Main Content

1024
1024
KASKUS
51
244
http://www.kaskus.co.id/thread/518a601ee474b4f811000009/takon-logo-nggo-pilkades
Takon Logo nggo Pilkades ?


punten kie kang, arep takon.????

rika pada ana sing duwe gambar pari, budin, jagung, kelapa, kacang karo kapas ora yah kang? nek ana sing formate cdr (corel)

anu nggo pilihan kepala desa kie. nyong lagi kon dadi panitia.
njaluk tulung ya kang

kesuwun
cek pm


esih kurang
- kelapa
- kacang
- kapas
×