KASKUS

Quote:Original Posted By Olaymako

As your request,






The Pics of Kaskus members with Thai stars were shown in Pantip (The largest Website in Thailand) ....


(I was not the one who showed the pictures there, "Pikachu " did

"Pikachu " is the Pantip member that always follow the news of Thai stars that go aboard, especially the Thai stars in China)


They (Pantip member) 're talking about the Indonesian fans that were very nice to the Thai stars.

http://www.pantip.com/cafe/chalermth...A12511903.html



waahhh thx u so much khun olaymako for the translation...now we can understand what they said in the video,and it's very good to hear that they(the stars,the director and others) like to see our enthusiasm for the movie..
I hope they will continue on doing this in our country

============================================
last time when suckseed movie was screening in Indonesia..one of the Pantip member is post our pic too in Pantip ^^ khun Catzie told us and give us the link about suckseed movie in Indonesia..
I think there are many Thais who are not the kaskus members read this thread.
I think it good that the films make us closer.
Quote:Original Posted By satorn
I think there are many Thais who are not the kaskus members read this thread.
I think it good that the films make us closer.


Yes maybe they are silent reader here..hehe..but if they want to join in here, we'll very welcome to them : )
Yes this from this thai movie lover's thread made us closer and i'm glad that there are some thai kaskuser who are very kind to share their time to post and share a lot of information in here
Thailand-Indonesia
i saw thai movie ads in kaskus advertising

here
Spoiler for 1:
Quote:Original Posted By cahbhgfurniture
Masa gan? kek ny ga pernah liat coming soon ny di blitz, ini film kan dah lama tayang d blitz dah 2 bln lbh kek ny, lg an blitz pelit" tayang film thai ny kurang peminat x yeh jd krg untuk hehehe mari lestarikan film" thai


Quote:dr twitter thaimovid : Coming soon "The Melody" @blitzmegaplex distributed by @jivemovies
Tinggal ditgu filmnya di blitz tar
Quote:Original Posted By syikaka
Tinggal ditgu filmnya di blitz tar



Is the movie " The Melody" is coming soon at Blitz?
I like this movie even it's quite a sad one.






(Click CC for ENG-SUB)




Worrawech Danuwong (Dan) and Pariyachat Limthammahisorn






Spoiler for Pics of Movie location set:
Quote:Original Posted By Olaymako

Is the movie " The Melody" is coming soon at Blitz?
I like this movie even it's quite a sad one.


Yes,from what i saw on twitter..they said "The Melody" will coming soon in Indonesia's theatre..but still don't know the date exactly..
WOW it's very nice location
thx for the Mae Hong Sorn Province's picture it's really-really a very beautiful place
halo agan2
mau tanya the countdown film ttg apa?
ketagihan pelmnya peach pachara sjak nonton suckseed, berlanjut ke billionaire, trus sama ktna ada pelm ttg itu
aku cri kok susah y -,-
ada yg tau?
Quote:Original Posted By runarunarun
halo agan2
mau tanya the countdown film ttg apa?
ketagihan pelmnya peach pachara sjak nonton suckseed, berlanjut ke billionaire, trus sama ktna ada pelm ttg itu
aku cri kok susah y -,-
ada yg tau?


Blm release gan itu film the countdown..jadi memang blm bisa dicari..hehe

Ini lanjutan dr 9entertaint..
another video from 9entertain in Indonesia but still no subs

Spoiler for M&G:
Quote:Original Posted By syikaka
Blm release gan itu film the countdown..jadi memang blm bisa dicari..hehe



owalah begitu

makasi gan,, ehhehehe
dah lama ga ngepost d sini
ga terlalu ngikutin yg baru2 juga
cm download yg udah ada
n nonton yg dah d DL

agan sista... ane br nonton Bedside Detective ma Little Comedian ni
Bedside Detective keren,
alur cerita ada,
konyol koplak gila nya lengkap
hehe

dan Little Comedian,
ane ga nyangka ni film bakal bikin ane angkat jempol pooolll
ane kira cm film komedi Thai biasa
tp ternyata keren abiiiiiis


7 something -Indonesia Premiere (2) - 9 Entertain (15/8/2012)


Quote:Original Posted By Olaymako
Is the movie " The Melody" is coming soon at Blitz?
I like this movie even it's quite a sad one.






(Click CC for ENG-SUB)




Worrawech Danuwong (Dan) and Pariyachat Limthammahisorn






Spoiler for Pics of Movie location set:




waaah,,.,,,, asik dah ada filem baru lagi......
kayaknya romance romacne remaja gitu nih filem..

pengen nunggu yg kayak Suckseed n ATM nih...
gan nubi minta saran dong film thailand yang drama romantis percintaan unyu unyu kayak hello stranger ma bangkok traffic love story yang layak tonton apa ya? ga harus film baru gan lama gak apa2 tapi ya jangan jadul amat, dbntu ya agan2 ..
gan, ane juga lg kepincut film thailand nih
ijin gabung dimari yaaa

skalian mau numpang nanya gan, ad yg tau ga nyari subny Lulla Man? ud muter" daritadi ngga dapet" gan
klo ad boleh donk d share gan , hehe, makasii
Quote:Original Posted By Ganesha.Smaga
gan nubi minta saran dong film thailand yang drama romantis percintaan unyu unyu kayak hello stranger ma bangkok traffic love story yang layak tonton apa ya? ga harus film baru gan lama gak apa2 tapi ya jangan jadul amat, dbntu ya agan2 ..


hweheh
coba nonton suckseed sama 1st love gan xD
Quote:Original Posted By Ganesha.Smaga
gan nubi minta saran dong film thailand yang drama romantis percintaan unyu unyu kayak hello stranger ma bangkok traffic love story yang layak tonton apa ya? ga harus film baru gan lama gak apa2 tapi ya jangan jadul amat, dbntu ya agan2 ..


coba ini :
Crazy little thing called love
Seasons change
ATM Erruk Error

Quote:Original Posted By gustris
gan, ane juga lg kepincut film thailand nih
ijin gabung dimari yaaa

skalian mau numpang nanya gan, ad yg tau ga nyari subny Lulla Man? ud muter" daritadi ngga dapet" gan
klo ad boleh donk d share gan , hehe, makasii


Quote:Original Posted By aegan_yuji



Lulla Man
Spoiler for POSTER:


Quote:Original Posted By aeganyuji
INFO : NO REQUEST HERE, hal ini sesuai dengan peraturan Forum Movies, harap maklum



Kayaknya dah cukup jelas tuh postingan TS dimari
Quote:Original Posted By syikaka
coba ini :
Crazy little thing called love
Seasons change
ATM Erruk Error








Kayaknya dah cukup jelas tuh postingan TS dimari



yes or no 2 kabarnya bakalan ada ya gan?
Quote:Original Posted By reza355


ane kira dia aseli korea eh orang thai toh..
yang jadi emak cwnya kali gan (ane gatau itu namanya siapa -,-)

selanjutnya GTH bakal ngeluarin apaan lagi inih?



Emaknya si Nichkhun itu .. yang jadi Ibunya si Tante ituu lohh .. yg dateng ke apartemennyaa
Quote:Original Posted By runarunarun
yes or no 2 kabarnya bakalan ada ya gan?


Kalau gak salah gak bakal ada di blitz gan..
Kalau di thainya sendiri sih udah release, CMIIW
Sering2 aja pantau twitter @blitzmegaplex