KASKUS

@owebe..
taroh az pekiwan gan

waaah gk sabar nunggu therealTS
biar lounge ny dah jdi official ... wohoo


Quote:Original Posted By squadzone
ClockWorkMod Recovery
Samsung Galaxy Mini 2 ( GT-S6500 )

Current version : 5.2.0.8

download : Download

DO NOT MIRROR!

Flash via Odin3

What working :
ALL ( i think xD ) except READ KNOWN BUGS..

Known Bugs :
after using this CWM, Phone not reboot into system but always reboot into recovery again
this only happen if i reboot into recovery but not doing anything, just to see the CWM, if i flashing new kernel or rom, working fine..

this issue by pm2, i need to fix this so i can have cwm working fully...

ORIGINAL THREAD : MADTEAM


masih ragu ah..
nunggu ada review yg udah nyoba dluaan az
gmna step2 yg lbih jlas

:p

Quote:Original Posted By DERZ722
@owebe..
taroh az pekiwan gan

waaah gk sabar nunggu therealTS
biar lounge ny dah jdi official ... wohoo




masih ragu ah..
nunggu ada review yg udah nyoba dluaan az
gmna step2 yg lbih jlas


Have a smart phone
be a smart user

you can view all development from My Github, and for source i will upload until i got stable build..

After i got Stable CWM, maybe i will start to build CyanMobile eXperience for this device, since this deice is totally great update, and support many changes what i have done in CyanMobile Source, but Never Ask ETAs :P
Quote:Original Posted By squadzone
ClockWorkMod Recovery
Samsung Galaxy Mini 2 ( GT-S6500 )

Current version : 5.2.0.8

download : Download

DO NOT MIRROR!

Flash via Odin3

What working :
ALL ( i think xD ) except READ KNOWN BUGS..

Known Bugs :
after using this CWM, Phone not reboot into system but always reboot into recovery again
this only happen if i reboot into recovery but not doing anything, just to see the CWM, if i flashing new kernel or rom, working fine..


this issue by pm2, i need to fix this so i can have cwm working fully...

ORIGINAL THREAD : MADTEAM


baru di omongin dah nongol aja ,,,
maaf ya gan cuma mau memperkenalkan "squadzone(yanuar harry)"
Quote:Original Posted By DERZ722
@owebe..
taroh az pekiwan gan

waaah gk sabar nunggu therealTS
biar lounge ny dah jdi official ... wohoo




masih ragu ah..
nunggu ada review yg udah nyoba dluaan az
gmna step2 yg lbih jlas


jangan ragu gan ,, pengikutnya dah banyak , terutama di galaxy series

Oot

Quote:Original Posted By Readye
baru di omongin dah nongol aja ,,,
maaf ya gan cuma mau memperkenalkan "squadzone(yanuar harry)"


hahahaha, ane baru bikin ID lg, cz ID2 yg lama lupa passwordnya
Quote:Original Posted By Readye
jangan ragu gan ,, pengikutnya dah banyak , terutama di galaxy series


oke deh gan.. nnti tak coba..
yg mau sya tanyakan.. ane mke CWM nya galaxy ace + (S7500)
apa itu lgsung di instal az cwm jena nya?
(d.tindih)

dopost :hammer

Quote:Original Posted By Readye
jangan ragu gan ,, pengikutnya dah banyak , terutama di galaxy series


oke deh gan.. nnti tak coba..
yg mau sya tanyakan.. ane mke CWM nya galaxy ace + (S7500)
apa itu lgsung di instal az cwm jena nya?
(d.tindih)
Quote:Original Posted By DERZ722
oke deh gan.. nnti tak coba..
yg mau sya tanyakan.. ane mke CWM nya galaxy ace + (S7500)
apa itu lgsung di instal az cwm jena nya?
(d.tindih)


ya, langsung flash aja via odin..
Quote:Original Posted By squadzone
ClockWorkMod Recovery
Samsung Galaxy Mini 2 ( GT-S6500 )

Current version : 5.2.0.8

download : Download

DO NOT MIRROR!

Flash via Odin3

What working :
ALL ( i think xD ) except READ KNOWN BUGS..

Known Bugs :
after using this CWM, Phone not reboot into system but always reboot into recovery again
this only happen if i reboot into recovery but not doing anything, just to see the CWM, if i flashing new kernel or rom, working fine..


this issue by pm2, i need to fix this so i can have cwm working fully...

