KASKUS

_b(*_*)d__JATOMI FITNEES__d(*_*)b

Jatomi Fitness Akan Hadir Di Tangerang City



Awal november 2012 kita akan buka Cabang kembali di TangCity Mall
yooo kenalan di sini.. mau kasih saran or keluhan.. Silahkan..
Kalo ada kaskuser yang anggota Jatomi fitness silahkan gabung

dan ini untuk foto²nya yang dikuningan city
Spoiler for Picture:

Spoiler for Display:









JATOMI FITNESS
TangCity Mall
Jl. Jenderal Sudirman No.1
Neglasari Tangerang - Banten

Jam Operasional :
Senin - Jumat ( 06:00 s/d 12:00 ) sampai malam hari
Sabtu ( 06:00 s/d 21:00 )
Minggu/Libur ( 08:00 s/d 20:00 )

Jam Operasional yang akan Buka di TANGCITY Mall

Enjoyable fitness begins with:
State-of-the-art equipment|Body Studio(Group Exercise)|Mind Studio(Yoga)|Energy Studio(Spin class)|Nutrional support programme|Luxury Member lounge with free WiFi and computer access|Indoor running track|Functional training area|Luxurios changing rooms|Sauna/steam rooms|Extended opening hours

ALL this and MORE...at JATOMI fitness
Where we give..a little bit more..for a lot less

COME AND JOIN before end of November 2012 (Club open) This promo is limited to a few people.
For further info contact :

Ahmad Soehairu
+ 021 951 347 89
+ 08891500019
yg di kuningan city bulanan dan pendaftaran brp duit om
foto2 nya kaya nya di luar ya gan?
WELCOME TO JATOMI FITNESS

Thank you for your interest in a Jatomi Fitness membership as a benefit for ..............................Jatomi Fitness originated from Health & Fitness in Poland. Founded in 2008 by James Balfour (son of Mike Balfour – founder of Fitness First) and Tony Cowen (Fitness First UK Operations Director).

With more than 30 clubs in Central and Eastern Europe (Polandia, Romania, Bulgaria, Czech and Turki). In 2012 we come in Asia and starting our 1st club in Tang City, the most prestigious mall in the area. The expansions are bigger in the coming year.


The Team has created an energetic and friendly environment where all of our members and guests will feel equally at home. We are dedicated to making your fitness experience an exceptional one. We know that our members are our most valuable resource.

offers a wide range of state of the art cardiovascular equipment and multi-purpose strength training systems including core training solutions. Join and you will have full access to our wide range of studio classes, designed to suite all our members needs including; Yoga, Pilates, Pump, Combat, Circuit Training, Cycling/Spinning, Abs class, Boot Camp, Aerobics, Salsa, Dance and many other classes!

For More information about our facilities and benefits of membership, please visit www.poland.com/en and have your virtual tur started!

COMPANY BENEFITS:

A healthy lifestyle impacts every part of your day-to-day work environment. Corporate Wellness Programs translate into fewer injuries, less human error, and a more harmonious office environment. They also let you know that your organization is concerned about your general health and well-being.

A good Corporate Wellness Program will also help reduce stress, which the United Nations has called "the 20th Century Disease." A large majority of office workers complain that their job is stressful - a problem that affects all levels within an organization.

Stress from the workday also affects our personal relationships and activities. Human beings are just not designed to magically morph into someone else as we leave our work environment.

