KASKUS

Game Walkthrough | 14 November 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Batman : Arkham Origins Walkthrough by Gamefront.com

    Become the Dark Knight Detective with the text and video walkthrough for Batman: Arkham Origins, the third in the “Arkham” series and returning Bruce Wayne to his early days in the cape and cowl.

    When Black Mask offers a huge cash sum to kill the Batman, villains come out of the woodwork to claim the prize and ice the bat. The stealth and brawling gameplay of Arkham Asylum and Arkham City is back and improved, with even more deadly bosses to contend with. Get all our vigilante tips and boss-fighting tricks in the guide below.


    Walkthrough lebih detail dapat dilihat disini.

    >Read more...
    -------------------------------------------------------------

ym: mydigitalbox01@yahoo.com | email: digitalbox01@gmail.com | sms: 087878039273 | facebook

Check Our Online Updated Game List @ Google
Silahkan request via email atau langsung dithread ini untuk mendapatkan info2 dan list game terbaru kami



Silahkan kunjungi Blog kami untuk update yg lebih cepat
Game Walkthrough | 14 November 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • LEGO : Marvel Super Heroes Walkthrough by Gamefront.com

    Save the day in Lego Marvel Super Heroes with our step-by-step guide, showing you have to solve every puzzle throughout all 15 missions. Unlike the films, every major Marvel hero joins together in one massive mash-up — Spider-Man, Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, and so many more are all included.

    The marvelous instructioneers of Game Front are at your disposal, guiding curious adventurers through each challenge with clear solutions. You’ll need to use each hero’s powers to defeat the bad guys and save the universe. Get all the answers below.


    Walkthrough lebih detail dapat dilihat disini.

    >Read more...
    -------------------------------------------------------------

ym: mydigitalbox01@yahoo.com | email: digitalbox01@gmail.com | sms: 087878039273 | facebook

Check Our Online Updated Game List @ Google
Silahkan request via email atau langsung dithread ini untuk mendapatkan info2 dan list game terbaru kami



Silahkan kunjungi Blog kami untuk update yg lebih cepat
bro,AC IV blackflag udh ada? temen ane kok udh maen yah
Quote:Original Posted By Daedrics
bro,AC IV blackflag udh ada? temen ane kok udh maen yah


Halo bro,

AC IV baru ada versi P2Pnya. Kemungkinan versi scene-nya menyusul dalam waktu dekat.

Game Walkthrough | 15 November 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Battlefield 4 Walkthrough by Gamefront.com

    The world is on the brink of war, but that’s nothing a combination of rifles, rocket launchers, tanks and air strikes won’t fix. Prove your dominance over every tricky combat situation and don’t get lost in the chaos — follow our instructions for a swift victory.

    Learn more about the new features of EA’s fourth massive military shooter with Game Front’s thoughts on the BF4 beta, or get started right with some essential multiplayer tips.


    Walkthrough lebih detail dapat dilihat disini.

    >Read more...
    -------------------------------------------------------------

ym: mydigitalbox01@yahoo.com | email: digitalbox01@gmail.com | sms: 087878039273 | facebook

Check Our Online Updated Game List @ Google
Silahkan request via email atau langsung dithread ini untuk mendapatkan info2 dan list game terbaru kami



Silahkan kunjungi Blog kami untuk update yg lebih cepat
Game News | 15 November 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Project CARS – McLaren Vehicles Video

    Slightly Mad Studios telah merilis trailer terbaru dari game Project CARS. Kali ini memperlihatkan mobil McLaren MP4. Personal opinion, this game truly promising! worth to wait



    >Read more...
    -------------------------------------------------------------

ym: mydigitalbox01@yahoo.com | email: digitalbox01@gmail.com | sms: 087878039273 | facebook

Check Our Online Updated Game List @ Google
Silahkan request via email atau langsung dithread ini untuk mendapatkan info2 dan list game terbaru kami



Silahkan kunjungi Blog kami untuk update yg lebih cepat
Game News | 15 November 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • THIEF – Stories from The City

    Square Enix dan Eidos Montreal kembali merilis trailer terbaru dari game THIEF. Game ini dijadwalkan akan hadir pada tanggal 25 Februari 2014 mendatang.



