--Deniz Feneri Denim-Indonesia Local Denim--

Kondisi Barang : New
Harga : Rp. 200.000
Lokasi Seller : DKI Jakarta





www.denizfeneri.co.id



Code:
About Us Deniz Feneri berdiri sejak tahun 2010 yang dimulai melalui forum KasKus (pada saat itu masih belum memiliki brand). Dengan mengusung konsep semi pre-order yaitu pembeli memesan terlebih dahulu dan kemudian dikerjakan sesuai ukuran yang diinginkan, dan sistem ini -lah yang menjadi kelebihan dari Deniz Feneri. Karena pemesan dapat membeli denim dengan ukuran yang sesuai dengan keinginan masing-masing pembeli.
Deniz Feneri juga mengembakan tempat custom denim dimana para pengunjung dapat memesan Deniz Feneri maupun melayani custom denim yang dimiliki pembeli yang diberi nama Denim Shelter. Denim Shelter sementara terdapat di Kuningan, Jakarta Pusat di dekat Kampus Perbanas.




Produk-Kami

Quote:Dry Denim
Spoiler for Denim/Jeans:


Washed Denim
Spoiler for Washed Denim:


Chinos
Spoiler for Chinos:


Selvedge Denim
Spoiler for Selvedge Denim:


Shirt
Spoiler for Shirt:

Spoiler for Flannel:


Spoiler for Light Chambray:


Spoiler for Dark Chambray:



Detail
Quote:
Spoiler for Detail:


Size-Chart
Quote:
Skinny-Fit

Spoiler for Skinny Fit:

Slim-Straight

Spoiler for Slim Straight:

Slim-Fit

Spoiler for Slim Fit:

Woman-Fit
In Progress
Spoiler for Woman Fit:


Price-List
Spoiler for Price List:
Frequently-Asked-Questions
Code:
Q : Cara pesannya bagaimana gan ? Ini ordernya ada kuota ya ?
A : Bisa melalui thread ini, Kontak Bbm, Ym Ataupun Twitter. Kita ga pakai kuota gan, agan pesan langsung dibuat proses pengerjaan 7 hari paling lambat.
Q : Harganya beneran segitu gan ?
A : Beneran gan itu harganya emang segitu
Q : Itu udah termasuk ongkos jait gan ?
A : Yoi, harga tersebut sudah termasuk bahan dan ongkos jaitnya jadi agan nanti tinggal langsung pakai
Q : Gan boleh ga rivetnya diganti kancing biar oke ? Nambah biaya ga tuh gan ?
A : Boleh kok, dan itu tidak dikenakan biaya sama sekali
Q : Gan kok celana ane belum sampe-sampe nih gan ?
A : Proses pengerjaan sekitar 7 hari gan, tapi kalo kita terlambat dikarenakan order sedang banyak akan dipotong biayanya hingga 10 ribu
Q : Gan pengen mesen tapi lagi ga ada uang, cara ninggalin jejak dulu bagaimana gan ?
A : Gampang gan tinggal tekan ctrl + D dan juga Klik Rate di pojok kanan atas thread ini gan :d


Contact-Us

Code:
Phone: 08111631492 (fast response)
Pin: 2347FC06 (fast response)
Email: df_denim@yahoo.co.id
Jl. Genteng Ijo Setiabudi(dekat Kampus Perbanas), Kuningan
Jakarta Selatan
Jl. Akses UI Depok (depan Kampus Gunadarma gedung E), depok


Our-Gallery
In Progress
Quote:Dry Blue 12oz
9 Months
2 Soak
2 Washed




Quote:Dry Blue 12oz
more than 1,5 year
3 Soak
3 Washed


Quote:Chinos Cream 12ox



Quote:Shirt




Our-Testimonial

Spoiler for Testimonial:
FOLLOW TWITTER KITA
Kami Akan Memberikan Informasi Terbaru mengenai Acara yang Kami Adakan : }


Special-Event
Out-of-Stock - Libur Lebaran
Galeri Baru
Update - Bahan Baru Denim dan Chinos
Update - Flannel dan Chambray
New-Offline-Store - at Jl. Akses UI(depan Kampus Gunadarma ged E), Depok
Store-Price -datang ke toko kami dan dapatkan harga yang menarik
We-Dare-You - Challenge untuk penggiat Denim segera (follow Twitter kami untuk mengetahui berita terbaru)




Quote:Selain menciptakan produk, Deniz Feneri juga memiliki bengkel denim yang bernama Denim Shelter. Denim Shelter melayani berbagai macam perbaikan Denim dan Shirt dari berbagai merek. Kami akan memperlakukan denim kalian sebaik mungkin sesuai dengan keinginan anda.

This Day In History

Jan 22, 1840:
British colonists reach New Zealand


Quote:Under the leadership of British statesman Edward G. Wakefield, the first British colonists to New Zealand arrive at Port Nicholson on Auckland Island.

