wilujeng wengi sadayana

mana sandro mana :

nungging heula nu anyar jadi pipis yeuh
Spoiler for all:


Hatur nuhun ka sadayana

nyuhunkeun pidu'a sareng kritik saran na bilih aya nu lepat ti abi

----

buat yg nyuruh nungging, sorry ye ane masih normal cyiinn
Quote:Original Posted By roronoasandro
Spoiler for "all":


Hatur nuhun ka sadayana

nyuhunkeun pidu'a sareng kritik saran na bilih aya nu lepat ti abi

----

buat yg nyuruh nungging, sorry ye ane masih normal cyiinn


wowow
mang roronoasandro jadi aktivis

sing sukses mang, menjadi panutan reg. Tasik tercinta ini

bade tumaros, ari pengumpulan berbagi buku kaskus teh dimana nyak? mumpung aya buku pelajaran seueur yeuh
wilujeng enjing sadaya
saat ini msh cerah
Quote:Original Posted By faishop
wilujeng enjing sadaya
saat ini msh cerah


wilujeng enjing juga
di rajapolah mah mendung dan tiris yeuh
Quote:Original Posted By roronoasandro
Spoiler for "all":



buat yg nyuruh nungging, sorry ye ane masih normal cyiinn


ya udah mau fullbar aja ke id yg ono

japrem gt ah
wow kk aktivis
selamat bertugas mang sandro



wilujeng wayah kieu
wilujeng enjing
ngiring nge post bade langsung ka Garut
mangga ah ka sadayana

pidu'a na nya :
Quote:Original Posted By frizal25
wilujeng enjing
ngiring nge post bade langsung ka Garut
mangga ah ka sadayana

pidu'a na nya :

mangga mang, wilujeng mudah2an sing salamat dugika tempat tujuan

ari nu sanes na shaum iraha ? abdi mah sabtu
Quote:Original Posted By ssa.ssiplanxton
ari nu sanes na shaum iraha ? abdi mah sabtu


muhun mang abi oge ngiring kanu mayor we sabtu abi ogen..

=========

oh enya untuk mang sandro selamat beraktiv aktiv ria di kaskus, mudah2an tidak menjadi beban dan santei serta tidak terlalu garang dalam mengeksekusi


wilujeng wayah kieu sadayana
selat buat mang sandro nu janten akvipis
diantos na
ningali di tukang baso dimana mana meni kat ka ngantri
selamat berpuasa buat yang merayakannya ya
Wilujeng siang menuju sore baraya....

Aya saha wae yeuh?




Menunggu batman @cinema21
Quote:Original Posted By ssa.ssiplanxton
Wilujeng siang menuju sore baraya....

Aya saha wae yeuh?




Menunggu batman @cinema21


walah sami abdi ge menunggu kalong rises @21

__________________________________________

Puasa sabtu nya ? . Ahh hoyong senen ngarah lami libur na
jadwal puasa miluan kanu pang telat na...
jadwal lebaran miluan kanu pang heula na...
wilujeung sonten sadaya
Quote:Original Posted By La.Lieur
jadwal puasa miluan kanu pang telat na...
jadwal lebaran miluan kanu pang heula na...


pemerintah dan muhammadiyah sepakat bahwa awal puasa di laksanakan setelah sahur
Quote:Original Posted By La.Lieur
jadwal puasa miluan kanu pang telat na...
jadwal lebaran miluan kanu pang heula na...


tah kitu mang.. eta gening mamang terang

=========
bai de wei tasik meni tiris kieu nya
Atas ane dopost

Marangga ah kasadayana dikantun heula sakdap deui mulai filmna
Wilujeng sonten
5 Hal nu matak ngabatalkeun Puasa :

1. NYIDUH
Nyiduh matak ngabatalkeun puasa, lamun nyiduh na keuna kana kelamin lawan jenis, trus ku urang di lamot deui.

2. SARE BEURANG
Sare beurang oge bisa ngabatakleun puasa amun sarena diluhureun awak batur anu lain muhrim. sedengkeun amun sare na di handapeun awak batur anu lain muhrim mah, sarua matak ngabatalkeun oge.

3. PAANTEL
paantel kalayan dihaja eujeung eusi BH anu beh kenca mantan kabogoh urang mangka bisa ngabatalkeun puasa komo bari di remes mah. sedengkeun mun paantel jeung nu beh katuhu, oge bisa ngabatalkeun puasa. tapi amun nyabak dua2 na,,ieu ge matak ngabatalkeun sih.

4. NGALUNGKEUN KOIN
Ngalungkeun koin, yen si Koin na keuna kana dada parawan, trus urang menta hampura kalayan ngahanjakalan bari jeung ngusap-ngusap kana dada tadi salila 2 jam, sabab karunya ka si parawan tadi, maka perbuatan tadi matak ngabatalkeun puasa.

5. DIUK
diuk sabari iseng ngasupkeun nasi padang kana jero baham komo tepikeun ka dua bungkus mah, eta jelas ngabatalkeun puasa. sedengkeun lamun diuk hungkul tapi bari jeung ngagoda budak parawan nu ngajual nasi padang, trus selingkuh jeung indung na, oge ngabatalkeun puasa.

repost... - Wilujeng saum baraya BTS...
Quote:Original Posted By La.Lieur
jadwal puasa miluan kanu pang telat na...
jadwal lebaran miluan kanu pang heula na...


mugi2 ayeunamah lebaran bareng
teu kos taun kamari nunggu pengumuman