KASKUS

Kawasaki ninja 150R warna hijau

Kondisi Barang : Second
Harga : Rp. 23.000.000
Lokasi Seller : Jawa Barat
Pararunten agan-agan sadayana, abdi bade ngajual kawasaki ninja abdi warna hejo masih full orisinil tiasa di cek atanapi ditingalian heula, hargana mirah mung 23.000.000

Upami bade mangga kontak abdi di no hp 083822310494 just call only nu artina hoyong di telepon teu nembalan mun di sms, hatur nuhun sadayana agannnnn
×