Smile KSGS (komunitas kaskus soul gt surabaya) masukkkkk !!

cacak cacak cicik cicik suroboyo ayoo join nang KSGS ( komunitas kaskus soul gt surabaya ) gaee komunitas aee ambek kumpul ngkok lek wes akeh anggotane sopo eroh ngkok isok touring bareng hehehehe
datanee isien yoo rekk iki format e
nama :
umur :
plat sepeda e :
ambek foto ne lek isoo , tp foto ne cilik ae yoo cacak cicik ben ga BK(brandwith killer alias nggarai lemot hehehe)

sakdurung e sepurane yo cacak cicik lek salah panggon thread e hehehe
seng berkenan oleh nge kek i
seng gak berkenan ae yo hehehehe
salam KSGS
ga duwe soul gan
duwene blade kreditan
Quote:Original Posted By Prazzelicious
ga duwe soul gan
duwene blade kreditan

lek aku cuma duwe supra gun
nek duwe sepeda roda tiga oleh gabung ga?
aq duwene ninja 100000cc gan