KASKUS

cantik gan..ini baru game lebih mantap lahi...
ayo lebron come on come on
ditunggu
Quote:Original Posted By 1c4ru5


terus ilang gitu saja gan

btw mudah2an gak beneran dianak tirikan nih PC
mudah2an all-star yang komplit bisa dinikmati di versi PC ny
wise enough like 2k11,great song like 2k12,dan all-star and etc kayak versi console ny

masih kangen game NBA 2k yg beneran komplit dan tidak dianak tirikan di PC

btw si NBA Live beneran gk nongol di PC,terpaska deh semua harapan dipusatkan ke ini NBA2k



gak dapet nextgen engine juga sudah termasuk dianak tirikan, kan engine barunya dampak besar gak bawa grafis,gameplay,fitur baru

nba live gak terlalu berharap muncul dipc, dari dulu jaman nba live 08 terakhir masuk pc itupun cuma dikasih grafis ps2.

btw berharap nba2k bagus bisa hajar nba live seperti tahun2 lalu yg bisa bikin live mati suri selama 3 tahun.
Quote:Original Posted By Still_Free


gak dapet nextgen engine juga sudah termasuk dianak tirikan, kan engine barunya dampak besar gak bawa grafis,gameplay,fitur baru

nba live gak terlalu berharap muncul dipc, dari dulu jaman nba live 08 terakhir masuk pc itupun cuma dikasih grafis ps2.

btw berharap nba2k bagus bisa hajar nba live seperti tahun2 lalu yg bisa bikin live mati suri selama 3 tahun.


iy sedih sih sebenrnya,klo grafik yg diliat gitu2 mulu
masalahnya dari dulu pulak

andai aja ada modder yang beneran bisa buat versi PC totally different
kayak all-star game lengkap,dll

walah iya sih sampe mati suri
tpi sbnrnya nurut ane bahkan nba live bnyk kelebihan drpd 2k loh sebenernya,ya tapi kalah saing aja
masing2 franchise ada kelebihan dan kekurangannya,itu yang pasti
kalau 2k ini kekurangannya,sering kurang konsisten en melupakan salah 1 platform tertentu
Quote:Original Posted By IsfanRahadi
ada yang udah tau hashtag #3R335 ? kemungkinan besar mode crews di 2k11 bakal balik lagi di 2k14

Bener ada infonya di fanpage. Msh tetep fun tiap kali bisa adu skill 5 vs 5.

Quote:Original Posted By asaadam
akhirnya dunknya bisa di block

mantab nih
bola gw kena steal>fastbreak>berhasil nyelip>di dunk ama musuh>kaga bisa di block (curhatan di nba 2k 13 dan versi sebelumnya)
biasanya paling pegel kaalu udah di dunk sama james,durant,grifin

kalau sekarang bisa mantab......

Perasaan di reality ga ada yg berani ngeblock dunknya si Blake gan. Bisa patah tanganmu kalau ngeblock dia

Quote:Original Posted By born2crush
cantik gan..ini baru game lebih mantap lahi...
ayo lebron come on come on

Yg pasti harus lebih bagus dari 2k13
Quote:Original Posted By AlexJulian

Bener ada infonya di fanpage. Msh tetep fun tiap kali bisa adu skill 5 vs 5.


Perasaan di reality ga ada yg berani ngeblock dunknya si Blake gan. Bisa patah tanganmu kalau ngeblock dia


Yg pasti harus lebih bagus dari 2k13


lol
btw ngomong2 soal griffin
gimana tuh kabar adikny?
kabar terakir kan ktnya,mengecewakan tidak seperti si blake mainny?
Quote:Original Posted By 1c4ru5


lol
btw ngomong2 soal griffin
gimana tuh kabar adikny?
kabar terakir kan ktnya,mengecewakan tidak seperti si blake mainny?


Eric Griffin udah resmi direkrut Heat. Yg jelas jgn terlalu berharap. Biasa Heat nambah pemain seperti ini cmn utk pelengkap aja. Tipikal Jarvis Vernando, Terrel Harris, dsb
Quote:Original Posted By IsfanRahadi



Sebenernya kalo dilihat dari video itu tidak terlalu merujuk sama Crew ya
lebih ke Black top 3 vs 3 with Team Logo
Quote:NBA 2K14 Current Gen Features Unveiled
The NBA® 2K14 development team has been busy this Summer working to deliver on the promise of greatness that fans have come to expect for not one, but two, different generations of consoles. Today 2K is releasing a high-flying feature list along with highlights of several core gameplay improvements coming to NBA 2K14 on current generation platforms. With LeBron James, the king of basketball, at the helm, 2K is continuing to strive for greatness and NBA 2K14 will once again be second to none.

Below is a preview of some of the new features and core gameplay improvements fans will experience in NBA 2K14 with current generation platforms (Xbox 360, PS3) and PC, available on October 1, 2013.

