alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000014097839/trader-forex-mojokerto-kumpul-kene
Quote:Original Posted By bruno06
aku gk nyandak lo yoh ,
tp nek merasa yo gk elok2 aku emoticon-Ngakak


aku se rumongso konco sampyn, tp untunge ga tau war wer... dikunci ndik ngarepe laptop ben dino ra iso ucul emoticon-Ngakak
BERBAGAI MACAM TEKNIK UNTUK TRADING FOREX

- Hedging >>> membuka transaksi (OP) dengan posisi berbeda di satu pair / lain pair. Contoh : OP Buy di EURUSD tp Sell di GBPUSD

- Averaging >>> OP berlipat dengan tujuan menambah profit pada saat salah OP dgn memanfaatkan arus balik (reversal) kuat. Contoh : OP Buy $1 EURUSD di posisi 1.3235 tp hrg bergerak turun ke 1.3200 lalu OP BUY lagi $2, dst. WARNING!!! floatingnya bengkak, perhatikan MM.

- Martingale >>> OP sebaliknya dengan lot yg lebih besar berharap tetep profit meskipun salah posisi dari selisih lot yg lebih besar. Contoh : OP Buy $1 EURUSD do posisi 1.3235 tp hrg bergerak turun ke 1.32000 lalu OP Sell $2. WARNING!!! kalo kondisi hectic (harga volatile dalam range panjang) bisa berabe.

- Pending Order >>> mau OP tp ragu2 harga bakalan kemana, pake PO (Pending Order) jadi seperti pesan tempat di posisi diatas / dibawah harga sekarang (BID). Tersedia PO BuyLimit, SellLimit, BuyStop, dan SellStop.

- Locking >>> teknik untuk menjaga balance (modal) tetep utuh meskipun OP pada posisi yg salah. Contoh : OP Buy $1 EURUSD di posisi 1.3235 tp harga bergerak turun ke posisi 1.3200 lalu OP Sell $1. Maka floating akan tetap -$35 meskipun harga tambah turun / malah naik.

- Balance trading >>> teknik yg dibenci ama broker neh... yaitu OP BUY & SELL di posisi harga yg sama. Dikombinasikan pake StopLoss maka garansi profit pasti dapet. Tp susah kalo pake broker DealingDesk (DD)

Ditunggu kontribusi dari master2 yang lain...
Quote:Original Posted By jasadonlot
aku ga setuju bro nek FOREX kui diprediksi... kui sing garai dadi haram (plg ga sesuai fatwa MUI DSN no. 28 tahun 2002 ngono). Tapi dianalisa n dihitung secara matang baru OP.


ampuuuunnn... om hitler. ayo kopdar ndik balijon ngko ta duduhi kabeh emoticon-Takut

kari meleh arep ta duduhi soto, sop, jangan asem, rawon........ emoticon-Ngakak


Quote:Original Posted By bruno06
iki mirip judi gk yo emoticon-Amazed


minggu nang balijon,
tk bokinge sek tempat'e emoticon-Stick Out Tongue


wahh . .iki ko malah transaksi dewe emoticon-Cape d...

mesisan di agendakno dino sabtu bengi ngunu loh
Quote:Original Posted By ninoautority
wahh . .iki ko malah transaksi dewe emoticon-Cape d...

mesisan di agendakno dino sabtu bengi ngunu loh


sabtu bengi wis jelas ketemu kang bro... tp topik e kan barter games karo pilem. La nek dino sabtu bahas forex kui dadine lucu... la wong chart njegidek tok emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By jasadonlot
sabtu bengi wis jelas ketemu kang bro... tp topik e kan barter games karo pilem. La nek dino sabtu bahas forex kui dadine lucu... la wong chart njegidek tok emoticon-Ngakak


oiyo seh . . weekend tutup pasare emoticon-Hammer2
mene sabtu ngadakno cangkruk ae nek ngunu emoticon-Ngakak (S)

emas tren Bearish _____emoticon-Ngacir
Quote:Original Posted By ninoautority
oiyo seh . . weekend tutup pasare emoticon-Hammer2
mene sabtu ngadakno cangkruk ae nek ngunu emoticon-Ngakak (S)

emas tren Bearish _____emoticon-Ngacir


emas baru iso rally nek IMF sido campur tangan ndik EURO... jane ga bakalan ngene dadine nek EURO melepas yunani emoticon-Toast
Quote:Original Posted By jasadonlot


emas baru iso rally nek IMF sido campur tangan ndik EURO... jane ga bakalan ngene dadine nek EURO melepas yunani emoticon-Toast