ORIGINAL THREAD : MADTEAM

akhrnya da jg yg bwat jena pgn nyoba tp nggu da yg nyoba dlu...heheheh...wah trnyata agan yanuar harry toh ane dh sering dgr nama agan..hehehe..
absen pagi
lama ga main ke mari udah berkembang jauh ini thread

Quote:Original Posted By squadzone
ClockWorkMod Recovery
Samsung Galaxy Mini 2 ( GT-S6500 )

Current version : 5.2.0.8

download : Download

DO NOT MIRROR!

Flash via Odin3

What working :
ALL ( i think xD ) except READ KNOWN BUGS..

Known Bugs :
after using this CWM, Phone not reboot into system but always reboot into recovery again
this only happen if i reboot into recovery but not doing anything, just to see the CWM, if i flashing new kernel or rom, working fine..


this issue by pm2, i need to fix this so i can have cwm working fully...

ORIGINAL THREAD : MADTEAM


wah udah nongol juga aslinya...mau coba tapi nanti malem harus kkl sampe minggu,next week ane coba deh
Benar manah nih warnax 256k ato 16m
gan ane mw nanya nh ane lpa cara rootnya da yg bkin ane bingung nh itu di odin kom PIT di isi ma file pa ko ane nyoba ga da file yg bsa dimasukin di folder odin 3 it....thx gan...
CMW udah hadir,terus kapan custom room nya nih gasabar hehe?
Quote:Original Posted By mr.chepay
gan ane mw nanya nh ane lpa cara rootnya da yg bkin ane bingung nh itu di odin kom PIT di isi ma file pa ko ane nyoba ga da file yg bsa dimasukin di folder odin 3 it....thx gan...


ODIN bukan buat nge root gan, itu buat install cwm or flashing rom, klo buat nge root beda lagi

Recommended Rooting

Recommended Root flashable zip

Download Here

Flash via CWM FOR JENA (TESTED BY ME)

for User who having problem that i mentioned in previous post, should try to update stock firmware using one package edition, this good for rearrange all partitions inside device..

CWM problem FIXED, yea.. xD

next step, USB storage full function from CWM, :P
Quote:Original Posted By squadzone
Recommended Root flashable zip

Download Here

Flash via CWM FOR JENA (TESTED BY ME)

for User who having problem that i mentioned in previous post, should try to update stock firmware using one package edition, this good for rearrange all partitions inside device..

CWM problem FIXED, yea.. xD

next step, USB storage full function from CWM, :P


ini apa gan?cara gunainya gimana?
Quote:Original Posted By dedytnk
ODIN bukan buat nge root gan, itu buat install cwm or flashing rom, klo buat nge root beda lagi
oia ya...hahaha...ane lpa...padahal udah pernah iya mksdnya bwt flash cwm yg baru gan...heheheheh....itu gmna yakolom PIT di isi ma file apa atw dikosongn ja...
Quote:Original Posted By squadzone
Recommended Root flashable zip

Download Here

Flash via CWM FOR JENA (TESTED BY ME)

for User who having problem that i mentioned in previous post, should try to update stock firmware using one package edition, this good for rearrange all partitions inside device..

CWM problem FIXED, yea.. xD

next step, USB storage full function from CWM, :P


widih.. kren... mkin rame nih trit
coba dlu aaahhhh
eh gan.. bgaimana kalo hh ane udah d.root,
apa msti d.flash dlu?
kan sblum nya mke cwm glace +,,
mhon pncerahan om gan

Exclamation Warning

Quote:Original Posted By mr.chepay
oia ya...hahaha...ane lpa...padahal udah pernah iya mksdnya bwt flash cwm yg baru gan...heheheheh....itu gmna yakolom PIT di isi ma file apa atw dikosongn ja...


Apapun yg ente lakukan dengan menggunakan ODIN, JANGAN PERNAH SENTUH ATAU MENGISI KOLOM PIT DENGAN FILE, BIARKAN KOSONG,

Kolom itu hanya untuk experience user, dan not noob friendly xD
om...kalo nancepin kabel data dari jena ke mac, kok gak detect apa² ya
cuma kebaca LOST.DIR aja
mau niatan isi lagu, foto dari mac.. akhirnya pake bluetooth, lama om


oiya...cara bikin new folder di menu gallery gak bisa ya om
go go