alexa-tracking

Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
https://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000012775655/komunitas-j-fans-musicmangaanime
Quote:Original Posted By jalmi sae


emoticon-Matabelo
teu ngarti euy


eta meunang copas,
ti aplikasi japanese phrase,

bari poho deui arti na emoticon-Ngakak (S)
tos pareum ieu thread nya emoticon-Frown
ts na kamana yeuh?
ramekeun deui atuh thread na emoticon-Ngacir
boleh gabung ?
Quote:Original Posted By lacoof85
nuju milarian anime saint seiya sareng dash yonkuro, manawi aya nu gaduh emoticon-Embarrassment
Hayu engke barter sareng gagaduhan abi emoticon-Malu

seiya jadul mah aya emoticon-Embarrassment,datang weh ka toko abdo itung2 ameng emoticon-Smilie
Quote:Original Posted By ammliyansamel
boleh gabung ?

mangga
ijin nangkring ah emoticon-linux2
mangga nu gaduh stock bade share
tiap kopdar tiasa bawa lappi atawa FD dan HDext na emoticon-Malu
acan aya stock anyar emoticon-Hammer
nju milarian Giant Killing emoticon-Peace
Quote:Original Posted By adel14
ijin nangkring ah emoticon-linux2
mangga nu gaduh stock bade share
tiap kopdar tiasa bawa lappi atawa FD dan HDext na emoticon-Malu
acan aya stock anyar emoticon-Hammer
nju milarian Giant Killing emoticon-Peace


giant killing? maksudna Shingeki_no_Kyojin? dongkap weh ka toko abdi asal ulah disikat sadaya stock anime abdina ,pan barang icaleun ti 2005 pas kuliah di undip keneh.
teu gaduh ey anime maen bal mah emoticon-Hammer

Quote:Original Posted By maulana317


giant killing? maksudna Shingeki_no_Kyojin? dongkap weh ka toko abdi asal ulah disikat sadaya stock anime abdina ,pan barang icaleun ti 2005 pas kuliah di undip keneh.


giant killing mah giant killing mang, beda sareng SnK mah :v
Code:
http://myanimelist.net/anime/7661/Giant_Killing
Quote:Original Posted By aridchow
teu gaduh ey anime maen bal mah emoticon-Hammer



giant killing mah giant killing mang, beda sareng SnK mah :v
Code:
http://myanimelist.net/anime/7661/Giant_Killing

hahaha punten seeur teuing nu didownload teu acan sempet nonton sadayana emoticon-Big Grin. nepi aya nu mesen transformer jadul nu versi jepang emoticon-Ngakak:
nu bade mesen anime monggo ka abi wae.... nanti ku abi di donlodkeun.... =P
heyy ngiring ngariung lah emoticon-Malu
nyari rekomen anime koplak emoticon-Ngakak
mirip2 beelzebub kitu idiotna emoticon-Hammer2

sareng aya nu gaduh anime jadul te? gundam UC emoticon-Malu (S)
Quote:Original Posted By helmyf.u
heyy ngiring ngariung lah emoticon-Malu
nyari rekomen anime koplak emoticon-Ngakak
mirip2 beelzebub kitu idiotna emoticon-Hammer2

sareng aya nu gaduh anime jadul te? gundam UC emoticon-Malu (S)


udah ntn nichijou gan?
ane gaduh anime jadul HxH gan....acan tamat, tapi rame
Quote:Original Posted By secondtimer


udah ntn nichijou gan?
ane gaduh anime jadul HxH gan....acan tamat, tapi rame


nichijou blom sih cuma sekilas emoticon-Ngakak
pengennya anime jadul yg perang mecha gitu gan kaya transformers ato gundam ... yg bukan mecha juga gk apa yg penting perang kyk PD II gitu emoticon-Kiss
boleh gabung kan ? emoticon-Sorry
Quote:Original Posted By ammliyansamel
boleh gabung kan ? emoticon-Sorry


silahkan gan emoticon-I Love Kaskus
ngantunkeun jejak ah emoticon-Big Grin
up!! up!! up!!!

emoticon-Hammer2

sekarang komunitas ini bisa d hubungin d mana yah??

tokonya dah tutup emoticon-Hammer (S)

hwy

Jrit

Trit kuburan :serem

Ramein lg lah, komo lamun ngbahas musiknamah