KASKUS

malem gan

klo di surabaya ceker pedes sing puenak nangdi ya ?
Rweegk, ero menyenk ora?
Quote:Original Posted By Oozee
Rweegk, ero menyenk ora?

menyenk sopo? bakul es tape iku ta? biyen pas jaman kuliah awal2 sering banget mrono, tapi saiki wis ga tau blas...bakule jik nang ngarepe pom bensin iku ta? opo wis pindah?
Quote:Original Posted By dave9

sing bener mie 55


iyo seh
macem e ngalah ngalah i nomer e bakpia patok ae

Quote:Original Posted By lastiko
bebek kremes sing nang PTT cedak telkom iku buka jam piro?


bebek memetha ta?
iku bukak e bengi tok om
jam 6an sampek jam 10an

lek isuk nang kono Soto Cak Ikin
wenak pisan iku sotone

Quote:Original Posted By Oozee
Rweegk, ero menyenk ora?


menyeng lek gak salah gae arek2 SMA podo cangkruk nang kunu
lek gak salah
share maneh ah
langganan ku mangan isuk2

Spoiler for NASI BAKAR BAPONTAR:
Quote:Original Posted By BlackSaltiva
share maneh ah
langganan ku mangan isuk2

Spoiler for "NASI BAKAR BAPONTAR":


iki yo mantebh cuman porsine mek titik...kudu tuku 2 baru wareg...hahaha

nang jalan kembar yo ono restoran malaysia jenenge Sabindo, buka mulai jam 7 isuk sampe jam 10 bengi, panganane nek menurutku lumayan se, cuman regane rodo menusuk hati
Quote:Original Posted By BlackSaltiva
share maneh ah
langganan ku mangan isuk2

Spoiler for "NASI BAKAR BAPONTAR":


iki yo mantebh cuman porsine mek titik...kudu tuku 2 baru wareg...hahaha

nang jalan kembar yo ono restoran malaysia jenenge Sabindo, buka mulai jam 7 isuk sampe jam 10 bengi, panganane nek menurutku lumayan se, cuman regane rodo menusuk hati
Quote:Original Posted By BlackSaltiva
share maneh ah
langganan ku mangan isuk2

Spoiler for "NASI BAKAR BAPONTAR":


iki yo mantebh cuman porsine mek titik...kudu tuku 2 baru wareg...hahaha

nang jalan kembar yo ono restoran malaysia jenenge Sabindo, buka mulai jam 7 isuk sampe jam 10 bengi, panganane nek menurutku lumayan se, cuman regane rodo menusuk hati
cak.. ning.. aku nunut share yo
maeng aku mari mangan lontong balap
sakjane rasane gak uenak nuemen. tp panggone ruesik n higienis

wis langsung ae tontok'en poto iki :

Spoiler for lontong balap durung ambyar:


Spoiler for lontong balap wis ambyar:


ya'opo gan, penampilane ciamik sorrow kan??

panggone nang jemur andayani ngarep kantor pos seberang kali
jenenge lontong balap depan kantor pos
regone lontong balap + es degan + sate kerang 10 tusuk + krupuk blek 2 total 13ewu

salam teko arek rungkut


@^
lontong balape sing nang kunu kuwi kaki 5 opo depot cak?
Quote:Original Posted By wifey
cak.. ning.. aku nunut share yo
maeng aku mari mangan lontong balap
sakjane rasane gak uenak nuemen. tp panggone ruesik n higienis

wis langsung ae tontok'en poto iki :

Spoiler for lontong balap durung ambyar:


Spoiler for lontong balap wis ambyar:


ya'opo gan, penampilane ciamik sorrow kan??

panggone nang jemur andayani ngarep kantor pos seberang kali
jenenge lontong balap depan kantor pos
regone lontong balap + es degan + sate kerang 10 tusuk + krupuk blek 2 total 13ewu

salam teko arek rungkut

aku bingung iki

wes eruh ga enak kok yo di share ???
Quote:Original Posted By zougix
aku bingung iki

wes eruh ga enak kok yo di share ???


sek ta cak, iku mungkin maksude enak cuman ga nemen2....ancen nek digawe ngunu dadi ambigu artine hehehe
Quote:Original Posted By wifey
cak.. ning.. aku nunut share yo
maeng aku mari mangan lontong balap
sakjane rasane gak uenak nuemen. tp panggone ruesik n higienis

wis langsung ae tontok'en poto iki :

Spoiler for lontong balap durung ambyar:


Spoiler for lontong balap wis ambyar:


ya'opo gan, penampilane ciamik sorrow kan??

panggone nang jemur andayani ngarep kantor pos seberang kali
jenenge lontong balap depan kantor pos
regone lontong balap + es degan + sate kerang 10 tusuk + krupuk blek 2 total 13ewu

salam teko arek rungkut


Quote:Original Posted By lastiko
sek ta cak, iku mungkin maksude enak cuman ga nemen2....ancen nek digawe ngunu dadi ambigu artine hehehe


lah tulisane ga uenak nuemen berarti ancur lak'an rosone
gan ada yang tau Warung Wadur Kedai Kincir sekarang pindah kemana? kemaren kesana yang di Jl Ketintang 200 namanya kok ganti bukan Warung Wader Kedai Kincir ya? Terus menu utamanya yaitu wader juga ga ada
wahhh akeh referensi panganan anyar iki rek... penasaran sego bapontar
wahhh akeh referensi panganan anyar iki rek... penasaran sego bapontar
Quote:Original Posted By krazykendoka

wedang jahe pojokan jembatan prapen cak. mek 2500an lek nggak salah. sak cangkir gede. panas umub2, rasane nggak mek anget jahe thok, tapi pedhes pisan. cocok gawe seng radang tenggorokan utowo umbelen.


Cuocok karo flu ku Cak! ora sabar moleh nang Suroboyo

dadi luweh aku nontokno panganan uweeannak uwenaaak
Quote:Original Posted By nitzuga
gan ada yang tau Warung Wadur Kedai Kincir sekarang pindah kemana? kemaren kesana yang di Jl Ketintang 200 namanya kok ganti bukan Warung Wader Kedai Kincir ya? Terus menu utamanya yaitu wader juga ga ada


Lho pindah ta...aku wis suwe ga mrunu...nek tutup sampeyan langsung terus wae nang rawon pak pangat...hahaha
ada yg share tempat makan yg enak terbaru ngak?
tungguin aja ah...