KASKUS

walik
Quote:Original Posted By yudha961


nek filter oli ki pergantiane tiap 20rb km to pak

tak kiro ki tiap 10rb je

jarene nek nggo nggone scorpio biso diresiki lho pak


Sakjane rutin bar ganti oli ping 3.
Lha saiki nek service tulisan kembali service mung 2rb km je....
Boros nuu...................
mbiyen tiap 4rb km, lha saiki kok mung rongewu...........
---
Malah gak ngerti nek podho ro nggon kolojengking.....

Quote:Original Posted By yudha961
walik

Iki spam dudu yo................







Quote:Original Posted By ucenkembung

Sakjane rutin bar ganti oli ping 3.
Lha saiki nek service tulisan kembali service mung 2rb km je....
Boros nuu...................
mbiyen tiap 4rb km, lha saiki kok mung rongewu...........
---
Malah gak ngerti nek podho ro nggon kolojengking.....


Iki spam dudu yo................









kyne udu 2rb pak tp 3rb kilo

nggonku ae ra tau tak serviske buku servise kyne malah wis dipangan rayap tak goleki ra ketemu

paling ming rutin ganti oli+kadang2 cek banyu radiator

nek ngurus stnk ilang kiro2 telas pinten nggih pak
Quote:Original Posted By yudha961


kyne udu 2rb pak tp 3rb kilo

nggonku ae ra tau tak serviske buku servise kyne malah wis dipangan rayap tak goleki ra ketemu

paling ming rutin ganti oli+kadang2 cek banyu radiator

nek ngurus stnk ilang kiro2 telas pinten nggih pak

Lha aku serpis terakhir kui ng 29.9xx KM, lha tempelan sing ng motor kok kembali di 32.rebu Km. Nek buku servise wis ra tau tak gowo, sg penting rutin....wong bukune malah ilang. nek manual book'e sg isih ono.
-------
Nek biaya ganti stnk krn hilang kayane mung 50rebu sing tertera.....
Ning biaya lain2 akeh.....iso dadi sekitar 150K-200K.
Sing dienggo ngurus ng samsat :
1. Surat kehilangan dr kepolisian.
2. Kwitansi/bukti iklan kehilangan di surat kabar.
3. BPKP.
Motor musti dibawa pas pengurusan, nggo cek fisik.
CMIIW

Event Trabas Merapi Bhayangkara Magelang

Yang suka trabas monggo

Bhayangkara Merapi Adventure 2013
start/finish : Lapangan Pemda/pasturan Muntilan
rute : lereng merapi, extrim
Pendaftaran bisa sama saya
Quote:Original Posted By PriMitiV
Yang suka trabas monggo

Bhayangkara Merapi Adventure 2013
start/finish : Lapangan Pemda/pasturan Muntilan
rute : lereng merapi, extrim
Pendaftaran bisa sama saya


Mesti ruamene puuoolll iki mas.......
Mg2 ae sukses acarane..........aku wis gak dw mtr'e.......
Quote:Original Posted By ucenkembung

Lha aku serpis terakhir kui ng 29.9xx KM, lha tempelan sing ng motor kok kembali di 32.rebu Km. Nek buku servise wis ra tau tak gowo, sg penting rutin....wong bukune malah ilang. nek manual book'e sg isih ono.
-------
Nek biaya ganti stnk krn hilang kayane mung 50rebu sing tertera.....
Ning biaya lain2 akeh.....iso dadi sekitar 150K-200K.
Sing dienggo ngurus ng samsat :
1. Surat kehilangan dr kepolisian.
2. Kwitansi/bukti iklan kehilangan di surat kabar.
3. BPKP.
Motor musti dibawa pas pengurusan, nggo cek fisik.
CMIIW


biaya lain2 kui resmi/pungli pak

nek misal ra nggo bukti iklan pie yo pak
Quote:Original Posted By yudha961


biaya lain2 kui resmi/pungli pak

nek misal ra nggo bukti iklan pie yo pak


Kan syarat e kui mas. Nek ga komplit yo ga iso nu. Teko ning redaksi koran trs pasang iklan to mas
Quote:Original Posted By yudha961


biaya lain2 kui resmi/pungli pak

nek misal ra nggo bukti iklan pie yo pak

Nek resmi ra tak omongke ng kene mas...............
po maneh wis tak jelaske tho danane kae.......

