KASKUS

★ Belajar Bahasa Inggris: "ABC 123 Doremi"

16 fun learning games ★ Kids learn to read, count, and play the piano.
Kids learn alphabets, uppercase and lowercase, word formation, numbers, counting, elementary arithmetic (addition and subtraction), colors, shapes, music, and the sounds of musical instruments, animals, and vehicles. "ABC 123 Doremi" is the best all-in-one kids learning game for your preschooler.



Download for free:
https://play.google.com/store/apps/d....abcottdrmfree

The games:
★ "The Piano" (Easy): Learn to enjoy and explore music through the minimalistic and colorful 8 key piano. Learn to play (freestyle-mode or guided-mode) popular nursery rhymes like "London Bridge Is Falling Down", "Mary Had a Little Lamb", "Row, Row, Row Your Boat", "Twinkle, Twinkle, Little Star", "Jingle Bells", "Old MacDonald Had a Farm", and "For He's a Jolly Good Fellow".
★ "The Alphabets" (Easy): Learn the shapes and sounds of letters A-Z.
★ "A for Apple, B for ..." (Easy): Learn the formation and sounds of simple words illustrated with drawings.
★ "Upper & lower cases" (Medium): Learn to distinguish A-Z letter cases.
★ "Starts with the letter" (Medium): Learn to distinguish the first letters of simple words illustrated with drawings.
★ "ABC's Match the pairs" (Hard): Improve memory and stimulate brain cell growth by matching words illustrated with drawings.
★ "Colors & Shapes" (Hard): Learn to distinguish colors and shapes.
★ "The Numbers" (Easy): Learn the shapes and sounds of numbers 0-20.
★ "123's Match the pairs" (Hard): Improve memory and stimulate brain cell growth by matching identical numbers.
★ "Learn to count" (Easy): Learn the concept of quantity.
★ "Practise counting" (Medium): Practise counting from 1-20.
★ "Addition" (Hard): Learn the mathematical operation of addition.
★ "Subtraction" (Hard): Learn the mathematical operation of subtraction.
★ "Animal Sounds" (Easy): Learn the sounds of animals - dog, cat, horse, donkey, cow, bird, chicken and more.
★ "Instrument Sounds" (Easy): Learn the sounds of musical instruments - guitar, piano, harp, violin, drums, saxophone and more.
★ "Vehicle Sounds" (Easy): Learn the sounds of vehicles - ambulance, police car, truck, helicopter, airplane, ship and more.

Features:
✔ Hand pointers are provided to guide the young learner.
✔ Collect colorful badges at the end of each "ABC" and "123" games.
✔ Parents may track the children's learning progress through the badges they collect.
✔ The amount and randomness of the badges increases replay value and encourages more practice.
✔ The sailing boat in all "ABC" and "123" games indicates the game progress and motivates the player.
✔ Clean, simple and intuitive user interface optimized for kids.
Quote:Original Posted By jonathanprice88
16 fun learning games ★ Kids learn to read, count, and play the piano.
Kids learn alphabets, uppercase and lowercase, word formation, numbers, counting, elementary arithmetic (addition and subtraction), colors, shapes, music, and the sounds of musical instruments, animals, and vehicles. "ABC 123 Doremi" is the best all-in-one kids learning game for your preschooler.



Download for free:
https://play.google.com/store/apps/d....abcottdrmfree

The games:
★ "The Piano" (Easy): Learn to enjoy and explore music through the minimalistic and colorful 8 key piano. Learn to play (freestyle-mode or guided-mode) popular nursery rhymes like "London Bridge Is Falling Down", "Mary Had a Little Lamb", "Row, Row, Row Your Boat", "Twinkle, Twinkle, Little Star", "Jingle Bells", "Old MacDonald Had a Farm", and "For He's a Jolly Good Fellow".
★ "The Alphabets" (Easy): Learn the shapes and sounds of letters A-Z.
★ "A for Apple, B for ..." (Easy): Learn the formation and sounds of simple words illustrated with drawings.
★ "Upper & lower cases" (Medium): Learn to distinguish A-Z letter cases.
★ "Starts with the letter" (Medium): Learn to distinguish the first letters of simple words illustrated with drawings.
★ "ABC's Match the pairs" (Hard): Improve memory and stimulate brain cell growth by matching words illustrated with drawings.
★ "Colors & Shapes" (Hard): Learn to distinguish colors and shapes.
★ "The Numbers" (Easy): Learn the shapes and sounds of numbers 0-20.
★ "123's Match the pairs" (Hard): Improve memory and stimulate brain cell growth by matching identical numbers.
★ "Learn to count" (Easy): Learn the concept of quantity.
★ "Practise counting" (Medium): Practise counting from 1-20.
★ "Addition" (Hard): Learn the mathematical operation of addition.
★ "Subtraction" (Hard): Learn the mathematical operation of subtraction.
★ "Animal Sounds" (Easy): Learn the sounds of animals - dog, cat, horse, donkey, cow, bird, chicken and more.
★ "Instrument Sounds" (Easy): Learn the sounds of musical instruments - guitar, piano, harp, violin, drums, saxophone and more.
★ "Vehicle Sounds" (Easy): Learn the sounds of vehicles - ambulance, police car, truck, helicopter, airplane, ship and more.

