Forex open for investor ( profit 10% monthly forever )

BOSAN DENGAN BUNGA BANK YANG 10% / TAHUN ???
MAU BUKA USAHA TAPI TAKUT RUGI ???


..YANG JELAS AJA DECH..


kami melayani jasa FOREX bagi anda investor yang ingin mendapatkan untung setiap bulannya , hanya duduk diam dirumah maka uang akan kami transfer setiap bulan...FOR JABODETABEK

10% INCOME EVERY MONTH , DEPOSIT CASH BACK 100%

ILUSTRASI :

1. ANDA HANYA CUKUP MEMBERIKAN UANG KEPADA KAMI
2. UANG YANG ANDA BERIKAN AKAN KAMI MAINKAN DI BISNIS FOREX
3. ANDA HANYA CUKUP MENUNGGU 2 BULAN
4. SETELAH ITU UANG AKAN KAMI TRANSFER SETIAP BULAN SEBESAR 10% DARI MODAL YANG ANDA BERIKAN


CONTACT PERSON :

0812 9850 4190
PIN BB : 320 FED 46



FAQ

Q : yakin ga nich bro...nanti tipu2 lagi uang udah saya setor nanti tiap bulannya g disetor ke ane uang di bawa lari
A : hahaha...untuk investor pasti nantinya akan saya ajak kerumah saya dan sebelum memberikan uang kepada kami nanti kita akan bikin SURAT PERJANJIAN DIATAS MATERAI ( untuk jumlah diatas 100jt + notaris )

Q : perjanjiannya berlaku berapa lama gan ?
A : masa berlaku perjanjian habis ketika saya meninggal dunia gan...selamanya

Q : Klo rugi gmn gan nanti uang saya tdk disetor ?
A : TIDAK ADA KATA RUGI BRO

Q : Misalkan saya ingin menarik uang yang sudah saya deposit ke agan gmn ?
A : bisa bro paling lambat 7 hari dan uang deposit akan kami kembalikan 100%

Q : gan misalkan saya tinggal di luar kota gmn ?
A : karena bisnis ini menyangku uang diharapkan dari pihak agan yang datang ketempat kami


KUNJUNGI LAPAK ANE GAN :

RENTAL PS3 DIRUMAH

JUAL GAME HDD PS3 ANTAR KE RUMAH

SEWA PS3 UNTUK KEPERLUAN RENTAL

MONSTER FISH ONLINE SHOP SERVED ORDER JAVA AND BALI ISLAND

RENTAL MOBIL MURAH

TERUS TERANG DISINI SAYA BUTUH BANTUAN DARI OM ADMIN AND OM MODERATOR , MOHON DITINDAK LANJUTI UNTUK PARA KASKUSER YANG ASAL2 LAN MEMBERIKAN BRP KEPADA SAYA , MOHON DIBERIKAN PERINGATAN DAN HUKUMAN YANG SETIMPAL ,,, JUJUR SAJA SELAMA SAYA DI KASKUS SAYA TIDAK PERNAH MENIPU , SAYA MENDAPATKAN GRP ATAS KEJUJURAN DAN KERJAKERAS SAYA BUKAN DARI HASIL BELI GRP , BISA DICEK DISEMUA LAPAK DAGANGAN SAYA APA ADA CUSTOMER YANG PERNAH MERASA TERTIPU DENGAN JUALAN SAYA , MOHON KIRANYA ADMIN KASKUS DAN MODERATOR FORUM BISA MENANGGAPI KELUHAN DARI SAYA..THX BE FOR
reserved
reserved
sudah berapa lama di forex? ada statment trading di myfxbook?
Quote:Original Posted By ilham.wibowo


- delete -

Q : Klo rugi gmn gan nanti uang saya tdk disetor ?
A : TIDAK ADA KATA RUGI BRO

- delete -



Kata-kata nya bagus gan,,
ijin nge quote ya
Quote:Original Posted By jonibotak
sudah berapa lama di forex? ada statment trading di myfxbook?


sudah lebih dari 3 tahun trading...mohon maaf saya tdk bs dicantumkan karena bersifat rahasia (data perusahaan) thx.
gelar tiker dulu disini sambil mantau2 gan..
siapa tau aja cocok dan menjanjikan..
Quote:Original Posted By ilham.wibowo
BOSAN DENGAN BUNGA BANK YANG 10% / TAHUN ???
MAU BUKA USAHA TAPI TAKUT RUGI ???