Quote:Original Posted By happy_honda


Kan syarat e kui mas. Nek ga komplit yo ga iso nu. Teko ning redaksi koran trs pasang iklan to mas

Iyo....teko ng perwakilan koran saksak'e sing penting iklan nggo 3 ndino.
Paling sekitar10K-15K biayane.
Quote:Original Posted By ucenkembung


Punya Tiger kisaran harganya 100rebu mas...............
klo mau jalan2, mas aji srh sms ajah ntar sy anter.....


suwun Om infonya.. :cekkantong: :O
Quote:Original Posted By istiaji


suwun Om infonya.. :cekkantong: :O


Emang bs yah pake punya tiger......secara CB kan kabel gasnya ada dua.....


------
bikin sdr ae wis......murmer......
Mas ucen usul mas. pejwan nek didadeke pelataran motor2e cah2 magelang pie mas?
ben ketok apik pas buka pejwan..
hhe
Quote:Original Posted By mistikers
Mas ucen usul mas. pejwan nek didadeke pelataran motor2e cah2 magelang pie mas?
ben ketok apik pas buka pejwan..
hhe


Boleh usulnya mas bro.........
Klo yg udah post photo ntar tak lebokkne ng pekwan........
arep takon ki,, nek skrup gon klep ucul mlebu mesin,, ngasi ono suarane "kecrek" kui nek di go mlaku 2km alon2 ,, iso ngrusak komponen liyo gak yo? -____-
Quote:Original Posted By fansteradhi
arep takon ki,, nek skrup gon klep ucul mlebu mesin,, ngasi ono suarane "kecrek" kui nek di go mlaku 2km alon2 ,, iso ngrusak komponen liyo gak yo? -____-


Jajal dibuka dsk tutup klep sing ngisor.....nek honda bebek nggu kunci 17.
Mg2 mur'e metu.....ben ra ono resikone.
tak kiro nek mung alon2 ra popo mas......
Quote:Original Posted By ucenkembung


Jajal dibuka dsk tutup klep sing ngisor.....nek honda bebek nggu kunci 17.
Mg2 mur'e metu.....ben ra ono resikone.
tak kiro nek mung alon2 ra popo mas......


pitku scorpio pak,,
bengkel.e kon turun mesin arep dibongkar
resikone nek uwis tau bongkar piye pak?
aku wae ragu ro bengkele eh,, tak kon nyervis ne mbrebet,, pit.e tak go bali iseh mbrebet + metu suarane kui mau njur tak balikke,, saiki gek diopname ,,
khawatir karo mekanik.e sik amatir
Quote:Original Posted By fansteradhi


pitku scorpio pak,,
bengkel.e kon turun mesin arep dibongkar
resikone nek uwis tau bongkar piye pak?
aku wae ragu ro bengkele eh,, tak kon nyervis ne mbrebet,, pit.e tak go bali iseh mbrebet + metu suarane kui mau njur tak balikke,, saiki gek diopname ,,
khawatir karo mekanik.e sik amatir


Yo kudu mudun mesin kui.....
Resikone nek wis dibongkar....dadi ra prawan mnh.......
Le ndandakke nangdi tho.........????
Quote:Original Posted By ucenkembung


Yo kudu mudun mesin kui.....
Resikone nek wis dibongkar....dadi ra prawan mnh.......
Le ndandakke nangdi tho.........????


nang bengkel gawe rejo ,,sbelum pos polisi blondo klo dari magelang,,
jebule kancaku mbien neng bengkel kui master ckrame wis tau di bodolke
not recommended ,,marake mangkel
Quote:Original Posted By fansteradhi


nang bengkel gawe rejo ,,sbelum pos polisi blondo klo dari magelang,,
jebule kancaku mbien neng bengkel kui master ckrame wis tau di bodolke
not recommended ,,marake mangkel

Lha kui kan bengkel gede toh.........???
Pegawene akeh......, ng biasane nek garapan mtr sing angel sg nangani ngko sing wis senior kui......
Nek mung serpis2 biasa, po kasus mtr2 sg lumrah biasane digarap sg junior2....

Quote:Original Posted By ucenkembung

Lha kui kan bengkel gede toh.........???
Pegawene akeh......, ng biasane nek garapan mtr sing angel sg nangani ngko sing wis senior kui......
Nek mung serpis2 biasa, po kasus mtr2 sg lumrah biasane digarap sg junior2....



iyo,,bukak cabang ng borobudur juga kyane -__-
mau awan wes dadi,,lagi arep tak gowo bali,, kok ora los tnagane,
tak balikke meneh,, saiki wis normal
×