Studies show that A healthy workforce is usually thought to be more productive and healthy employees can save your company money. That’s why the Jatomi Team offers a Corporate sponsorship programme which is perfect for companies of any size. A corporate sponsorship programme can help your company:

•\tProvide a value benefit for your employees
•\tIncrease staff retention
•\tIncrease employee productivity and morale
•\tReduce absenteeism
•\tIncrease company profitability

MEMBERSHIP BENEFITS:

We at Jatomi Fitness more than happy to assist on your journey to healthy lifestyle. The membership package can be choose of:

Option 1: Company Invoice \t

 Free Toiletries\t
 Free Group Classes\t
 Free KeyFit, EatFit, MindFitProgramme\t

1:1 Personal Trainer at affordable price\t

Option 2: Employee Credit Card

 Free Toiletries
 Free Group Classes
 Free KeyFit,EatFit,MindFitProgramme


1:1 Personal Trainer at affordable price



Membership Type \t No Towel\t

Start up Fee\t Rp 289.000

Monthly\t Rp 296.000
\t
Yearly\t Rp 3.552.000\t



Membership Type Towel

Start up Fee Rp 289.000

Monthly Rp 346.000

Yearly
Rp 4.152.000


Once you have read through the information, please contact us to discuss your requirements further. I look forward to welcoming you and your employees to Jatomi Fitness Tang City.



Yours sincerely

Benedictus Purbo Hartyanto
Country Manager



TERMS AND CONDITIONS:


1.The Membership gives you access to Jatomi Fitness, Tanggerang City Mall.

2.Jatomi Fitness notices and posters to be put up on notice board on monthly bases.

3.Jatomi Fitness promotional flyers will be distributed once a month to the employee.

4.Email campaign and internal memo will be sent out initially at the set up.

5.Provisions will be made for Jatomi Fitness Membership Consultant to handle queries and complete membership agreement for those interested.

6.Jatomi Fitness must approve in writing all communication where Jatomi Fitness is mentioned and/or membership is detailed.

7.The above offer is applicable to all your employees at the time of enrollment. They will be required to produce their current and valid staff employment indentification card and a certificate of employment issued by Human Resources Department of the company.

8.‘Choice Member’ are able to freeze after period of 3 months from the start of their membership and during that period the member will be charged appropriate fee that set by the home club.

9.Jatomi Fitness can provide Wellness Day and promotional events which can be discussed with the General Manager.

10.A Jatomi Fitness membership consultant will complete a comprehensive Needs Analysis per member in order to identify each individual staff member’s requirement. Jatomi Fitness will be then in a position to accurately advise the next steps.

11.All other terms and condition apply; membership shall be for minimum of 12 months.


On behalf of the company;


Name\t\t :_____________________________
Position\t :_____________________________
Signature\t :_____________________________
Date\t\t :_____________________________


COME AND JOIN before end of November 2012 (Club open) This promo is limited to a few people.
For further info contact :

Ahmad Soehairu
+ 021 951 347 89
+ 08891500019
Quote:Original Posted By six.stringz
foto2 nya kaya nya di luar ya gan?


Ea Gan Abis nya Ga da Bahan Lagi





Quote:Original Posted By nitramm
yg di kuningan city bulanan dan pendaftaran brp duit om


Membership Type No Towel\t

Start up Fee\t Rp 289.000

Monthly\t Rp 296.000

Yearly\t Rp 3.552.000\t


Membership Type Towel

Start up Fee Rp 289.000

Monthly Rp 346.000

Yearly Rp 4.152.000



Sory Baru Bales Gan Maklum Ane Newbie

Hal2 yg hrs diperbaiki

Ada beberapa hal yg harus dibenahi Jatomi jika ingin bersaing dgn fitness berstandar internasinal lainnya.

1.Mohon sediakan pengaduk kopi sekali buang, jgn 1 sendok dipakai rame2 spt skrg.
2.Towel kalo sudah basah (kna keringat ataupun air) seringkali berbau tidak sedap, masa minta tuker towel saja ngga boleh ...
3.Air Shower sangat kecil (sangat memalukan utk ukuran gym internasional)
4.Sabun di shower kerap kali habis, Pernah pengalaman saya sabun di 6 shower habis semuanya.

Demikian masukan2 dr saya, Mudah2an bisa ter"Realisasi" pembenahannya
Quote:Original Posted By ryunosuke12820
Ada beberapa hal yg harus dibenahi Jatomi jika ingin bersaing dgn fitness berstandar internasinal lainnya.

