KASKUS

Quote:Original Posted By jalmi sae



teu ngarti euy


eta meunang copas,
ti aplikasi japanese phrase,

bari poho deui arti na
tos pareum ieu thread nya
ts na kamana yeuh?
ramekeun deui atuh thread na
boleh gabung ?
Quote:Original Posted By lacoof85
nuju milarian anime saint seiya sareng dash yonkuro, manawi aya nu gaduh
Hayu engke barter sareng gagaduhan abi

seiya jadul mah aya ,datang weh ka toko abdo itung2 ameng
Quote:Original Posted By ammliyansamel
boleh gabung ?

mangga
ijin nangkring ah
mangga nu gaduh stock bade share
tiap kopdar tiasa bawa lappi atawa FD dan HDext na
acan aya stock anyar
nju milarian Giant Killing
Quote:Original Posted By adel14
ijin nangkring ah
mangga nu gaduh stock bade share
tiap kopdar tiasa bawa lappi atawa FD dan HDext na
acan aya stock anyar
nju milarian Giant Killing


giant killing? maksudna Shingeki_no_Kyojin? dongkap weh ka toko abdi asal ulah disikat sadaya stock anime abdina ,pan barang icaleun ti 2005 pas kuliah di undip keneh.
teu gaduh ey anime maen bal mah

Quote:Original Posted By maulana317


giant killing? maksudna Shingeki_no_Kyojin? dongkap weh ka toko abdi asal ulah disikat sadaya stock anime abdina ,pan barang icaleun ti 2005 pas kuliah di undip keneh.


giant killing mah giant killing mang, beda sareng SnK mah :v
Code:
http://myanimelist.net/anime/7661/Giant_Killing
Quote:Original Posted By aridchow
teu gaduh ey anime maen bal mah



giant killing mah giant killing mang, beda sareng SnK mah :v
Code:
http://myanimelist.net/anime/7661/Giant_Killing

hahaha punten seeur teuing nu didownload teu acan sempet nonton sadayana . nepi aya nu mesen transformer jadul nu versi jepang :
nu bade mesen anime monggo ka abi wae.... nanti ku abi di donlodkeun.... =P
heyy ngiring ngariung lah
nyari rekomen anime koplak
mirip2 beelzebub kitu idiotna

sareng aya nu gaduh anime jadul te? gundam UC
Quote:Original Posted By helmyf.u
heyy ngiring ngariung lah
nyari rekomen anime koplak
mirip2 beelzebub kitu idiotna

sareng aya nu gaduh anime jadul te? gundam UC


udah ntn nichijou gan?
ane gaduh anime jadul HxH gan....acan tamat, tapi rame
Quote:Original Posted By secondtimer


udah ntn nichijou gan?
ane gaduh anime jadul HxH gan....acan tamat, tapi rame


nichijou blom sih cuma sekilas
pengennya anime jadul yg perang mecha gitu gan kaya transformers ato gundam ... yg bukan mecha juga gk apa yg penting perang kyk PD II gitu
boleh gabung kan ?
Quote:Original Posted By ammliyansamel
boleh gabung kan ?


silahkan gan
ngantunkeun jejak ah
×