alexa-tracking

◄۞ [LOUNGE] Panggon Cangkrukan'e Arek Suroboyo No OneLiner !!!! ۞► - - - Part 2

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/56e30e311a9975b87c8b456d/lounge-panggon-cangkrukane-arek-suroboyo-no-oneliner---------part-2
Walik sik
Ben seger
Quote:


Jek onok lah
Awake nangdi ae gatau ketok emoticon-Big Grin

Quote:


Eh tgl 26 onok lomba ngepes.
Wa mu piro ho kok ilang wkwk
Pm
Mlipir
kene sek
Quote:


Iyo tah, manteb wes
Bullshit, wkwk
Cek PM

Quote:


Om lek kupo dulin sby maneh jaluk tolong sampean kancani cangkruk yo
Gak enak aku, sek gurung isok riwa-riwi dewe aku
Cek PM
THR rek..
Iki momod gak ngekeki THR a ceritane?emoticon-Big Grin
Quote:

Wokeh
Siap kumendan
Quote:


aku koyok ngerti arek iki emoticon-Embarrassment
kangennn kaleanndd
alllll
Quote:


cukk arek iki
ayo bro line mu opo
aku pancet
Quote:


wokeh bos biaasa bertapa di pulau garam iki emoticon-Ngakak

Quote:


halo mas embek emoticon-Betty (S)

Quote:


aku ga tau gae line bos
WA onok e

mampir sik emoticon-linux2
rek sabtu sesuk tanggal 26 ono kompetisi pes lho
gaknok sing melu ta....
Quote:


gaisok pak emoticon-Embarrassment
Quote:


aduh emannya.....
Quote:


ket jaman wining pertama wae gaisok dulinan ngonoan pak emoticon-Embarrassment
Quote:


kok baik seh om
sini tak emoticon-Kiss sek
amit sewu
ijin sitirahat mas-mbak

met poso u yg menjalankan
mugi luuancar