..YANG JELAS AJA DECH..


kami melayani jasa FOREX bagi anda investor yang ingin mendapatkan untung setiap bulannya , hanya duduk diam dirumah maka uang akan kami transfer setiap bulan...FOR JABODETABEK

10% INCOME EVERY MONTH , DEPOSIT CASH BACK 100%

ILUSTRASI :

1. ANDA HANYA CUKUP MEMBERIKAN UANG KEPADA KAMI
2. UANG YANG ANDA BERIKAN AKAN KAMI MAINKAN DI BISNIS FOREX
3. ANDA HANYA CUKUP MENUNGGU 2 BULAN
4. SETELAH ITU UANG AKAN KAMI TRANSFER SETIAP BULAN SEBESAR 10% DARI MODAL YANG ANDA BERIKAN


CONTACT PERSON :

0812 9850 4190
PIN BB : 320 FED 46



FAQ

Q : yakin ga nich bro...nanti tipu2 lagi uang udah saya setor nanti tiap bulannya g disetor ke ane uang di bawa lari
A : hahaha...untuk investor pasti nantinya akan saya ajak kerumah saya dan sebelum memberikan uang kepada kami nanti kita akan bikin SURAT PERJANJIAN DIATAS MATERAI ( untuk jumlah diatas 100jt + notaris )

Q : perjanjiannya berlaku berapa lama gan ?
A : masa berlaku perjanjian habis ketika saya meninggal dunia gan...selamanya

Q : Klo rugi gmn gan nanti uang saya tdk disetor ?
A : TIDAK ADA KATA RUGI BRO

Q : Misalkan saya ingin menarik uang yang sudah saya deposit ke agan gmn ?
A : bisa bro paling lambat 7 hari dan uang deposit akan kami kembalikan 100%

Q : gan misalkan saya tinggal di luar kota gmn ?
A : karena bisnis ini menyangku uang diharapkan dari pihak agan yang datang ketempat kami


Your Scam Meter Results


Based on your responses, we note the following “red flag” warnings:

Question 1: Which of the following best describes the investment?
A promissory note: Investors who consider buying promissory notes need to check them out thoroughly. Unlike many investments today, promissory notes sound simple and safe, and appear to be an attractive alternative to volatile stocks. However, while promissory notes can be legitimate investments, some promissory notes sold widely to individual investors are not. FINRA’s Investor Alert on promissory notes provides tips on how to spot legitimate promissory notes and protect yourself from promissory note scams.

Question 2: How did you learn about the investment opportunity?
From an unsolicited (spam) email: Because sending out millions of emails is so cheap, it takes just a few people to fall for an investment scam to make it return a profit. Don’t be one of those people. The best way to avoid being taken in by email investment scams is to ignore the message. A cardinal rule of investing is never rely solely on information you receive through an unsolicited source, be it a text message, email, fax, or phone call.

Question 3: What have you been told about the investment?
Is guaranteed: There are no guarantees in investing. Unlike savings, investing always carries risk of some kind, including risk that you may lose your principal.

Question 4: Who is selling the investment?
A person not registered or licensed to sell the investment: You need to be on high alert if the person isn’t licensed to sell the investment, because that person is operating outside of the regulations that are designed to protect investors like you. While registration doesn’t guarantee honesty or skill, it shows that the seller is working within the regulations, and you will have much better ways to address problems if anything goes wrong. Before you do business with the person, check them out with securities regulators using FINRA BrokerCheck.