Features:
✔ Hand pointers are provided to guide the young learner.
✔ Collect colorful badges at the end of each "ABC" and "123" games.
✔ Parents may track the children's learning progress through the badges they collect.
✔ The amount and randomness of the badges increases replay value and encourages more practice.
✔ The sailing boat in all "ABC" and "123" games indicates the game progress and motivates the player.
✔ Clean, simple and intuitive user interface optimized for kids.


kuot dolo ya gan
sing bahasa indonesa ono ora Gan??
Quote:Original Posted By wiraspy
sing bahasa indonesa ono ora Gan??


Golek neng Gramed wakeh koyone bos... Dijak boso nJowo dinan disek wae, trus nek iso moco kitab... Lagi nek wis khatam trus moco Inggrisan... Wong-wong tuwo saiki akeh sing mumet nek anak'e raiso moco Inggrisan timbangane moco kitab'e dewe-dewe...

ijin sedot....bagus ne untuk anak ane kayakx.repiew nyusul...
game online apa offline ya? lumayan jg kayaknya buat anak belajar sambil bermain.
Quote:Original Posted By Ramley
Golek neng Gramed wakeh koyone bos... Dijak boso nJowo dinan disek wae, trus nek iso moco kitab... Lagi nek wis khatam trus moco Inggrisan... Wong-wong tuwo saiki akeh sing mumet nek anak'e raiso moco Inggrisan timbangane moco kitab'e dewe-dewe...


Om Ramley menika menapa tiyang asli Jogja?

kok Bahasa Jawanipun mlipis.....



+++
wis wolak-walik ing jaman paling Om....
kitab sekedar kitab...., semakin dijauhi oleh umat manusia.
Orangtua pusing kalo anaknya gak bisa berbahasa Indonesia dan Bahasa Inggris kalah dengan anak temannya.
Quote:Original Posted By Ramley
Golek neng Gramed wakeh koyone bos... Dijak boso nJowo dinan disek wae, trus nek iso moco kitab... Lagi nek wis khatam trus moco Inggrisan... Wong-wong tuwo saiki akeh sing mumet nek anak'e raiso moco Inggrisan timbangane moco kitab'e dewe-dewe...


Quote:Original Posted By wiraspy
Om Ramley menika menapa tiyang asli Jogja?

kok Bahasa Jawanipun mlipis.....



+++
wis wolak-walik ing jaman paling Om....
kitab sekedar kitab...., semakin dijauhi oleh umat manusia.
Orangtua pusing kalo anaknya gak bisa berbahasa Indonesia dan Bahasa Inggris kalah dengan anak temannya.


ngaromong naon sih meuni teu paruguh, keur mah nu di luhur ge can ngarti ieu geus aya nu leuwih lieur.

klo di download berarti buat di instal di PC atau di andro nih?
Quote:Original Posted By derryll




ngaromong naon sih meuni teu paruguh, keur mah nu di luhur ge can ngarti ieu geus aya nu leuwih lieur.


klo di download berarti buat di instal di PC atau di andro nih?

ente ngomong apa Ho??

Puyeng beneran ya kalo game PC nya pake bahasa daerah ...
Quote:Original Posted By wiraspy
ente ngomong apa Ho??

Puyeng beneran ya kalo game PC nya pake bahasa daerah ...


ane aja bingung om ente ngomong apaan :


udah dr TKP, ternyata itu aplikasi buat di android ya
ane ada hp androidnya tp ternyata itu di linknya msh versi demo.
nyari kracknya dulu
Quote:Quote:Original Posted By Ramley
Golek neng Gramed wakeh koyone bos... Dijak boso nJowo dinan disek wae, trus nek iso moco kitab... Lagi nek wis khatam trus moco Inggrisan... Wong-wong tuwo saiki akeh sing mumet nek anak'e raiso moco Inggrisan timbangane moco kitab'e dewe-dewe...


Quote:Original Posted By wiraspy
Om Ramley menika menapa tiyang asli Jogja?

kok Bahasa Jawanipun mlipis.....



+++
wis wolak-walik ing jaman paling Om....
kitab sekedar kitab...., semakin dijauhi oleh umat manusia.
Orangtua pusing kalo anaknya gak bisa berbahasa Indonesia dan Bahasa Inggris kalah dengan anak temannya.