This Day In History

Jan 23, 1984:
Hulk Hogan beats Iron Sheik to win first WWF title


Quote:On this day in 1984, Hulk Hogan becomes the first wrestler to escape the "camel clutch"--the signature move of reigning World Wrestling Federation (WWF) champion Iron Sheik--as he defeats Sheik to win his first WWF title, at Madison Square Garden in New York City.

This Day In History

Jan 23, 1973:
Nixon announces peace settlement reached in Paris


Quote:President Nixon announces that Henry Kissinger and Le Duc Tho, the chief North Vietnamese negotiator, have initialled a peace agreement in Paris "to end the war and bring peace with honor in Vietnam and Southeast Asia."
Gan kalo beli bahannya aja selvedge denim japan per meter brp?
Quote:Original Posted By Plukutut
Gan kalo beli bahannya aja selvedge denim japan per meter brp?

kita ga jual gan cuma bahannya aja
Maaf ya gan, nanti kalo bisa ane segera pm ke agan oke?
support local brand



nitip lapak ya gan

http://www.kaskus.co.id/thread/50ffb...duk-indonesia/
Quote:Original Posted By yellousejeans
support local brand



nitip lapak ya gan

http://www.kaskus.co.id/thread/50ffb...duk-indonesia/

Yoi gan kata koh koh di iklan Maspion Cintailah Produk Produk Indonesia!
Sukses juga bro dagangannya!
Jan 23, 1920:
Netherlands refuses to extradite Kaiser Wilhelm to the Allies

Quote:On this day in 1920, the Dutch government refuses demands by the Allies for the extradition of Wilhelm II, the former kaiser of Germany, who has been living in exile in the Netherlands since November 1918.
Jan 24, 1965:
Winston Churchill dies


Quote:Sir Winston Leonard Spencer Churchill, the British leader who guided Great Britain and the Allies through the crisis of World War II, dies in London at the age of 90.
Jan 24, 1915:
British and German navies battle at the Dogger Bank


Quote:German naval forces under Admiral Franz von Hipper, encouraged by the success of a surprise attack on the British coastal towns of Hartlepool and Scarborough the previous month, set off toward Britain once again, only to be intercepted by a squadron of British cruisers led by Vice-Admiral Sir David Beatty on the morning of January 24, 1915, near the Dogger Bank in the North Sea.
Jan 25, 2003:
Italian auto baron Gianni Agnelli dies


Quote:On this day in 2003, Giovanni "Gianni" Agnelli, the glamorous, powerful Italian business tycoon who turned Fiat, his family's car company, into an international conglomerate, dies at the age of 81.
Jan 26, 1788:
Australia Day


Quote:On January 26, 1788, Captain Arthur Phillip guides a fleet of 11 British ships carrying convicts to the colony of New South Wales, effectively founding Australia. After overcoming a period of hardship, the fledgling colony began to celebrate the anniversary of this date with great fanfare.
Jan 27, 1888:
National Geographic Society founded


Quote:On January 27, 1888, the National Geographic Society is founded in Washington, D.C., for "the increase and diffusion of geographical knowledge."

The 33 men who originally met and formed the National Geographic Society were a diverse group of geographers, explorers, teachers, lawyers, cartographers, military officers and financiers. All shared an interest in scientific and geographical knowledge, as well as an opinion that in a time of discovery, invention, change and mass communication, Americans were becoming more curious about the world around them. With this in mind, the men drafted a constitution and elected as the Society's president a lawyer and philanthropist named Gardiner Greene Hubbard. Neither a scientist nor a geographer, Hubbard represented the Society's desire to reach out to the layman.

Nine months after its inception, the Society published its first issue of National Geographic magazine. Readership did not grow, however, until Gilbert H. Grosvenor took over as editor in 1899. In only a few years, Grosvenor boosted circulation from 1,000 to 2 million by discarding the magazine's format of short, overly technical articles for articles of general interest accompanied by photographs. National Geographic quickly became known for its stunning and pioneering photography, being the first to print natural-color photos of sky, sea and the North and South Poles.

The Society used its revenues from the magazine to sponsor expeditions and research projects that furthered humanity's understanding of natural phenomena. In this role, the National Geographic Society has been instrumental in making possible some of the great achievements in exploration and science. To date, it has given out more than 1,400 grants, funding that helped Robert Peary journey to the North Pole, Richard Byrd fly over the South Pole, Jacques Cousteau delve into the sea and Jane Goodall observe wild chimpanzees, among many other projects.

Today, the National Geographic Society is one of the world's largest non-profit scientific and educational institutions. National Geographic continues to sell as a glossy monthly, with a circulation of around 9 million. The Society also sees itself as a guardian of the planet's natural resources, and in this capacity, focuses on ways to broaden its reach and educate its readers about the unique relationship that humans have with the earth.
ninggalin jejak dulu mas bro
biar enggak lupa di bookmark dulu deh. keren kayknya produknya
Quote:Original Posted By bukuhitam
ninggalin jejak dulu mas bro
biar enggak lupa di bookmark dulu deh. keren kayknya produknya

woke gan!
terimakasih gan atas perkiraannya.hehehe