EEK!:

nungging heula nu anyar jadi pipis yeuh emoticon-Mad (S)
Spoiler for all:


Hatur nuhun ka sadayana emoticon-Matabelo

nyuhunkeun pidu'a sareng kritik saran na bilih aya nu lepat ti abi emoticon-Embarrassment

----

buat yg nyuruh nungging, sorry ye ane masih normal cyiinn emoticon-Cool
Quote:Original Posted By roronoasandro
Spoiler for "all":


Hatur nuhun ka sadayana emoticon-Matabelo

nyuhunkeun pidu'a sareng kritik saran na bilih aya nu lepat ti abi emoticon-Embarrassment

----

buat yg nyuruh nungging, sorry ye ane masih normal cyiinn emoticon-Cool


wowow emoticon-Matabelo
mang roronoasandro jadi aktivis emoticon-Matabelo

sing sukses mang, menjadi panutan reg. Tasik tercinta ini emoticon-Shakehand2

bade tumaros, ari pengumpulan berbagi buku kaskus teh dimana nyak? emoticon-Bingung mumpung aya buku pelajaran seueur yeuh emoticon-Big Grin
wilujeng enjing sadaya emoticon-coffee
saat ini msh cerah emoticon-Matahari
Quote:Original Posted By faishop
wilujeng enjing sadaya emoticon-coffee
saat ini msh cerah emoticon-Matahari


wilujeng enjing juga emoticon-Big Grin
di rajapolah mah mendung dan tiris yeuh emoticon-Takut (S)
Quote:Original Posted By roronoasandro
Spoiler for "all":



buat yg nyuruh nungging, sorry ye ane masih normal cyiinn emoticon-Cool


ya udah mau fullbar aja ke id yg ono emoticon-Malu

japrem gt ah emoticon-Wink
wow kk aktivis emoticon-Embarrassment
selamat bertugas mang sandro emoticon-Kiss (S)
emoticon-Ngakak (S)


wilujeng wayah kieu emoticon-Big Grin
wilujeng enjing emoticon-Matahari
ngiring nge post bade langsung emoticon-Ngacir ka Garut
mangga ah ka sadayana emoticon-Ngacir

pidu'a na nya emoticon-army:
Quote:Original Posted By frizal25
wilujeng enjing emoticon-Matahari
ngiring nge post bade langsung emoticon-Ngacir ka Garut
mangga ah ka sadayana emoticon-Ngacir

pidu'a na nya emoticon-army:

mangga mang, wilujeng mudah2an sing salamat dugika tempat tujuan emoticon-Smilie

ari nu sanes na shaum iraha ? abdi mah sabtu emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By ssa.ssiplanxton
ari nu sanes na shaum iraha ? abdi mah sabtu emoticon-Big Grin


muhun mang abi oge ngiring kanu mayor we sabtu abi ogen..

=========

oh enya untuk mang sandro selamat beraktiv aktiv ria di kaskus, mudah2an tidak menjadi beban dan santei serta tidak terlalu garang dalam mengeksekusi emoticon-Big Grin emoticon-Peace


wilujeng wayah kieu sadayana emoticon-Angkat Beer
selat buat mang sandro nu janten akvipis emoticon-Selamat
diantos emoticon-Cendol (S) na emoticon-Stick Out Tongue
ningali di tukang baso dimana mana meni kat ka ngantri emoticon-Ngakak
selamat berpuasa buat yang merayakannya ya emoticon-Peluk
Wilujeng siang menuju sore baraya....emoticon-Big Grin

Aya saha wae yeuh? emoticon-Embarrassment




Menunggu batman @cinema21
Quote:Original Posted By ssa.ssiplanxton
Wilujeng siang menuju sore baraya....emoticon-Big Grin

Aya saha wae yeuh? emoticon-Embarrassment




Menunggu batman @cinema21


walah sami abdi ge menunggu kalong rises @21 emoticon-Ngakak

__________________________________________

Puasa sabtu nya ? emoticon-Bingung (S) . Ahh hoyong senen ngarah lami libur na emoticon-Najis
jadwal puasa miluan kanu pang telat na...
jadwal lebaran miluan kanu pang heula na...
wilujeung sonten sadaya emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By La.Lieur
jadwal puasa miluan kanu pang telat na...
jadwal lebaran miluan kanu pang heula na...


pemerintah dan muhammadiyah sepakat bahwa awal puasa di laksanakan setelah sahur emoticon-Hammer2
Quote:Original Posted By La.Lieur
jadwal puasa miluan kanu pang telat na...
jadwal lebaran miluan kanu pang heula na...


tah kitu mang.. eta gening mamang terang emoticon-Ngakak

=========
bai de wei tasik meni tiris kieu nya emoticon-Takut
Atas ane dopost emoticon-Ngakak

Marangga ah kasadayana dikantun heula sakdap deui mulai filmna emoticon-Embarrassment
Wilujeng sonten
5 Hal nu matak ngabatalkeun Puasa :

1. NYIDUH
Nyiduh matak ngabatalkeun puasa, lamun nyiduh na keuna kana kelamin lawan jenis, trus ku urang di lamot deui.

2. SARE BEURANG
Sare beurang oge bisa ngabatakleun puasa amun sarena diluhureun awak batur anu lain muhrim. sedengkeun amun sare na di handapeun awak batur anu lain muhrim mah, sarua matak ngabatalkeun oge.

3. PAANTEL
paantel kalayan dihaja eujeung eusi BH anu beh kenca mantan kabogoh urang mangka bisa ngabatalkeun puasa komo bari di remes mah. sedengkeun mun paantel jeung nu beh katuhu, oge bisa ngabatalkeun puasa. tapi amun nyabak dua2 na,,ieu ge matak ngabatalkeun sih.

4. NGALUNGKEUN KOIN
Ngalungkeun koin, yen si Koin na keuna kana dada parawan, trus urang menta hampura kalayan ngahanjakalan bari jeung ngusap-ngusap kana dada tadi salila 2 jam, sabab karunya ka si parawan tadi, maka perbuatan tadi matak ngabatalkeun puasa.

5. DIUK
diuk sabari iseng ngasupkeun nasi padang kana jero baham komo tepikeun ka dua bungkus mah, eta jelas ngabatalkeun puasa. sedengkeun lamun diuk hungkul tapi bari jeung ngagoda budak parawan nu ngajual nasi padang, trus selingkuh jeung indung na, oge ngabatalkeun puasa.

repost... - Wilujeng saum baraya BTS...
Quote:Original Posted By La.Lieur
jadwal puasa miluan kanu pang telat na...
jadwal lebaran miluan kanu pang heula na...


mugi2 ayeunamah lebaran bareng
teu kos taun kamari nunggu pengumuman emoticon-No Hope