Sumber : http://apps.finra.org/meters/1/scammeter.aspx


Quote:Original Posted By MonicaKeylav
Your Scam Meter Results


Based on your responses, we note the following “red flag” warnings:

Question 1: Which of the following best describes the investment?
A promissory note: Investors who consider buying promissory notes need to check them out thoroughly. Unlike many investments today, promissory notes sound simple and safe, and appear to be an attractive alternative to volatile stocks. However, while promissory notes can be legitimate investments, some promissory notes sold widely to individual investors are not. FINRA’s Investor Alert on promissory notes provides tips on how to spot legitimate promissory notes and protect yourself from promissory note scams.

Question 2: How did you learn about the investment opportunity?
From an unsolicited (spam) email: Because sending out millions of emails is so cheap, it takes just a few people to fall for an investment scam to make it return a profit. Don’t be one of those people. The best way to avoid being taken in by email investment scams is to ignore the message. A cardinal rule of investing is never rely solely on information you receive through an unsolicited source, be it a text message, email, fax, or phone call.

Question 3: What have you been told about the investment?
Is guaranteed: There are no guarantees in investing. Unlike savings, investing always carries risk of some kind, including risk that you may lose your principal.

Question 4: Who is selling the investment?
A person not registered or licensed to sell the investment: You need to be on high alert if the person isn’t licensed to sell the investment, because that person is operating outside of the regulations that are designed to protect investors like you. While registration doesn’t guarantee honesty or skill, it shows that the seller is working within the regulations, and you will have much better ways to address problems if anything goes wrong. Before you do business with the person, check them out with securities regulators using FINRA BrokerCheck.

Sumber : http://apps.finra.org/meters/1/scammeter.aspx





Q 1 , 2 : i learn already 3 years and also i already have 6 investor now , and i never have a problem with all my investor

Q 3 : WE GUARANTED ALL YOUR MONEY 100% SAFE , AND ALSO WRITTEN ON PAPER

Q 4 : im the one who running all your money in forex , u just wait and every month the benefit will come
Quote:Original Posted By ilham.wibowo
Q 1 , 2 : i learn already 3 years and also i already have 6 investor now , and i never have a problem with all my investor

Q 3 : WE GUARANTED ALL YOUR MONEY 100% SAFE , AND ALSO WRITTEN ON PAPER

Q 4 : im the one who running all your money in forex , u just wait and every month the benefit will come



Your Scam Meter Results

Based on your responses, we note the following “red flag” warnings:

Question 1: Which of the following best describes the investment?
A promissory note: Investors who consider buying promissory notes need to check them out thoroughly. Unlike many investments today, promissory notes sound simple and safe, and appear to be an attractive alternative to volatile stocks. However, while promissory notes can be legitimate investments, some promissory notes sold widely to individual investors are not. FINRA’s Investor Alert on promissory notes provides tips on how to spot legitimate promissory notes and protect yourself from promissory note scams.

Question 2: How did you learn about the investment opportunity?
From an unsolicited (spam) email: Because sending out millions of emails is so cheap, it takes just a few people to fall for an investment scam to make it return a profit. Don’t be one of those people. The best way to avoid being taken in by email investment scams is to ignore the message. A cardinal rule of investing is never rely solely on information you receive through an unsolicited source, be it a text message, email, fax, or phone call.

Question 3: What have you been told about the investment?
Is guaranteed: There are no guarantees in investing. Unlike savings, investing always carries risk of some kind, including risk that you may lose your principal.

Question 4: Who is selling the investment?
A person not registered or licensed to sell the investment: You need to be on high alert if the person isn’t licensed to sell the investment, because that person is operating outside of the regulations that are designed to protect investors like you. While registration doesn’t guarantee honesty or skill, it shows that the seller is working within the regulations, and you will have much better ways to address problems if anything goes wrong.

Question 5: What have you been told about the investment?
Has been purchased by many other investors: This is a form of persuasion called “social consensus.” It works well because we often rely on what other people are doing when deciding what we want to do, and because we are social beings and have a strong need to belong to successful groups. Frequently this statement is made to make you think that everyone else thinks the investment is a good deal, even though no one may be profiting except the fraudster.

