[ASK] Tim Futsal Cewe Cirebon

Gan, salam kenal ya, ane hellsizme wong Trusmi asli, lamun ano sing arep nitip batik Trusmi, monggo PM

Mekenen kih gan, isun arep takon. Kira-kira ning Cirebon kuh ana beli ya tim futsal nggo wadon? Isun arep meluan jawane koh lumayan sekalian nyaluraken hobi lan olahraga.

Wis konon bae yak, kesuwun nggo sing jawab
up dlu biar ada yang jawab
kalok ga salah di unswagati ada neng
btw, ane yang ngelatih yaaa :

oiya lain kali nanyanya di sini aja neng
http://m.kaskus.co.id/thread/000000000000000002478243/9742-9742tempat-tanya-tanya-regional-cirebon9742-9742