    >Read more...
    -------------------------------------------------------------

ym: mydigitalbox01@yahoo.com | email: digitalbox01@gmail.com | sms: 087878039273 | facebook

Check Our Online Updated Game List @ Google
Silahkan request via email atau langsung dithread ini untuk mendapatkan info2 dan list game terbaru kami



Silahkan kunjungi Blog kami untuk update yg lebih cepat
Game Update | 16 November 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • F1 2013 Update 3 and 4

    Release Name : F1.2013.Update.3.and.4-RELOADED
    Size : 341 MB

    Changelogs :

    No changelogs for this release


    Link For Download : Click Here

    >Read more...
    -------------------------------------------------------------

ym: mydigitalbox01@yahoo.com | email: digitalbox01@gmail.com | sms: 087878039273 | facebook

Check Our Online Updated Game List @ Google
Silahkan request via email atau langsung dithread ini untuk mendapatkan info2 dan list game terbaru kami



Silahkan kunjungi Blog kami untuk update yg lebih cepat
Game News | 16 November 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Battlefield 4 Ultra Setting

    Zurvv telah memposting video yang memperlihatkan game Battlefield 4 dengan settingan ultra pada resolusi 3840×2160.



    >Read more...
    -------------------------------------------------------------

ym: mydigitalbox01@yahoo.com | email: digitalbox01@gmail.com | sms: 087878039273 | facebook

Check Our Online Updated Game List @ Google
Silahkan request via email atau langsung dithread ini untuk mendapatkan info2 dan list game terbaru kami



Silahkan kunjungi Blog kami untuk update yg lebih cepat
Game News | 16 November 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Official Call of Duty : Ghosts Live-Action Trailer

    Activision telah merilis live action trailer dari game Call of Duty : Ghosts menampilkan aktris Megan Fox.



    >Read more...
    -------------------------------------------------------------

ym: mydigitalbox01@yahoo.com | email: digitalbox01@gmail.com | sms: 087878039273 | facebook

Check Our Online Updated Game List @ Google
Silahkan request via email atau langsung dithread ini untuk mendapatkan info2 dan list game terbaru kami



Silahkan kunjungi Blog kami untuk update yg lebih cepat
gan, FM 2014 nya kok masih fake player ya??

FM 2014

gan, FM 2014 nya kok masih fake player ya?
krack real playernya ada ga?
Quote:Original Posted By feifei21
gan, FM 2014 nya kok masih fake player ya??


Quote:Original Posted By feifei21
gan, FM 2014 nya kok masih fake player ya?
krack real playernya ada ga?


Halo2 bro,

FM 2014 sepertinya memang harus menunggu update dulu. Tapi sejauh ini bisa jalan tanpa masalah kan?

Segera kami infokan setelah updatenya hadir

Game Update | 17 November 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Batman : Arkham Origins Update v20131106

    Release Name : Batman.Arkham.Origins.Update.v20131106-RELOADED
    Size : 178 MB

    Changelogs :

    No changelogs for this release


    Link For Download : Click Here

    >Read more...
    -------------------------------------------------------------

ym: mydigitalbox01@yahoo.com | email: digitalbox01@gmail.com | sms: 087878039273 | facebook

Check Our Online Updated Game List @ Google
Silahkan request via email atau langsung dithread ini untuk mendapatkan info2 dan list game terbaru kami



Silahkan kunjungi Blog kami untuk update yg lebih cepat
Game Update | 17 November 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Saints Row IV DLC Unlocker

    Release Name : Saints.Row.IV.DLC.Unlocker-RELOADED
    Size : 2.15 KB

    Changelogs :

    Note : This release allows you to unlock 2 additional DLCs. Our initial release along with update 5 is required to unlock all the DLCs

    DLCs included:

    Saints Row Episode 4 – Preorder DLC
    Saints Row IV – Commander-In-Chief Pack
    Saints Row IV – Volition Comics Pack
    Saints Row IV – The Rectifier
    Saints Row IV – The Executive Privilege Pack
    Saints Row IV – Team Fortress 2 Pack
    Saints Row IV – Brady Games Pack
    Saints Row IV – Grass Roots Pack
    Saints Row IV – Presidential Pack
    Saints Row IV – Dubstep Expansion Pack
    Saints Row IV – GAT V Pack
    Saints Row IV – Wild West Pack
    Saints Row IV – Enter the Dominatrix

