KASKUS

kaos sunda . SILIWANGI SQUAD [GETIH SUNDA WANI NGADU]

Kondisi Barang : New
Harga : Rp. 90.000
Lokasi Seller : Jawa Barat
KAOS SILIWANGI SQUAD [getih sunda wani ngadu]
HARGA Rp.90.000 | MANGGA DIPESAN
SIZE : M | L | XL | XXL.
CP : 089618411081 (yudi)
yudi unggul cinot saputra (fb)
@Scinot (twitter)

nu bade mesen smskeun nama, alamat , ukuran, sistem pemesanan .
> pesan > transfer uang > kirim barang