KASKUS

Poll: JOB favorit agan

Warrior 23% (30 votes)
Mage 13% (17 votes)
Scholar 10% (13 votes)
Assasin 37% (48 votes)
Priest 17% (22 votes)

Thumbs up Chrono Tales 3D Browser MMORPG




RULES
Quote:1. Be NICE to Other Kaskusers ! (except to rules breaker aka idiots)
2. Segala transaksi jual beli tidak diperbolehkan di #38 !
3. Dilarang mempost dan menshare segala hal yang mengandung pornografi !
4. Segala bentuk bumping thread tidak diperbolehkan tanpa adanya tambahan info !
5. 'Pertamax', 'Thanks gan', 'Menuju TKP' dan kalimat sejenisnya tidak diperbolehkan di #38 !
6. Dilarang ngepost lebih dari dua kali berturut-turut !
7. Pake thumbnail ketika ngepost gambar berukuran lebih besar dari 800x600 pixels.
8. Tidak boleh ngespam !
9. zid*du, urlcash, user*cash, dan website semacamnya tidak diperbolehkan dipost di #38 !!!
10. Dilarang ngabsen di thread apa pun dalam #38 ! (selamat pagi, selamat siang, dsb.)
11. Ngepost di #38 berarti dianggap sudah membaca dan menyetujui rules ini !
12. Dilarang membahas cheat/trainer/sejenisnya!
13. to be added later...


OFFICIAL SITE
OFFICIAL FORUM


Quote:Chrono Tales is a free 3D browser-based MMORPG. The new generation engine provides players with anime-styled 3D graphics via browsers, without client download. Traveling through the time rift, players can explore in the fantasy world of Chrono Tales and save the realm from the resurgent evil. You can challenge immersive quest, forge legendary gear, tame mythological pets and experience much more mainstream MMO features in Chrono Tales.

Features

5 job classes (Warrior, Assassin, Scholar, Mage, and Priest), plus 3 craft professions catering to different player preference.
Various avatar customization choices.
Immersing story-based quests with various dungeons/world bosses to challenge.
Real-time combat system with auto-pilot control liberates players from endless grinding.
Classic prefix-name equipment system and diverse forge enhancement.
Innovative pet system allows putting 3 pets in battle at once. Players can battle on mount and even soar with flying mount.
Astrology System helps players to build up characters with the various combinations of Soul Stars.
Free PvP gameplay allow players to challenge opponents in different arenas or wild area.
Weekly Siege War, Large-scale guild warfare for capital dominance.
Market system that enables players to exchange their items.
A Premium Mall that provides players with a variety of items to enhance gaming experience.


Game Info

Classes

Spoiler for WARRIOR:


Spoiler for MAGE:


Spoiler for SCHOLAR:


Spoiler for ASSASIN:


Spoiler for PRIEST:


Pet System

Quote:In Chrono Tales, you can have 3 pets at the same time. Every pet can be put into three different kinds of usage: Fight, Mount and Merge.

Fight: Help you fight and take some damage for you.
Mount: You can mount your pet and have a higher movement speed.
Merge: Pet can be merged with you to give you some attribute bonus.

Every player can raise 6 pets at most but only 3 of them can be used at the same time, with one for each usage.
How to obtain pets:

Free Gift
Every character will be given a free pet after character creation,
Quest Reward
Some quests will reward pets.
Pet Merchant
Pets can also be bought from some merchants (NPC). The first pet merchant you will meet is Gucci in Keepers' Tribe.




Spoiler for SS:


Spoiler for SS:


Spoiler for SS:


Spoiler for SS:


Spoiler for SS:


FAQ/General INFO

Quote:FAQ General

1. Who are Game Helpers?
Game Helpers are players whom have volunteered with GameDP Staff to help and assist Chrono tale players. Game Helpers (ex. GH) can answers questions Ingame or Forums. They can also mute Ingame for 30 Minutes.
DarkSoul
Tifa
Adicus
ArmorLink
Milk
KronosX-Forum Mod
SeaHorse
Sakana
Spankme
Xiaolian
Mike2Kevin

2. How do I get a CBT Code?

3.What is the Closed Beta 2 Level Cap?
Current CBT 2 Level Cap is 60.

4. Is this game Pay to Win?
Not exactly, a non casher can be top tier too, but much more time will be consumed.

Class Questions

1. What is the best class?
Any class can dominate if built right and gears matter alot.

2. Most Picked Class?
Warrior-Assassin-Priest-Mage-Scholar

3. What are some Builds?
Check out forum section- Guild and Class Guides

4. Will there be new classes or Job Adv?
No such Information exist as of yet. But There might be new classes in the future.