Quote:Original Posted By derryll




ngaromong naon sih meuni teu paruguh, keur mah nu di luhur ge can ngarti ieu geus aya nu leuwih lieur.

klo di download berarti buat di instal di PC atau di andro nih?


berasa kaya di lounge regional gw
Quote:Original Posted By moethell
berasa kaya di lounge regional gw


itulah uniknya indonesia om
Quote:Original Posted By derryll


ane aja bingung om ente ngomong apaan :


udah dr TKP, ternyata itu aplikasi buat di android ya
ane ada hp androidnya tp ternyata itu di linknya msh versi demo.
nyari kracknya dulu

ane gak punya androk......, hp ane masih hape jadul

Quote:Original Posted By moethell
berasa kaya di lounge regional gw

kek di dunia laen ya Ho..
Quote:Original Posted By derryll


itulah uniknya indonesia om


Quote:Original Posted By wiraspy
ane gak punya androk......, hp ane masih hape jadul


kek di dunia laen ya Ho..


kamera...woi....nyerah...
Quote:Original Posted By moethell



kamera...woi....nyerah...




nya nyerah...



Quote:Original Posted By wiraspy


nya nyerah...





pan dunia lain ho...
perut ane udah kenyang mkn snack n dpt duit..
ngapain cape lagi..
mending nyerah n bobok dah
game buat android neh, tapi seperti nya anak ane belon ngarti maen ginian...
Quote:Original Posted By moethell
pan dunia lain ho...
perut ane udah kenyang mkn snack n dpt duit..
ngapain cape lagi..
mending nyerah n bobok dah


dapet duit?

duit apaan nih?
Quote:Original Posted By wiraspy


Om Ramley menika menapa tiyang asli Jogja?

kok Bahasa Jawanipun mlipis.....



+++
wis wolak-walik ing jaman paling Om....
kitab sekedar kitab...., semakin dijauhi oleh umat manusia.
Orangtua pusing kalo anaknya gak bisa berbahasa Indonesia dan Bahasa Inggris kalah dengan anak temannya.


Asli Malang-Jawa Timur, mas bos...hehehe...

Mau quote buat bos derryl ma bos moethell kok susah to yoo... Manual wae :
@bos derryl, @bos moethell, & @bos wiraspy :

Yup, hampir semua orang tua sekarang nyantae kaja kalo anaknya nggak bisa baca Qur'an atau kitabnya masing-masing. Dalihnya bisa ribuan itu. Dimulai dari kita-kita dulu saja untuk memperkuat aspek spiritual anak. Kalau buat Islam, pintu pertama lewat baca tulis hijaiyah kayaknya malah lebih mudah daripada baca tulisan latin. Semua keponakan "kasusnya" sama, lebih cepat bisa baca hijaiyah daripada latin.

Kalau untuk pengajaran bahasa Inggris, kuncinya semua ada di repeating & consistency aja kok mas. Gimana caranya?? Ya gunakan sehari-hari. Kalau program bahasanya digunakan tiap hari ya sukses pasti, tapi apakah anak bisa ngerti maksud word yang diucapkan?? Hehehe, tergantung programnya... Kalau saya lihat di contoh atas kayaknya bahasa baru noun, sesuai dengan AUD yang belum paham secara utuh makna bahasa abstrak.
Quote:Original Posted By Ramley
Asli Malang-Jawa Timur, mas bos...hehehe...

Mau quote buat bos derryl ma bos moethell kok susah to yoo... Manual wae :
@bos derryl, @bos moethell, & @bos wiraspy :

Yup, hampir semua orang tua sekarang nyantae kaja kalo anaknya nggak bisa baca Qur'an atau kitabnya masing-masing. Dalihnya bisa ribuan itu. Dimulai dari kita-kita dulu saja untuk memperkuat aspek spiritual anak. Kalau buat Islam, pintu pertama lewat baca tulis hijaiyah kayaknya malah lebih mudah daripada baca tulisan latin. Semua keponakan "kasusnya" sama, lebih cepat bisa baca hijaiyah daripada latin.

Kalau untuk pengajaran bahasa Inggris, kuncinya semua ada di repeating & consistency aja kok mas. Gimana caranya?? Ya gunakan sehari-hari. Kalau program bahasanya digunakan tiap hari ya sukses pasti, tapi apakah anak bisa ngerti maksud word yang diucapkan?? Hehehe, tergantung programnya... Kalau saya lihat di contoh atas kayaknya bahasa baru noun, sesuai dengan AUD yang belum paham secara utuh makna bahasa abstrak.


ane belajar bahasa enggres juga masih belepotan sampe sekarang
×