KASKUS

sugeng enjing sederek sedoyo


posted by : donegan
Quote:Original Posted By Seven^s|n
sugeng enjing sederek sedoyo


posted by : donegan


weleh weleh sampun diwalik
sugeng enjing gan

#pejuangbangsa
Quote:Original Posted By madiuncity


weleh weleh sampun diwalik
sugeng enjing gan

#pejuangbangsa


sugeng sonten niki kang mas
pripun niki wartone njenengan

posted by : donegan

sugeng siyang sederek mediun
monggo di ogleng maleh trite


ogleng kih kromone opo yo
kulo badhe ngejang gan

namung ples setunggal niki hlo saestu
Sugeng enjing poro dulur...
Kulo nderek tanglet nggeh...
RITEK niku artosipun nopo lur?matursuwon
sugeng rawuh
sugeng midangetaken
sugeng enjang sederek warga regional madiun
sugeng sonten
wonten tiyange nopo mboten dateng mriki?
sugeng enjang sederek
sundul rumiyin nggih
Quote:Original Posted By sacrosact
sugeng enjang sederek warga regional madiun


Quote:Original Posted By ilphanismee
sugeng sonten
wonten tiyange nopo mboten dateng mriki?


Quote:Original Posted By madiun.sakti
sugeng enjang sederek
sundul rumiyin nggih


sugeng sonten sedherek sedoyo
niki teseh wonten tiyangipun
Quote:Original Posted By puguh17






sugeng sonten sedherek sedoyo
niki teseh wonten tiyangipun


sak niki mpun sugeng siyang
wonten terus nek tiyang datheng mriki
monggo di ramekaken trit niki kersane mboten sepi
Quote:Original Posted By ilphanissme


sak niki mpun sugeng siyang
wonten terus nek tiyang datheng mriki
monggo di ramekaken trit niki kersane mboten sepi


Lha sakniki mpun sugeng sonten meleh lho man
Niki geh pun rame enten njenengan
Quote:Original Posted By puguh17


Lha sakniki mpun sugeng sonten meleh lho man
Niki geh pun rame enten njenengan


sak niki mpun dalu
monggo gek ndang di unjuk kopinipun
Quote:Original Posted By ilphanissme


sak niki mpun dalu
monggo gek ndang di unjuk kopinipun


Kulo mboten angsal nenggak kopi
Quote:Original Posted By puguh17


Kulo mboten angsal nenggak kopi


nenggak baygon mawon kersane sehat walafiat
delete mawon mboten nopo2
mboten sengojo triplex kolo wau
sepuntene kulo triplex
sinyal kembut2
Quote:Original Posted By ilphanissme
sepuntene kulo triplex
sinyal kembut2


Njeh kulo mangertos menawi ngateniko wanci post'e dados kathah

---

Matursuwun Gusti, Ngayogyokarto diparingi teles
Quote:Original Posted By puguh17


Njeh kulo mangertos menawi ngateniko wanci post'e dados kathah

---

Matursuwun Gusti, Ngayogyokarto diparingi teles


dados rejeki nek makaten niku
-
dateng mriki malah tasik panas
-
jawah mek sedelo kolo wingi puniko