Highlight Features:
Crews - The single-most requested game mode is back! Face off against opposing crews online using your MyPLAYER. Create your logo and face off in 5v5 battles with other crews featuring leaderboards and stats. (PS3 & Xbox 360 only)
Euroleague - Exclusive to NBA 2K14 - play with 14 of the top European teams, featuring authentic uniforms and players.
Dynamic Living Rosters® powered by Stats, Inc. - Player attributes and tendencies automatically update daily to reflect true life hot and cold streaks. Now, each game played in the NBA can have an effect on your game.
King James Soundtrack - Featuring artists and tracks hand-picked by LeBron James, including JAY Z, Eminem, The Black Keys, Daft Punk, and many more.
MyTEAM - Back and better than ever, with new player modes, multi and single player tournaments, and much more. (PS3 & Xbox 360 only)

Key Gameplay Features:
Pro Stick™ – Throw down show-stopping moves, pull off intricate shots, and toss flashy no-look passes with deadly accuracy with Pro Stick control. Easily the most intuitive basketball controls ever implemented.
2K Smart Play Button –Quickly call the most suitable play for the context of the game by simply holding a single button.
Improved Player Motion System – With an all new motion system, player movement is much smoother on both ends of the floor, while also allowing for much more explosive cuts and tighter control.
Depth of Content – With significant upgrades in nearly every aspect of the game, both on and off the court, NBA 2K14 boasts more animation content than any previous basketball title, and includes more than 3000 new animations.

General Gameplay Improvements:
Signature Skills – Six new Signature Skills, ensuring each NBA player’s unique abilities are represented in the most authentic way possible.
Playbook and Play System enhancements – The deepest and most authentic playbook gets even deeper. Execute new half-court sets, experience improved spacing logic, and run updated team specific plays.
More Signature Styles - New jump shots, dunk and layup packages, dribble moves, free throws, pre-game intros, getbacks, celebrations and more.

Offensive Control Improvements:
Shot System Upgrades – More realistic footwork on jump shots, improved awareness in shot selection, and a variety of new shot types. Whether you use the new intuitive Pro Stick™ or the enhanced Smart Shot Button, attacking the rim is now more exciting than ever.
Dribbling Advancements - Upgraded dribble movement and new branching technology give you much greater 1-to-1 control over the ball handler.
Enhanced Passing – More accurate pass targeting, new give and go mechanics, better handoffs, and an entire arsenal of new flashy passes.


Defensive Improvements:

Learning Defensive A.I. – Test your skills even further with new defensive AI that sees where the offense is being successful and adjusts strategy to take those advantages away.
Block Improvements – The block system has been completely revamped for NBA 2K14 with improved ball targeting and awareness, more realistic physics, and more responsive control. All new player collisions, the ability to block dunks, and more appropriate shot contests make playing defense much more fun and rewarding.
All New Ball Denial - No more getting stuck during off ball bumps and ball denial, allowing for complete freedom of control over your players away from the ball.
Enhanced dribbler vs. on-ball defender contact - Defenders can now initiate steals, hard bumps, and charges out of defensive rides, making locking up players on defense a much more engaging experience.
Expanded Defensive Commands – New commands using the right stick: including contesting shots, contesting passes, and denying or pressuring the ball.

Returning Features Include:
MyCAREER
The Association
The Association: Online
Training Camp
Season
Playoffs
Practice
NBA Blacktop
MyPLAYER Blacktop
Team Up

game wajib dimaenin nih

NBA 2K14

waduuuh kereen nii gaaan
heheh, kalau misalnya ada yg jual kaset yg ori buat PC nya kabar kabari yaa gan *masih newbie gan*
jiah, blm smpet donlod yg 2k13 udah mw mncul aja yg 2k14
Quote:Original Posted By wahyuocta
waduuuh kereen nii gaaan
heheh, kalau misalnya ada yg jual kaset yg ori buat PC nya kabar kabari yaa gan *masih newbie gan*

Silahkan kunjungi www.drakuli.net atau tunggu di steam sampe ada diskon besar2an.

Quote:Original Posted By verzuser
jiah, blm smpet donlod yg 2k13 udah mw mncul aja yg 2k14

Harusnya dah main sejak taun lalu gan
akhirnya bisa block dunk tuh gan. biasanya ane paling kesel sama griffin tuh
Spoiler for NBA2K14 - Euroleague Official Trailer :


30 NBA teams, 14 Euroleague teams, classic NBA teams. Who will win?
mudah2an gameplaynya kyk 2k12 deh. agak ribet kl 2k13 mencet2nya. hehehe
Quote:Original Posted By Matt219
Spoiler for NBA2K14 - Euroleague Official Trailer :


30 NBA teams, 14 Euroleague teams, classic NBA teams. Who will win?

Mirip2 2K11-12-13
Arena di Eropa ga gelap kaya NBA, kaya fans sepakbola malah...rusuh2 mode, tukang sapu nya sama ga kaya di NBA, apa 2K milih ras lain

Yang penting si AudioID pemain2 eropa masuk, bukan #ini #number itu
Mengingat taun ini Roster Mods mayoritas lari ke Classic Team and NBA Draft banyak di serang pemain International, langkah cerdas dari 2K imho.
Momentum U19 World Championship 2013 juga masi ada.
Plus omunitas modders kebanyakan dari Eropa/non US napa ga add Euroleague sekalian.

Nikola Mirotic and Dario Saric FTW dong
Lucas Nogueira balik ke spanyol lagi ya? sayang Hawks milih Ayon, Lucas tinggi 7kaki berat cuma 200lbs bakal remuk di NBA
DoPost
NBA 2K14 Screenshots - Legends (Jordan, Iverson, Magic, Zeke and The Dream)


AI
wah ninggalin jejak dulu gan, udah gak sabar maen nba 2k14
×