1.Mohon sediakan pengaduk kopi sekali buang, jgn 1 sendok dipakai rame2 spt skrg.
2.Towel kalo sudah basah (kna keringat ataupun air) seringkali berbau tidak sedap, masa minta tuker towel saja ngga boleh ...
3.Air Shower sangat kecil (sangat memalukan utk ukuran gym internasional)
4.Sabun di shower kerap kali habis, Pernah pengalaman saya sabun di 6 shower habis semuanya.

Demikian masukan2 dr saya, Mudah2an bisa ter"Realisasi" pembenahannya


Dear,Agan ryonosuke12820
Terima kasih sebelumnya telah memilih jatomi fitness sebagai sarana tempat olah raga anda, mengenai permasalahan yang di alami agan ryonosuke12820 kami mohon maaf atas permasalahan yang terjadi dan tentunya menjadi motivasi kami untuk terus memperbaiki management kami sehingga tidak terjadi kembali permasalahan yang dialami oleh pelanggan kami.
untuk kritikannya sangat membangun sekali untuk kami, saya selaku Staff MC mewakili dari Jatomi Fitness akan coba saya sampaikan report kepihak management kami.

Sebelum dan sesudahnya kami ucapkan terima kasih atas informasinya, sehingga kami bisa terus memperbaiki pelayanan kepada pelanggan kami. Terima kasih.


PT. PURE JATOMI FITNESS

Alpian, Membership Consultant Department
PT. Pure Jatomi Fitness
JATOMI FITNESS
TangCity Mall
Jl. Jenderal Sudirman No.1
Neglasari
Tangerang - Banten

Thumbs up 

november 2012, desember 2012, januari 2013.. ??
yah semoga 20 januari 2013 benaran buka ngak mundur lagi, kalau gak buka juga jatomi tangcity, saya mundur keanggotaan.. kelamaan..
yearly membershipnya ga ada diskon? sama kaya 12*monthly?
Mana ada member yang mau yearly kalo gitu
Quote:Original Posted By dooenk
november 2012, desember 2012, januari 2013.. ??
yah semoga 20 januari 2013 benaran buka ngak mundur lagi, kalau gak buka juga jatomi tangcity, saya mundur keanggotaan.. kelamaan..


Hahaha...gw jg nunggu lama baaaaaangets yg di kuningan city.. Setelah buka, jiaahhh kualitas nya kayak gitu. Banyak yg hrs diperbaiki khusus nya Front Desk yg pada "Kurang Ajar" sikapnya.
baca beberapa review dari fb -nya sama kaskus Jatomi Kuningan City belum maksimal banget ya kayaknya di segi pelayanannya? maklumlah mungkin baru juga. Smg bener2 cepet terealisasi dan cpet diperbaiki dari keluhan bbrp konsumen.

btw, ada promo kah disini? apa bisa tanpa harus terikat kontrak? rencana mau trial dulu 1 bulan. kalo oke lanjut.
Pelayanan Front Desk nya benar-benar mengecewakan !!

Masih mending tempat fitnes di pinggir jalan yg gembel tapi pelayanannya bagus

Kacau nih.. gmn sih menejemennya... itu front desk nya digaji kgk sih ??

Gaji uang atuh, jgn digaji pake suplemen...

Unhappy 

Quote:Original Posted By FE05atmajaya
Pelayanan Front Desk nya benar-benar mengecewakan !!

Masih mending tempat fitnes di pinggir jalan yg gembel tapi pelayanannya bagus

Kacau nih.. gmn sih menejemennya... itu front desk nya digaji kgk sih ??

Gaji uang atuh, jgn digaji pake suplemen...


Kamprett, maling teriak maling woy, liat link ini http://www.kaskus.co.id/post/51b1d86...d719454f000006