[sinau boso jowo] mlebet mriki ngagem boso kromo

Sugeng rawuh kawula sedoyo kemawon dateng thread Sinau bareng2 boso kromo-kromo inggil.

Quote:thread menika dipersembahke kagem ngelestarik ake boso kromo-kromo inggil ingkang sampun di lalekake tiyang2 jaler .. mugo2 migunani...

angger-angger

1. posting ngagem boso kromo (boso liyane angsal di kagem yen mboten ngertos kromone: mangke di benerne kalih seng saget)
2. mboten angsal posting namung emothicon nopo simbol kemawon
3. saget ditambahi wekdal mlampah...

Sumonggo nderek aken..
kagem ts niki yen wonten perlu
kagem ts maleh
gak entok petromax kie
Quote:Original Posted By pasukan_mati
gak entok petromax kie


ingkang sae "mboten angsal petromax menika"
Quote:Original Posted By pasukan_mati
gak entok petromax kie


mboten angsal kadose kang
kulo nggeh nunut mlebet mriki,.. lan sumonggo kito nderek ngelestarik aken bareng - bareng...
[QUOTE='[OPTION];331808215']

mboten angsal kadose kang
[/QUOTE]

sampun pinter sampean, wonten lowongan guru dateng mriki..

Quote:Original Posted By Tersiksa
kulo nggeh nunut mlebet mriki,.. lan sumonggo kito nderek ngelestarik aken bareng - bareng...


bareng - bareng = sareng- sareng
Diparingi topik kemawon gan. Mbahas nopo ngoten ben sae.

^
boso kromo ku mawut gan. Sa iso ne
Quote:Original Posted By letnankimi
Diparingi topik kemawon gan. Mbahas nopo ngoten ben sae.

^
boso kromo ku mawut gan. Sa iso ne


Quote:boso kromo ku mawut gan. Sa iso ne = boso kromo kulo mboten sae gan, sak sagetipun kemawon

wah sae niku... kagem plaris kemawon meniko kang..., mangke yen sampon kathah tiyange ... saged di rembug...

yeng ngenten niki kumpul2 sekalian mirsane wayang dados sae ... nggeh mboten..
wilujeng sonten kangmas mbakyu sedoyo

kulo nderek lenggah teng mriki nggih

kulo ahmad sholikin
Ts namine sinten
salam knal sedoyo
kulo nggeh pengen ajar boso kromo

kersane nak pas ketemu Sri Sultan Hamengkubuono X saget ngobrol ingkang sae
Quote:Original Posted By versawa
wilujeng sonten kangmas mbakyu sedoyo

kulo nderek lenggah teng mriki nggih



ojo malih lenggahan
nglekar nggih angsal koq
Quote:Original Posted By nico_robin
kulo nggeh pengen ajar boso kromo

kersane nak pas ketemu Sri Sultan Hamengkubuono X saget ngobrol ingkang sae


peningsete kulo pripun jeng
njenengan tampi nopo mboten
Quote:Original Posted By versawa
wilujeng sonten kangmas mbakyu sedoyo

kulo nderek lenggah teng mriki nggih



monggo2 mlebet, pun di gelarne tikar , ngunjuk nopo niki?
kopi kerso nopo mboten?

Quote:Original Posted By Lemmoe
kulo ahmad sholikin
Ts namine sinten
salam knal sedoyo


nami kulo bambang setyawan salam kenal (kromone opo yo- salam ngertos? )

Quote:Original Posted By nico_robin
kulo nggeh pengen ajar boso kromo

kersane nak pas ketemu Sri Sultan Hamengkubuono X saget ngobrol ingkang sae


wah sae tenan niku niate...

monggo di lanjutaken...
Quote:Original Posted By Lemmoe
peningsete kulo pripun jeng
njenengan tampi nopo mboten


peningsete sampean sek pundi? :
Quote:Original Posted By Lemmoe
peningsete kulo pripun jeng
njenengan tampi nopo mboten


wow .... nembe trisno nopo pripun menika?....

Quote:Original Posted By Lemmoe
ojo malih lenggahan
nglekar nggih angsal koq


nglekar kui nopo kang? (kulo mboten ngertos)
Quote:Original Posted By peningset
peningsete sampean sek pundi? :


la niki peningset e pun medal..: kok enggal2 id nipun .. taksih anyar ketingale..
Quote:Original Posted By madnesse
monggo2 mlebet, pun di gelarne tikar , ngunjuk nopo niki?
kopi kerso nopo mboten?



nami kulo bambang setyawan salam kenal (kromone opo yo- salam ngertos? )



wah sae tenan niku niate...

monggo di lanjutaken...



maturnuwun pujianipun
Quote:Original Posted By madnesse
wow .... nembe trisno nopo pripun menika?....



nglekar kui nopo kang? (kulo mboten ngertos)


tri sutrisno? :