Tasikmalaya & Sekitarnya yang Hobby Mancing, Kenalan di Sini yuk..!!

Buat Om n Tante, Kaka n Ade yang hobby mancing, kenalan sini yuk.......

Siapa tau bisa ngajak2 ngtrip or ngasih tau spot temuan terbaru or sekedar share aja.

Pertama tama perkenalkan
Nama : Deni
Alamat : Tasikmalaya
Spot biasanya : (kalo di laut)- muara laut cijulang, sma spot fishing wild fresh water lainnya

Silahkan buat yg lain ya............
misi gan kalo mu buat thread lapor dulu sama om RL aka La.Lieur
kalo dah dapet izin di pajang dah izinnya biasanya
terus baca rulers dlu gmana kalo mu buat thread, takutnya tar di hapus ma RL
nah loh...
gak mesti lapor kali gan...

liat aja nih :
RULES ABOUT THREAD

Spoiler for Rules Thread:
Quote:Original Posted By
Buat Om n Tante, Kaka n Ade yang hobby mancing, kenalan sini yuk.......

Siapa tau bisa ngajak2 ngtrip or ngasih tau spot temuan terbaru or sekedar share aja.

Pertama tama perkenalkan
Nama : Deni
Alamat : Tasikmalaya
Spot biasanya : (kalo di laut)- muara laut cijulang, sma spot fishing wild fresh water lainnya

Silahkan buat yg lain ya............






haloo mang Deni saya juga dari Tasikmalaya. bole nih kapan'' kita trip bareng )
abdi gaduh alat pancing na tp teu aya batur mancing na jadi males...
tp mun aya nu ngajak mah hayu wae, asal ulah jauh jauh teuing wenya

Thumbs up 

Quote:Original Posted By cacingtaneuh
abdi gaduh alat pancing na tp teu aya batur mancing na jadi males...
tp mun aya nu ngajak mah hayu wae, asal ulah jauh jauh teuing wenya




hayu atuh kang bade kamana ada ide?

Mas brow gaduh reusep epan jago kangge ngusep lauk emas teu?

Pami gaduh, bagi-bagi atuh..
Quote:Original Posted By onelie23

di mana tasiknya kang?




haloo mang Deni saya juga dari Tasikmalaya. bole nih kapan'' kita trip bareng )


Quote:Original Posted By cacingtaneuh
abdi gaduh alat pancing na tp teu aya batur mancing na jadi males...
tp mun aya nu ngajak mah hayu wae, asal ulah jauh jauh teuing wenya


biasa na sok mancing kamana tara jauh da paling sekitaran tasik ? Di balong atw di alam liar?
Quote:Original Posted By yooogiiiiii

Mas brow gaduh reusep epan jago kangge ngusep lauk emas teu?

Pami gaduh, bagi-bagi atuh..


coba cek di dieu brow
http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=1533261

Trip situ cilambu manonjaya

Sedikit penampakan wild fishing gan !

trip mancing

Urang rencanakeun mancing ka Kidul ah? bade muara, hayu.. atanapi laut lepas (katengah)
biaya mah emang lmayan awis (saur simkuring), mung pami sasarengan mah sigana bakal rada mirah..
abdi sering nguseup ka tengah mah ka daerah Pameungpeuk, garut, margi aya pun nini di ditu, gampil urusan penginapan na.. bilih aya nu bade, hayu urang raketkeun silaturahmi ah.
Hayu ahhh.. pemanasan mah di Situ Gede we heula... hehe...



Quote:Original Posted By ga.anx.katincax
Hayu ahhh.. pemanasan mah di Situ Gede we heula... hehe...

Spoiler for asik:


asik kitu mang siga nu seru eung
Quote:Original Posted By aki2titasik

asik kitu mang siga nu seru eung


Ini lebih asik gan hehe..

Spoiler for "Lokasi Genah Calik":