KASKUS

Persia Army Akan Meluncurkan New Generation Zulfiqar-IV Main Battle Tanks Feb 2013

Iran to unveil optimized tank on revolution anniversary

Commander of Iranian Army Ground Forces Brigadier General Ahmad Reza Pourdastan says a tank optimized by Iranian military experts will be unveiled on the anniversary of the 1979 Islamic Revolution in Iran.


The general said on Tuesday that the inauguration of optimized Zolfaqar tank is timed to coincide with festivities marking the anniversary of the revolution in early February 2013.

“The fire control system and stabilizer of this tank have been upgraded and we will witness its inauguration in two weeks time from now. This tank has been compared with one of the most sophisticated Eastern tanks, and Zolfaqar has been proven to enjoy much higher capabilities and will be mass-produced after the Armed Forces General Staff gives the go-ahead,” Pourdastan added.

The commander went on to note that Iran keeps regular tabs on transregional enemies.

“We have analyzed the Persian Gulf and Afghanistan wars as well as other wars several thousands of person-hours and we are well aware of the power of transregional enemies. To that effect, we have developed the necessary defense weapons and we will firmly respond to the enemies.”

“To defend our borders, we have worked out defense mechanisms so that our forces will enter into action anytime needed, and even reinforcements and surface-to-surface missiles have been already located,” Pourdastan noted .


In recent years, Iran has made great achievements in its defense sector and attained self-sufficiency in producing essential military equipment and systems.

Tehran has repeatedly assured other nations that its military might poses no threat to other countries, insisting that the Islamic Republic’s defense doctrine is entirely based on deterrence.




http://www.presstv.ir/detail/2013/01...ptimized-tank/

Time For Upgrade Power
versi berapapun itu,..ciri khas tetap ada...


ga nginjak tanah .............
Tak gendong ke mana2,itulah ciri khasnya
sekali-kali nginjak tanah dong, jangan digendong truk terus
padahal udah punya t-72 , malah ngerjain m1a1 KW....

bedanya masih ga ngeh, tp semua tetep sama, masih di gendong, kapan jalan sendiri, udah gede masak masih di gendong aja sih gan.
Zulfikar takut amblas kali yah digurun
kemaren ada Persia Air Force, sekarang ada Persia Army? apa xerxes reinkarnasi lagi, ato emang belum kalah sama ksatria bercawat?
Quote:Original Posted By cherrypopper
kemaren ada Persia Air Force, sekarang ada Persia Army? apa xerxes reinkarnasi lagi, ato emang belum kalah sama ksatria bercawat?


dengan celana dalam kulit sexy dan tubuh kena tanning lotion?

as I said before, TS ini bahasa Inggris (dan IMO Indonesia nya juga) aneh
Quote:Original Posted By Juche.Guidance


as I said before, TS ini bahasa Inggris (dan IMO Indonesia nya juga) aneh


ternyata bukan saya aja yg berpikiran seperti ini... do you think what im thinking? cipanas?
Apapun beritanya & comment formilers, ujung2nya yg
penting buat TSnya iran paling seterong sejagad..mpe disinetronkan ameriki & isroil ketakutan ama iran.. padahal asline bertiga kita bisa..
Mark I s-d Mark III udah on duty lom? Kok ujug2 keluarin mark IV?


Lah gimana mau tahu kekurangan mark I kalo lom on duty services? Lagian juga cuman buat parade aja, tak gendong kemana2 :capede:

Ganti aja namanya dari ZULFIKAR menjadi MBAH SURIP MBT
Mark I s/d Mark III udah on duty service lom? Kok ujug2 keluarin mark IV?
Lah gimana mau tahu kekurangan di Mark I kalo on duty service aja lom pernah :capede:

Udah ganti aja namanya daripada ZULFIQAR mendingan ganti MBAH SURIP...
Dicat bendera kebangasaan Reage
Lambang kavalerinya diganti GANJA aja :ngeri:
Quote:Original Posted By cherrypopper


ternyata bukan saya aja yg berpikiran seperti ini... do you think what im thinking? cipanas?


maybe...

seriously, diprotes pasang quote ga ada respon. bahasa Inggris nya berantakan dan bahasa Indonesia nya kaku. cetar membahana dan sesuatu banget
kok diledekin???kasian TSNya euy
Quote:Original Posted By Juche.Guidance


dengan celana dalam kulit sexy dan tubuh kena tanning lotion?

as I said before, TS ini bahasa Inggris (dan IMO Indonesia nya juga) aneh


Kalau menurut saya bahasa inggrisnya tipe Inggris Iran atau non native speaker pada umumnya gan. Jadi walaupun berbahasa inggris tapi gayanya tetap dipengaruhi oleh gaya bahasa setempat
Quote:Original Posted By venom.jeka


Kalau menurut saya bahasa inggrisnya tipe Inggris Iran atau non native speaker pada umumnya gan. Jadi walaupun berbahasa inggris tapi gayanya tetap dipengaruhi oleh gaya bahasa setempat


yup, dan dia bisa sedikit bahas indonesia, which means...?
blom lulus uji emisi
tank dewa anti nginjek tanah...
merkava sama abrams aja kalah
Persian Army memang hebat. Ada pasukan gajah, badak, tentara2 raksasa, pasukan immortal dll. Belum lagi rajanya cuma pake kolor emas.

Anda bakalan dimarahi kalo sampe kirim surat ke Ahmadinejad kopnya ditulis, "kepada presiden Persia"....
×