    New in this release:

    Saints Row IV – The Super Saints Pack
    Saints Row IV – Pirate Booty Pack


    Link For Download : Click Here

    >Read more...
    -------------------------------------------------------------

ym: mydigitalbox01@yahoo.com | email: digitalbox01@gmail.com | sms: 087878039273 | facebook

Check Our Online Updated Game List @ Google
Silahkan request via email atau langsung dithread ini untuk mendapatkan info2 dan list game terbaru kami



Silahkan kunjungi Blog kami untuk update yg lebih cepat
gan ane mau pesen game, posisi ane surabaya gan...

oh iya skalian tanya, WATCH DOG udah ada ata belom ya gan?

ane ngebet banget sama game ini gan
Minta list game dunk bro..kirim by email

fransiskusricky86@gmail.com

Thnks
Quote:Original Posted By kidigrimmjow
gan ane mau pesen game, posisi ane surabaya gan...

oh iya skalian tanya, WATCH DOG udah ada ata belom ya gan?

ane ngebet banget sama game ini gan


Halo bro,

Watchdog sepertinya ada penundaan rilis untuk PC.

Infonya sih, baru akan dirilis di 2014.

Quote:Original Posted By elnino10
Minta list game dunk bro..kirim by email

fransiskusricky86@gmail.com

Thnks


Halo bro,

Listnya sudah kami kirimkan ya.

Kami tunggu pesanannya.

Terima kasih

Game Update | 18 November 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • LEGO : MARVEL Super Heroes Cheats and Bonus Unlocker

    Release Name : LEGO.MARVEL.Super.Heroes.Cheats.and.Bonus.Unlocker-BAT
    Size : 5.95 MB

    Changelogs :

    Note : Today we present you with a cheats and bonus code unlocker. We unlocked the codes by modifying the game exe file. You can enter them through the Extras menu while in-game. There are over 100 codes unlocked by this, and not all of them have any immediate function, so feel free to experiment and enjoy


    Link For Download : Click Here

    >Read more...
    -------------------------------------------------------------

ym: mydigitalbox01@yahoo.com | email: digitalbox01@gmail.com | sms: 087878039273 | facebook

Check Our Online Updated Game List @ Google
Silahkan request via email atau langsung dithread ini untuk mendapatkan info2 dan list game terbaru kami



Silahkan kunjungi Blog kami untuk update yg lebih cepat
Game Release | 18 November 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Earth 2140 HD

    1 DVD5 | Strategy | Reality Pump Studios

    Earth.2140.HD-HI2U
    >Read more...
    -------------------------------------------------------------
  • Baldur's Gate II - Enhanced Edition

    1 DVD5 | RPG Strategy | Overhaul Games, Beamdog

    Baldurs.Gate.II.Enhanced.Edition-RELOADED
    >Read more...
    -------------------------------------------------------------
  • Contrast

    1 DVD5 | Adventure Platformer | Compulsion Games

    Contrast-RELOADED
    >Read more...
    -------------------------------------------------------------
  • X Rebirth

    2 DVD5 | Strategy | Egosoft

    X.Rebirth-RELOADED
    >Read more...
    -------------------------------------------------------------
  • Deadfall Adventures

    2 DVD5 | FPS | Farm 51

    Deadfall.Adventures-RELOADED
    >Read more...
    -------------------------------------------------------------
  • Blood Knights

    1 DVD5 | Action RPG | Deck13 Interactive GmbH

    Blood.Knights-HI2U
    >Read more...
    -------------------------------------------------------------

ym: mydigitalbox01@yahoo.com | email: digitalbox01@gmail.com | sms: 087878039273 | facebook

Check Our Online Updated Game List @ Google
Silahkan request via email atau langsung dithread ini untuk mendapatkan info2 dan list game terbaru kami



Silahkan kunjungi Blog kami untuk update yg lebih cepat