KASKUS

Quote:Original Posted By istiaji


suwun Om infonya.. :cekkantong: :O


Tirev kabel doble kan Om? Masih baca2 reperensi cari cara yg episien tur murah...
Jane holder e sing kanan di bolong lebokke saklar revo lawas iso mlebu wong bentuke podo..
Besok ada kopdargab anak2 cb150r di jogja om... ikut gak?
Quote:Original Posted By fansteradhi


iyo,,bukak cabang ng borobudur juga kyane -__-
mau awan wes dadi,,lagi arep tak gowo bali,, kok ora los tnagane,
tak balikke meneh,, saiki wis normal

yo wis mantab maneh nek ngunu........

Quote:Original Posted By istiaji


Tirev kabel doble kan Om? Masih baca2 reperensi cari cara yg episien tur murah...
Jane holder e sing kanan di bolong lebokke saklar revo lawas iso mlebu wong bentuke podo..
Besok ada kopdargab anak2 cb150r di jogja om... ikut gak?


Iyo yah....nel tirev kabel 2 juga
Nek nggo revo njur ngodel2 sing asline kui...??
Wah nggah ah, rencana arep dolan ng pasar......
Quote:Original Posted By ucenkembung

yo wis mantab maneh nek ngunu........



Iyo yah....nel tirev kabel 2 juga
Nek nggo revo njur ngodel2 sing asline kui...??
Wah nggah ah, rencana arep dolan ng pasar......


iyo dibobok om, nunggu tutor dr mazped.com..
Holder 2nd nya cepek ya om di pasar...
Quote:Original Posted By istiaji


iyo dibobok om, nunggu tutor dr mazped.com..
Holder 2nd nya cepek ya om di pasar...


biasane nek holder asline kui bahane atos bgt je
nek dibobok asal2an samare malah remuk/retak.....
ayo dolan ng pasar mas..........
Quote:Original Posted By ucenkembung


biasane nek holder asline kui bahane atos bgt je
nek dibobok asal2an samare malah remuk/retak.....
ayo dolan ng pasar mas..........


hehe, mikire nek casing holdere tok sing dibobok kan sesuk2 golek gantine gampang tur murah..
Ayo Om kontak aku +628562933989 (WA)
Quote:Original Posted By istiaji


hehe, mikire nek casing holdere tok sing dibobok kan sesuk2 golek gantine gampang tur murah..
Ayo Om kontak aku +628562933989 (WA)

Nggonku sing mung nggo saklar rong ewunan isih awet..........
Mau bar dolan pasar mas......golek as selah nggo Honda C50.
Quote:Original Posted By ucenkembung
Boleh usulnya mas bro.........
Klo yg udah post photo ntar tak lebokkne ng pekwan........

langsung. tak foto vixione sek.
Quote:Original Posted By mistikers

langsung. tak foto vixione sek.


Photo ne ora mung brompite thok gan.....karo sampeyan sisan.......
Quote:Original Posted By ucenkembung

Nggonku sing mung nggo saklar rong ewunan isih awet..........
Mau bar dolan pasar mas......golek as selah nggo Honda C50.


nunggu review pemakaian di atas 2 bulan Om, hehe..
Malah kepikiran projie apa kepepet pasang AE led/neon biasa tempel di reflektor aja gara2 budget minim... :
Quote:Original Posted By istiaji


nunggu review pemakaian di atas 2 bulan Om, hehe..
Malah kepikiran projie apa kepepet pasang AE led/neon biasa tempel di reflektor aja gara2 budget minim... :


Nek honda s90 pasangi HID iso ra gan?

AE led kui nggo opo to mas?
Quote:Original Posted By happy_honda


Nek honda s90 pasangi HID iso ra gan?

AE led kui nggo opo to mas?


Ng Indo opo tho sg raiso...........
Pasang lampu sg nggo karbid ae..luwih gawul....
Quote:Original Posted By ucenkembung


Ng Indo opo tho sg raiso...........
Pasang lampu sg nggo karbid ae..luwih gawul....



Waaha...mengko diarani dokar liwat nek mbengi
Quote:Original Posted By happy_honda



Waaha...mengko diarani dokar liwat nek mbengi


Lha kan saiki awan bengi kudu urip lampune......
Share ajah tumpakan'e mbiyen.........
Spoiler for hokyaa:
sing do go vixion ki ndak sok muni ngiiinnggg nyaring kae tp suwi njur engko ilang dewe???
duduk suara injeksen ne lho...

iki muni gek wingi sabtu pas go touring neng grabag pdhal bar tak serpis??

ada yg tau kenapa?? tp saiki kuq ura muni ki
Quote:Original Posted By cinnoe
sing do go vixion ki ndak sok muni ngiiinnggg nyaring kae tp suwi njur engko ilang dewe???
duduk suara injeksen ne lho...

iki muni gek wingi sabtu pas go touring neng grabag pdhal bar tak serpis??

ada yg tau kenapa?? tp saiki kuq ura muni ki


mungkin kipas radiatore kui mas'e..........
Nggonku perasaan rung tau muter kipase kui..............
Quote:Original Posted By ucenkembung


mungkin kipas radiatore kui mas'e..........
Nggonku perasaan rung tau muter kipase kui..............


lha kwi knpo yo pak kira2??

tp saiki kuq ura muni yoo???
Quote:Original Posted By ucenkembung


mungkin kipas radiatore kui mas'e..........
Nggonku perasaan rung tau muter kipase kui..............


gonku kpk sering bgt murup yo pak kipase

po maneh nek pas dalan macet


Quote:Original Posted By yudha961


gonku kpk sering bgt murup yo pak kipase

po maneh nek pas dalan macet




iyo, kwi normal muni ne tehknisi ne garpu tala

dan starter yo yo angel pas wingi yo gara2 aki ne njaluk di setrum

arep tak ganti rego ne piro yo aki kering vixion merk yuasa?
Quote:Original Posted By cinnoe


iyo, kwi normal muni ne tehknisi ne garpu tala

dan starter yo yo angel pas wingi yo gara2 aki ne njaluk di setrum

arep tak ganti rego ne piro yo aki kering vixion merk yuasa?


emange aki kering biso disetrum po

ra dong nek aki vixy lha gonku drg tau ganti
×