Question 5: Which of the following best describes the investment?
“Risk-free” or “guaranteed”: There is no "risk free" investment. Offers of "guaranteed" investments are a red flag.

Quote:Sumber : http://apps.finra.org/meters/1/scammeter.aspx


selamat siang
selamat sore
Quote:Original Posted By ilham.wibowo
sudah lebih dari 3 tahun trading...mohon maaf saya tdk bs dicantumkan karena bersifat rahasia (data perusahaan) thx.

ok, kalo begitu kesimpulan saya anda trader sekelas nurcahyo, soemitro, suaidi dan sandy tumewa
Bismillah
seperti ini biasanya trader yg kalau lagi terfloating minus. Atau memang tidak pernah berbisnis di forex dan ngaku2 bisa bisnis diforex. Angan-angan dibayar oleh angan-angan mas bro.
Quote:Original Posted By ilham.wibowo


sudah lebih dari 3 tahun trading...mohon maaf saya tdk bs dicantumkan karena bersifat rahasia (data perusahaan) thx.


Biarpun lebih dari 20 th trading , kalo loss terus dan sering MC ya percuma bro , masih mending 1 th trading tapi porift terus...




EA Profit Maker,Konsisten & Profit Stabil

maaf om ts cuma mao kasih tau ke yg lainnya yg posting di lapak si om TS
(hehehe sok tua deh saya make kasih tau )

ini sebenernya yah om TS yg lain cuma mao sama2 ngingetin kok
kalo instrumen trading forex terhindar dari kata buaian
tidak ada rugi
CMIIW
tapi kalo ada yg bata itu kurang tau apa dendam pribadi atau gimana

om TS ini rahasia aja neh om
dari pada om nyari investor baru di kaskus ini
mendingan dana sendiri dikelola biar kalo untung ga usah bagi2 yang lain om
ntar kan kalo om kaya dan sekitar om miskin
om bisa mengatur semuanya loh
kalo ada kata tidak aman, tinggal pindah atau migrasi tuh semua orang yang bikin tidak aman, kan orang kaya

selamat menuju kesuksesan om TS
Quote:Original Posted By william.perkasa
seperti ini biasanya trader yg kalau lagi terfloating minus. Atau memang tidak pernah berbisnis di forex dan ngaku2 bisa bisnis diforex. Angan-angan dibayar oleh angan-angan mas bro.


Quote:Original Posted By uinvesta
biarpun lebih dari 20 th trading , kalo loss terus dan sering mc ya percuma bro , masih mending 1 th trading tapi porift terus...




ea profit maker,konsisten & profit stabil





wkwkwkwkwkwk...klo rugi ane ga bikin ni thread om
Quote:Original Posted By ruhe8
maaf om ts cuma mao kasih tau ke yg lainnya yg posting di lapak si om ts
(hehehe sok tua deh saya make kasih tau :yb )

ini sebenernya yah om ts yg lain cuma mao sama2 ngingetin kok
kalo instrumen trading forex terhindar dari kata buaian
tidak ada rugi
cmiiw
tapi kalo ada yg bata itu kurang tau apa dendam pribadi atau gimana

om ts ini rahasia aja neh om
dari pada om nyari investor baru di kaskus ini
mendingan dana sendiri dikelola biar kalo untung ga usah bagi2 yang lain om
ntar kan kalo om kaya dan sekitar om miskin
om bisa mengatur semuanya loh
kalo ada kata tidak aman, tinggal pindah atau migrasi tuh semua orang yang bikin tidak aman, kan orang kaya :yb

selamat menuju kesuksesan om ts



bener kata agan...sorry ya oppotunity ini ane close..tdnya ane cm mau bantu kaskuser yg msh mengalami kerugian dalam forex..tp gara2 hal yg blm pernah ane buat ane udah di judge penipu..

thread closed for investor from kaskus
Quote:Original Posted By ilham.wibowo

thread closed for investor from kaskus


umur pamm nya singkat bener gan.