InGame FAQ

1. I have no quest left?
Do your daily quest. Sometimes you will have to grind.

2. Where should I Grind at level 19-23
Mamoths, Cruel Bandits

3. Grind at level 30-39
Rippers, Coward Cave, Stone Soldiers.

4. Level 40-50
Zombies, Jellys, ANYWHERE

5. Where can I get Mall Items?
Check out the instances, which give most Mall Items.

6. Are Ultima Skills only in the Mall?
Monster Invasion Event Bosses drop Ultima Skills

7. How do I get Courage Badges/Shards?
Survival Island, Arena Events

8. What are helper quest?
Goals that you can complete to get Gold/EXP/Daily Points

9. I ran out of Daily Points, what do I do?
You can use Diamonds/Do Helper Quest/Wait till server reset at 24.59

10. What Level can I kill People?
Level 21+ Enable Practice mode on top Left

11. I got Sins after killing someone?
Certain amount of Sins will send you to DarkCage(Jail)

12. How to get rid of Sins?
Cool-Down, Don't Pk for awhile, do quest.

13. People keep destorying my crystals?
It's part of the game, stop crying, level up and destory them

14. Is Keepers Instance SoloAble?
Yes, with good Gear

15. My pets get hungry fast?
Don't fight on it, use it for traveling. Do not mount combat
-GUIDE-

STAT BUILD
ASTROLOGY GUIDE
TIPS FARMING
-LIST GUILD INDONESIA-
gan kasih ane petunjuk dong biar dpet CD key nya
skrg tgl 15 nii..
cpetan ya gann
ane udah nyoba yang cbt pertamanya gan,mo main yang cbt ke 2 males,
tinggal nunggu obete nya aj

reccomend deh yang suka game mmorpg,nih game enak biar game browsing doang,kalo kate ane mage seram juga di sini skill shield ny yang bkin alod
kira kira OBT nya kapan ya gan??
OBTnya kapan? Kalo client sizenya brp MB? Takutnya kalo game kyk gini pake browser ya abis quota setiap hari download ulang resources gamenya
Quote:Original Posted By chimar
gan kasih ane petunjuk dong biar dpet CD key nya
skrg tgl 15 nii..
cpetan ya gann


tinggal register di bbgsite gan..udah ane kasih link`nya di atas.

Quote:Original Posted By RanjangRusak
ane udah nyoba yang cbt pertamanya gan,mo main yang cbt ke 2 males,
tinggal nunggu obete nya aj

reccomend deh yang suka game mmorpg,nih game enak biar game browsing doang,kalo kate ane mage seram juga di sini skill shield ny yang bkin alod


ane belom nyoba mage gan

Quote:Original Posted By chimar
kira kira OBT nya kapan ya gan??


ane masih belom tau kapan nih OBT nya gan..

Quote:Original Posted By AmangSayur
OBTnya kapan? Kalo client sizenya brp MB? Takutnya kalo game kyk gini pake browser ya abis quota setiap hari download ulang resources gamenya


sizenya kecil clientnya gan..
tapi kayaknya sama harus download ulang deh
Melotot ku melihatnya

OBT tgl 30 jan kira kira gan
READY?? yang beater mesti jadi silent player ni..
Quote:Original Posted By chimar
OBT tgl 30 jan kira kira gan
READY?? yang beater mesti jadi silent player ni..


dapet info dari mana gan?
di web`nya belom ada pemberitahuan
siap" nih tanggal 30 klo beneran
pengen ikutan nyoba gan hehe :B
kalo asik, maen juga ah, jadi 30 januari ya.. kurang sekitar 8 hari lg..
Quote:Original Posted By aska69
pengen ikutan nyoba gan hehe :B


silahkan gan

Quote:Original Posted By Juggernaut19
kalo asik, maen juga ah, jadi 30 januari ya.. kurang sekitar 8 hari lg..


klo ketagihan di tanggung sendiri ya gan
iya baca di FB nya OBT tanggal 30 an
Jah, ane baru aja mo coba CBT nya, tp udah di close harus nunggu OBT..
nanti kalo udah OBT kita main sama2 ya
Quote:Original Posted By HeavenX
Jah, ane baru aja mo coba CBT nya, tp udah di close harus nunggu OBT..
nanti kalo udah OBT kita main sama2 ya


sabar gan
ane juga baru nyoba CBT 2 hari



wah game bginian dijadiin WBG sih calon2 beratin kinerja browser...
Quote:Original Posted By AirezZ
wah game bginian dijadiin WBG sih calon2 beratin kinerja browser...


ada clientnya juga kok gan.
ini ane pernah nyobakin cuman ko rada delay gitu ya actionnya, pencet skil sekitar berapa detik gitu baru keluar animasinya, apa emang gitu ya?
ato emang dari semarpret ane yang ga cocok buat game beginian kali
Quote:Original Posted By ShadoWalkerZ
ini ane pernah nyobakin cuman ko rada delay gitu ya actionnya, pencet skil sekitar berapa detik gitu baru keluar animasinya, apa emang gitu ya?
ato emang dari semarpret ane yang ga cocok buat game beginian kali


ane pake speedy 2MB juga sama delay gan.semoga nnt OBT ngga delay lagi.
×