alexa-tracking
Kategori
Kategori
Pengumuman! Mau dimodalin 25 Juta untuk acara komunitas? Ceritain aja tentang komunitas lo di sini!
Home / REGIONAL / All / ... / Banyuwangi /
Laros Jenggirat Tangi - I Love Banyuwangi - Part 2013
1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000012056991/laros-jenggirat-tangi---i-love-banyuwangi---part-2013

Laros Jenggirat Tangi - I Love Banyuwangi - Part 2013

Tampilkan isi Thread
Thread sudah digembok
Halaman 82 dari 206
Quote:


emoticon-Busa: wogh keliling nusantara wong iki isuk2
Quote:


Quote:


ajojing seks yuks emoticon-Ngacir
tu_ wa_ ga_ wat emoticon-Ngaciremoticon-Ngaciremoticon-Ngacir
sugeng enjing laros......
emoticon-Shakehand2
piye kabare?
isun kangen jajag....

---- © ----

emoticon-Kaskus Lovers
emoticon-I Love Indonesia

Quote:


yo riko mulio baen kangemoticon-Big Grin
Quote:



Sugeng siang kang Janu....
pripun kabar riko?
emoticon-Shakehand2

---- © ----

isun jek ngenteni cuti megawe kang......
insy....taon iki iso mrono...

Quote:


alhamdulillah kabar isun apik2 baen kang;o
Quote:


met awan kangemoticon-Big Grin
Quote:


alhamdulillah.....
lagi opo kang iki mau acarane?

Quote:


sugeng siang kang...
salken....emoticon-Shakehand2
met sore men temen emoticon-Malu (S)
Quote:


sore pisan wakemoticon-Big Grin
Quote:


klendi kabare kai emoticon-Peace
Mampir solong kang,...
BTW susah nganggo kaskus Beta,eh ane ison seng keneng nganggo kaskus OLD kelendi carane yoh???
ono kang weruh ta???
Quote:

kan ajojing dl kang kang laron emoticon-Ngakak
Quote:


yukkk wes
tak gentak joss sek emoticon-Ngacir
pagi LJT emoticon-Angkat Beer

met aktivitas kabeh yo

siap2 gawe wes emoticon-Big Grin

yukkk mariii emoticon-Ngacir
Quote:

karai akeh peno ya leh,...

wayae berangkat wes,...emoticon-Ngakak
Quote:



wayae moleh megawe ikai..banyuwangi udan tah seng?emoticon-rainbow
Quote:


Banyuwangi Terang,mendong sitik baen lek,..
Tapi Garai Gerah,...emoticon-Hammer (S)
cangkruk olong dilutemoticon-Big Grin
Thread iki kok seng keneng2 bukak LastPage emoticon-Hammer2
waya'e turu wes emoticon-Ngacir
Quote:

met pagi kang emoticon-Big Grin
Quote:


lah iki meh mangkat meneh kang emoticon-Big Grin
Halaman 82 dari 206
GDP Network
© 2019 KASKUS, PT Darta Media Indonesia. All rights reserved
Ikuti KASKUS di