Kabudayaan Sunda (CAWOKAH)

Kabudayaan Sunda (CAWOKAH)

Founded by cantiku

Description

Kanggo nu gaduh keneh darah sunda sumangga dihaturanan linggih/sindang didieu...
diantos heuheureuyan dina grup iyeu.. heuheu.. sok we tiasa tatarucingan pikaserieun.. dongeng pikaserieun.. kajeun rada jorang saeutik ge... haha.... akh urang sharing we iyeumah nya.. sugan aya stok pribadi atawa ngutip timana wae..
-Tatarucingan
-Dongeng
-Paparikan
-Wawangsalan
hayu akh Prunggg....

Info

Founded On: 26 December 2011
Total Members: 16
Total Discussions: 0

Latest Member

 View all
This group does not have any discussions yet.