alexa-tracking
Kategori
Kategori
Pengumuman! Mau dimodalin 25 Juta untuk acara komunitas? Ceritain aja tentang komunitas lo di sini!
Home / REGIONAL / All /
◄۞|╠░╣ ★ REGIONAL SUMEDANG ★╠░╣| [Prime ID Only]۞►
3.88 stars - based on 8 vote 5 stars 0 stars
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000013929985/96681758956896179571-9733-regional-sumedang-9733956896179571-prime-id-only17589658

◄۞|╠░╣ ★ REGIONAL SUMEDANG ★╠░╣| [Prime ID Only]۞►

Tampilkan isi Thread
Halaman 13 dari 95
Quote:


hadir kang,,abdi karek OL bieu emoticon-Big Grin
Quote:


alhamdulilah damang kang emoticon-Big Grin

akang kumaha?? emoticon-Malu
punten.. permisi gan
salken.. ane dari regional bali.. rencana minggu depan mau maen ke sumedang sekitar 2 minggu, sekalian mau nanya untuk koneksi internet di sekitar cimalaka yg bagus pake (kartu/operator) apa yah baik GSM maupun CDMA?
nuhun.. terima kasih
Hadiiiirrrrrrrrrrrrrr
kamarana ieu teh nyak?? meuni tiiseun teu kawas forum baheula emoticon-Bingung
Quote:


hoyong rame ??
cobi tong janteun eksklusif...
saha wae nu ngepost didieu, sanajan rek wawuh teu wawuh di quote
asa dihargaan katingali na mun di quote teh
jujur saya mah hoream ngepost didieu
terlalu eksklusif kasura keur sayah mah
emoticon-shakehand
ieu ngan pandangan ti newbie (matak kaskuser sumedang jarang ngepost oge)
punten agan2, bade naros perkawis Kantor JNE di Sumedang aya? nu di Jl. Prabu Geusan Ulun tea eta teh Tiki atanapi JNE? abdi peryogi kanggo ngintunkeun barang icaleun emoticon-Cool
Hatur Nuhun
Quote:


yang bagus GSM pake Telkomsel (lumayan kali ya bukan bagus emoticon-Big Grin) Kalau CDMA pake Smartfren emoticon-Smilie
Quote:


alhamdulillah aya hibar...

yeeehhhh...sugan teh absen sbbraha dinten teh ktinggaleun jauh,,,
gening teu sa page-sa page acan nya,,,,hehehehhe


wilujeng enjing baraya...
wilujeng mancen gawe..
wilujeng nyukcruk elmu...

cag ahh!!!
Quote:


makasih gan infonya
brarti mesti bawa 2-2 nya neh emoticon-Big Grin
cek kulkas gan
Quote:


JNE di dkt bank bri smp3 / JNE di angkrek pinggir indomaret.

Tiki di gozali.
Quote:

makasih gan cendolnya emoticon-Matabelo, pertamax nih emoticon-Mewek
Quote:

thanks a infonya, JNE yang lebih bagus pelayanannya yang di deket bri smp3 atau angkrek?
Quote:


JNE nu sering pakai mah sih di dkt bri smp3.
nu diangkrek mah baru 3 bln.
Ngiring gabung agan"...
Ane bukanpemalas .
Id itu dah gak dipake lagi. Password + password emailnya lupa, jadi gak bisa direset emoticon-Hammerberduka

Salam kenal ka sadayana..
Kanggo om Punda, punten nami abdi di pejwan digentos weh ku id ieu.
Nuhun emoticon-Shakehand2emoticon-I Love Kaskus
Quote:

haha muhun kang teu majeng majeng pagena emoticon-Ngakak
Quote:

muhun mangga kang emoticon-Embarrassment
salken oge nya emoticon-Shakehand2
Quote:


Hatur nuhun kang emoticon-Shakehand2 emoticon-I Love Kaskus
sepi kayanya disini
gan nanya donk.. untuk wisata kuliner di sumedang yg recommended dimana aja yah?
mumpung lg di sumedang sampe akhir bulan.. nuhun
Quote:


Wisata kuliner recommended di Sumedang:
1. Baso Mang Asma
2. RM Soto Edo
3. RM Joglo
4. Seafood Sukamampir
5. Seafood Barokah

Trus kalo mau olah raga, Futsal aja di Gending Futsal emoticon-Big Grin
Diubah oleh adiewcen
Quote:


ma kasih gan infonya.. ntar ane cobain 1-1 kalo sempat, baru nyobain sate yg di paseh emoticon-thumbsup
waduh kalo futsal dah ga kuat lari ane gan emoticon-Big Grin
Halaman 13 dari 95


GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di