KASKUS

Juba, Sniper Paling Ditakuti Tentara Amerika



Elusive sniper saps US morale in Baghdad
Commanders weigh their options as 'Juba' notches up more kills


They have never seen Juba. They hear him, but by then it's too late: a shot rings out and another US soldier slumps dead or wounded. There is never a follow-up shot, never a chance for US forces to identify the origin, to make the hunter the hunted. He fires once and vanishes. Juba is the nickname given by American forces to an insurgent sniper operating in southern Baghdad. They do not know his appearance, nationality or real name, but they know and fear his skill. "He's good," said Specialist Travis Burress, 22, a sniper with the 1-64 battalion based in Camp Rustamiyah. "Every time we dismount I'm sure everyone has got him in the back of their minds. He's a serious threat to us."
Gun attacks occasionally pepper the battalion's foot and mounted patrols, but the single krack of what is thought to be a Tobuk sniper rifle inspires particular dread.
http://www.guardian.co.uk/world/2005...ug/05/iraq.usa


Juba sangat ditakuti tentara Amerika karena selalu headshot dalam setiap aksinya. Dalam sebuah team, juba sniper punya spotter di sampingnya yg dalam hal ini spotter juga membawa kamera untuk merekam setiap aksinya berikut ini adalah aksi one shot one kill oleh juba


Keren ya
PERTAMAX
btw itu keren banget sniper juba kalo di indonesia jadi teroris polisi / densus kocar kacir kali ya wwkwk
ane bingung mahaminya gan
sadis gan
wih keren bgt gan.headshot semua
keren headshot terus
direkrut jadi tentara indo aja buat nembakin tentara malaysia
kayak game aja ya''
Jiaah, Headshot mulu. Cckkck
Coba make awp yang di pb
bagus!
bantai tentara amrik
skillnya DEWA tuh JUBA...
keren gan
indon punya ga ya yg seperti utu?
joke kartun
gila bener,

langsung kepala yang diincar
Quote:Original Posted By panji1922.
ane bingung mahaminya gan


yaelah yang boneng masa ente ikutan buffer dulu buat mahaminnya?

nice inpo gan
jago banget..dah kaya d game
keren gan, nembak'a cuma 1 hit doang..