Nek carane trading sing gawe robot yopo bro, soale wong kantorku ngomong jarene trading gawe robotemoticon-Big Grin
duduk robot sing iki lo
Spoiler for Robot:
Quote:Original Posted By lionheartrizal
Nek carane trading sing gawe robot yopo bro, soale wong kantorku ngomong jarene trading gawe robotemoticon-Big Grin
duduk robot sing iki lo
Spoiler for Robot:


robot utowo luwih dikenal sbg EA (Expert Advisor) kuwi semacam script sing iso dirancang khusus sesuai karo strategine awak dw supoyo trading awak dw iso otomatis ra sah ditunggoni. iki salah siji EA gawenanku bro... (ga 100% gawenanku se comot kono comot kene codinge emoticon-Blue Guy Peace)

youtube-thumbnail
Quote:Original Posted By jasadonlot
robot utowo luwih dikenal sbg EA (Expert Advisor) kuwi semacam script sing iso dirancang khusus sesuai karo strategine awak dw supoyo trading awak dw iso otomatis ra sah ditunggoni. iki salah siji EA gawenanku bro... (ga 100% gawenanku se comot kono comot kene codinge emoticon-Blue Guy Peace)

youtube-thumbnail


bagi ilmunya dong kk emoticon-Belo
Quote:Original Posted By bruno06
bagi ilmunya dong kk emoticon-Belo


ah om bisa aja... newbie neh om emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By jasadonlot
ah om bisa aja... newbie neh om emoticon-Ngakak


nubie tp sekali klik dapet duit emoticon-Belo
Quote:Original Posted By bruno06
nubie tp sekali klik dapet duit emoticon-Belo


Alhamdulillah Gusti Allah peparing ilmu kang manfaat... mugi2 ilmu ingkang katur dateng kulo ugi saget manfaat tumrap sedulur2 sedoyo wonten kaskusmojokerto.com

PS : GENDENGKU KUMAT... AWAS MINGGIR2... emoticon-Hammer2
Quote:Original Posted By jasadonlot
Alhamdulillah Gusti Allah peparing ilmu kang manfaat... mugi2 ilmu ingkang katur dateng kulo ugi saget manfaat tumrap sedulur2 sedoyo wonten kaskusmojokerto.com

PS : GENDENGKU KUMAT... AWAS MINGGIR2... emoticon-Hammer2


pean nek kerjo dino opo ae emoticon-Big Grin
Quote:Original Posted By bruno06
pean nek kerjo dino opo ae emoticon-Big Grin


kerjo opo om? trading yo senin - jumat... dino liyane kadang nyervis HP, Komp, Laptop, PS... lumayan gae nyambung urip om emoticon-Malu
Quote:Original Posted By jasadonlot
kerjo opo om? trading yo senin - jumat... dino liyane kadang nyervis HP, Komp, Laptop, PS... lumayan gae nyambung urip om emoticon-Malu


ilmune kenek di jaluk kabeh iki emoticon-Genit:
kapan yoh isok ngadate emoticon-Genit: emoticon-Ngakak (S)
Quote:Original Posted By bruno06
ilmune kenek di jaluk kabeh iki emoticon-Genit:
kapan yoh isok ngadate emoticon-Genit: emoticon-Ngakak (S)


nek sanggup gpp sampyn jaluk kabeh om, aku ae kadang stres kakean sing dipikir... emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By jasadonlot
nek sanggup gpp sampyn jaluk kabeh om, aku ae kadang stres kakean sing dipikir... emoticon-Ngakak


temen yoh emoticon-Genit:
pingin ndolek duik tmbahan emoticon-Genit:
Quote:Original Posted By bruno06
temen yoh emoticon-Genit:
pingin ndolek duik tmbahan emoticon-Genit:


temen om... tapi resiko ga nanggung lo aku. sampyn keisenan separo isine utekku gendeng nganggur... emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By jasadonlot
temen om... tapi resiko ga nanggung lo aku. sampyn keisenan separo isine utekku gendeng nganggur... emoticon-Ngakak


noproblem wes,
utekku jek kosong gk onok isine iki emoticon-Ngakak
Quote:Original Posted By bruno06
noproblem wes,
utekku jek kosong gk onok isine iki emoticon-Ngakak


berarti nek didol ndik pasar sing larang kui... emoticon-Ngakak
×