Main Content

Kabudayaan Sunda (CAWOKAH)

Kabudayaan Sunda (CAWOKAH)

Founded by cantiku
Founded On: 26 December 2011
Total Members: 16
Total Discussions: 0

Latest Member (View all)

Description

Kanggo nu gaduh keneh darah sunda sumangga dihaturanan linggih/sindang didieu...
diantos heuheureuyan dina grup iyeu.. heuheu.. sok we tiasa tatarucingan pikaserieun.. dongeng pikaserieun.. kajeun rada jorang saeutik ge... haha.... akh urang sharing we iyeumah nya.. sugan aya stok pribadi atawa ngutip timana wae..
-Tatarucingan
-Dongeng
-Paparikan
-Wawangsalan
hayu akh Prunggg....
.