belem ketan teu acan aya nya
gehu, cimol, batagor, eh, ari eta katuangan khas urang sanes nya >
gorengan kacang, atanapi teri /
waaaah kang ziiiiee
sadayana urang geus icipan
raos pisan, i like it :



etapi, naha gule asup diditu
emang gule masakan sunda ya kang
apa ini?
Bikin lapar
Quote:Original Posted By freyantica
waaaah kang ziiiiee
sadayana urang geus icipan
raos pisan, i like it :



etapi, naha gule asup diditu
emang gule masakan sunda ya kang


sadaya na tos di icip ku urang,
kitu teh kalimah na

hem,, rajin pisan uy kuliner na /
Quote:Original Posted By wiraspy
apa ini?
Bikin lapar


katanya lg mamam mie ayam
masa masih laper
Quote:Original Posted By elfapega



Haripeut kana tuangeun mah mung hanjakal na téh... teu aya nu ngintun

Ah lebetkeun wé da di urang aya lagu na...

Teu kedah diet diet kang.... nuju sehat mah gabres gabres wé....

kang el

Quote:Original Posted By wiraspy
apa ini?
Bikin lapar

ini alibi pleswan ini ckckckck

Quote:Original Posted By agungswn10


sadaya na tos di icip ku urang,
kitu teh kalimah na

hem,, rajin pisan uy kuliner na /


enya kitu da pokona mah

rajin, maka nya subur dan sabar & lebar
Quote:Original Posted By freyantica
enya kitu da pokona mah

rajin, maka nya subur dan sabar & lebar


wkwkwk, naha eta nu lebar-lebar aya di dieu
Quote:Original Posted By agungswn10


wkwkwk, naha eta nu lebar-lebar aya di dieu


pan sabar kang
Quote:Original Posted By freyantica

kang el


ini alibi pleswan ini ckckckck



enya kitu da pokona mah

rajin, maka nya subur dan sabar & lebar

Eh.... aya orang jauh
Quote:Original Posted By agungswn10


wkwkwk, naha eta nu lebar-lebar aya di dieu



emang naon lu lebar kang ?
Quote:Original Posted By elfapega

Eh.... aya orang jauh



emang naon lu lebar kang ?


kumaha sae kang


eta bahas lebar da
Quote:Original Posted By freyantica


kumaha sae kang


eta bahas lebar da


Alhamdulillah... pangésto

ya perlu dibahas... soalnya takut salah tafsir
Quote:Original Posted By elfapega
Alhamdulillah... pangésto

ya perlu dibahas... soalnya takut salah tafsir

emg ap tafsir ny
Quote:Original Posted By freyantica

emg ap tafsir ny


Ya itu dia... karena blom dibahas jadi... ga boleh bikin persepsi sendiri
salah sahiji minuman paporrit
Spoiler for :


kagak mudeng pada ngomong pake bahasa Sunda

salkentu semuanya

wira di sini
asli jogja
Spoiler for Koet Heula Ah:


eh ningan haneuteun, alhamdulillah sesuatu
ambuing2 dugi ka aya orang Batawi sareng Jogja sagala

sakali deui sim kuring nyungkeun dihapunten bilih aya katuangan khas Sunda anu teu acan kabahas atanapi teu acan lebet kana daptar.
mangga ditambihan heula ku nyalira, ke ku sim kuring urang alihkeun ka kaca hiji.
Quote:Original Posted By elfapega


Ya itu dia... karena blom dibahas jadi... ga boleh bikin persepsi sendiri

enya kitu kang
boleh na naon da
Quote:Original Posted By wiraspy
kagak mudeng pada ngomong pake bahasa Sunda

salkentu semuanya

wira di sini
asli jogja

alibi pleswan
Quote:Original Posted By ayahzie
Spoiler for Koet Heula Ah:


eh ningan haneuteun, alhamdulillah sesuatu
ambuing2 dugi ka aya orang Batawi sareng Jogja sagala

sakali deui sim kuring nyungkeun dihapunten bilih aya katuangan khas Sunda anu teu acan kabahas atanapi teu acan lebet kana daptar.
mangga ditambihan heula ku nyalira, ke ku sim kuring urang alihkeun ka kaca hiji.


kang zie
share deui atuh, msh loba pan nyak , wat referensi wiskulan
Quote:Quote:Original Posted By elfapega
Ah...... jadi ngaruy.... :genint:



Aya nu teu acan lebet kang
awug + surandil + borondong + lagendar + kicimpring + ulén + tang-tang angin + papais + jalabria + ali agrem + wajit cililin + galéndo.... naon deui nya


Quote:Original Posted By ayahzie


mangga atuh ku akang ditambihan



iyeu ku abi di tambihan sakedik, bilih bade di simpen di payun mangga

Spoiler for katuangan khas sunda:


sakitu weh heula, engke upami inget deui di tambihan deui
Quote:Original Posted By sherumonkey


iyeu ku abi di tambihan sakedik, bilih bade di simpen di payun mangga

Spoiler for katuangan khas sunda:


sakitu weh heula, engke upami inget deui di tambihan deui


haturnuhun pangrojongna kang
urang ka payunkeun supados katingal
Quote:Original Posted By sherumonkey


iyeu ku abi di tambihan sakedik, bilih bade di simpen di payun mangga

Spoiler for katuangan khas sunda:


sakitu weh heula, engke upami inget deui di tambihan deui

waah komplit
tp itu semua aku udah cobain

Quote:Original Posted By ayahzie


haturnuhun pangrojongna kang
urang ka payunkeun supados katingal


share seblak atuh kang, itu baru termasuk aneh, sx sx nya icip, ngeunah